Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 06:06

Διορθωτικά εφέ για να έχετε όμορφα φρύδια

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Για να έχετε τέλεια φρύδια

Πώς να βγάζετε τα φρύδια σας

Πριν ξεκινήσετε να φτιάχνετε τα φρύδια σας ελέγξτε το σχήμα των φρυδιών σας και διαμορφώστε το, όπως επιθυμείτε.

Όταν αφαιρείτε τις ανεπιθύμητες τρίχες με το τσιμπιδάκι φρυδιών, σιγουρευτείτε ότι αφαιρείτε μόνο αυτές που βρίσκονται ανάμεσα στα φρύδια και κάτω από αυτά.

Πώς να δημιουργήσετε το τέλειο σχήμα στα φρύδια σας

Για να δημιουργήσετε τέλειο σχήμα φρυδιού, εντοπίστε την αρχή, την κορυφή και το τέλος του φρυδιού και αφαιρέστε όλες τις μικρές τρίχες που χαλάνε το επιθυμητό σχήμα.

Τοποθετήστε ένα πινέλο παράλληλα με τη μύτη σας, έτσι ώστε να περνά από το πτερύγιο της μύτης και την εσωτερική γωνία του ματιού. Το πινέλο υποδεικνύει το σημείο που πρέπει να ξεκινάει το φρύδι, ακριβώς πάνω από την εσωτερική γωνία του ματιού.

Η κορυφή του φρυδιού σηματοδοτείτε από το πινέλο, που τοποθετείτε έτσι, ώστε κοιτάζοντας ευθεία, να ξεκινά από το πτερύγιο της μύτης και να περνά διαγώνια πάνω από τη μέση της κόρης του ματιού, καταλήγοντας στο φρύδι. Το φρύδι σηκώνεται ως αυτό το σημείο και μετά την κορυφή καμπυλώνει πάλι προς τα κάτω, μέχρι το τελικό του σημείο. 

Το πινέλο σηματοδοτεί επακριβώς το τέλος του φρυδιού, αφού τοποθετηθεί έτσι, ώστε να ξεκινά από το πτερύγιο της μύτης και να περνά από την εξωτερική γωνία του ματιού.

Το έντονο, ομοιόμορφο σχήμα φρυδιών δημιουργεί την κατάλληλη ένταση στο πρόσωπο.

Διορθωτικά εφέ για να έχετε όμορφα φρύδια

Αν έχετε ανοιχτόχρωμα ή αραιά φρύδια πρέπει να χρησιμοποιείτε μολύβι ή ειδική σκιά φρυδιών για να αναδειχτεί το σχήμα του προσώπου σας. Με αυτά μπορείτε να σχεδιάσετε το περίγραμμα, να τονίσετε κάποιες τρίχες και να γεμίσετε τα φρύδια. Αφού σχεδιαστεί το πάνω και κάτω περίγραμμα του φρυδιού, στη συνέχεια χρωματίζετε το εσωτερικό του, ανάλογα με την ένταση που θέλετε να προσδώσετε. 

Αν θέλετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και να αναδειχθεί περισσότερο το σχήμα του φρυδιού εφαρμόζετε ένα ειδικό ανοιχτόχρωμο μολύβι πάνω και κάτω από τη γραμμή του φρυδιού. Εάν το εφαρμόσετε πάνω από τη γραμμή του φρυδιού αποκτάτε ξεκούραστο βλέμμα και τονίζετε και το περίγραμμα του φρυδιού. Αν το τοποθετήσετε παχιά κάτω από το φρύδι τραβάτε οπτικά το φρύδι προς τα πάνω.. Να χρησιμοποιείτε άσπρες, μπεζ ή ροζ αποχρώσεις την ημέρα και πράσινες αποχρώσεις για το βράδυ και να σβήνετε απαλά το χρώμα με το δάχτυλό σας ή το πινέλο.

Να χρησιμοποιείτε μόνο βιολογικά καλλυντικά που δεν περιέχουν πρόσθετα parabens και sulfate και να είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Διαβάστε, επίσης,

Διαβάστε τις αρρώστιες του σώματος στο πρόσωπο

Διάγνωση ασθενειών από τα μάτια

Τα έντονα φρύδια είναι της μόδας

Φυσικά προϊόντα ομορφιάς

Όλα τα κόλπα για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα

Τα μυστικά ενός πετυχημένου μακιγιάζ

Μυστικά για να βγάζετε τα φρύδια σας

www.emedi.gr

 

Διαβάστηκε 1415 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 07:13
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.