Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 19:29

Ελληνική μόδα

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η ελληνική μόδα έχει κι αυτή πληγεί από την οικονομική κρίση

 

Οι συνεχείς αυξήσεις της φορολογίας και το διαρκώς μειωμένο εισόδημα των καταναλωτών, περιόρισε σημαντικά την αγοραστική δύναμή τους και σε συνδυασμό με την έλλειψη ρευστότητας των επιχειρήσεων και την άρνηση για νέες δανειοδοτήσεις από πλευράς των τραπεζών δημιούργησαν ένα εξαιρετικά δυσχερές κλίμα.

Η εγχώρια παραγωγή ενδυμάτων και υποδημάτων είναι και αυτή σε κάμψη. Οι ελληνικές βιοτεχνίες ένδυσης και υπόδησης έχουν πρόβλημα λόγω οικονομικής στενότητας και λόγω του κινέζικου ανταγωνισμού. Τα κινέζικα προϊόντα έχουν πολύ χαμηλό κόστος παραγωγής. 

Η ελληνική παραγωγή για να επιβιώσει απαιτεί σκληρή δουλειά και προσαρμογή στις απαιτήσεις των καιρών και φυσικά ρούχα και παπούτσια με στυλ που ξεχωρίζουν.

Τα όμορφα και ξεχωριστά προϊόντα είναι η λύση για να επιβιώσει η ελληνική μόδα.

Η κομψότητα και η ποιότητα στα ελληνικά ρούχα και στα παπούτσια θα δώσουν την λύση για την αναδίπλωση και την επιβίωση της ελληνικής μόδας.

www.emedi.gr

 

Διαβάστηκε 909 φορές
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.