Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 11:43

Bosu

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το Bosu γυμνάζει όλο το σώμα
Το Bosu είναι ένα όργανο γυμναστικής που μοιάζει σαν fitball κομμένη στη μέση, το οποίο δημιούργησε ο David Weck το 1999.
Bosu σημαίνει  ''Both Sides Up'', που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τις δυο του επιφάνειες και την επίπεδη και την καμπυλωτή.
Το Bosu  απευθύνεται σε όλους τους τύπους ασκούμενων, είτε για απλή ενδυνάμωση είτε για αποκατάσταση κάποιου τραυματισμού, αλλά ακόμη και σε αθλητές υψηλού επιπέδου που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους. 
Το Bosu  στοχεύει στη βελτίωση των ανισορροπιών μεταξύ της αριστερής και της δεξιάς πλευράς του σώματος. Βελτιώνει όλο το σώμα, ενισχύοντας την εσωτερική συνεργασία του νευρομυϊκού συστήματος και την ισορροπία του σώματος σε συνθήκες χωρίς ισορροπία.Ενδυναμώνει ιδιαίτερα το κορμό, αλλά και τους κοιλιακούς, ραχιαίους, μέση, γλουτούς και λεκάνη.
Το πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει ασκήσεις για όλο το σώμα.
Σε κάθε άσκηση γίνονται 3 σετ των 12 επαναλήψεων.
Πώς κάνετε Bosu;
Παρακολουθείστε το βίντεο...
 
Διαβάστηκε 907 φορές
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πολυμέσα