Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 08:30

Γυμναστική με λάστιχα

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η γυμναστική με λάστιχα αποτελεί έναν από τους πιο απλούς αλλά και αποδοτικούς τρόπους εξάσκησης

Το λάστιχο θεωρείται ιδιαίτερα ασφαλές μέσο αντίστασης και αυτό είναι που το εντάσσει ακόμη και σε προγράμματα ανηλίκων.

Τα είδη που βρίσκουμε στην αγορά είναι πάρα πολλά με σημαντικότερη διάκριση τη σκληρότητα του ελαστικού. Η διαφοροποίηση εξαρτάται από το χρώμα που έχει το κάθε λάστιχο.

Βασικός κανόνας οποιουδήποτε προϊόντος είναι η ποιότητα του υλικού και η πρακτική λαβή.

Παράδειγμα γυμναστικής με λάστιχα είναι το TRX! Πρόκειται για μια  μέθοδο γυμναστικής, που θα σας βοηθήσει να σμιλεύσετε το σώμα σας σε χρόνο ρεκόρ.

Όλο το πρόγραμμα, βασίζεται στα ειδικά λάστιχα που κρέμονται από το ταβάνι του γυμναστηρίου ή από την πόρτα στο δωμάτιό σας.
Το ασκησιολόγιο ξεπερνά τις 300 επιλογές και ο μηχανισμός ζυγίζει λιγότερο από 1 κιλό. Οι ασκήσεις είναι εύκολες για τους καλά γυμνασμένους, αλλά και εύκολο να προσαρμοστούν γρήγορα στις δυνατότητες ενός αρχάριου.
Το πρόγραμμα θυμίζει προπόνηση με βάρη.
Γυμνάζει όλο το σώμα και έχει στοιχεία αερόβιας προπόνησης, ενώ, μάλιστα, όταν είναι ομαδικό, έχει την μορφή της χορογραφίας.
www.emedi.gr

 

Διαβάστηκε 1922 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 08:53
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.