Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 12:08

Η γραμμή της καρδιάς καθορίζει τον χαρακτήρα σας

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η γραμμή της καρδιάς σας δείχνει τη ζωή σας

 

Η γραμμή της καρδιάς στο χέρι σας δείχνει σημαντικά γεγονότα για τη ζωή σας. 

Πρώτα απ όλα, εξετάστε το χέρι σας, για να βρείτε τη γραμμή της καρδιάς και μάθετε να διαβάζετε τα αποτελέσματα.

Η γραμμή της καρδιάς είναι τοποθετημένη κάτω από το δείκτη, μεσαίο, ή τον παράμεσο και εκτείνεται μέχρι την άκρη της παλάμης σας.

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι (Α, Β, C, D):

- Α: Σε αυτήν την πρώτη περίπτωση, η γραμμή της καρδιάς αρχίζει κάτω από το μεσαίο δάχτυλο. Eίστε ένα πρόσωπο που έχει τα προσόντα για να παίρνει σοφές αποφάσεις, είστε ένας ηγέτης, ανεξάρτητος, φιλόδοξος και ευφυής. Η σχέση με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, είναι λίγο ψυχρές και απόμακρες.

- Β: Η δεύτερη κατηγορία αποτελείται από εκείνους τους ανθρώπους των οποίων η γραμμή της καρδιάς αρχίζει από τη μέση του μεσαίου δακτύλου και του δείκτη. Χρησιμοποιείτε την κοινή λογική κατά τη λήψη αποφάσεων. Είστε διακριτικοί και ευγενικοί, αλλά διστακτικοί και επιφυλακτικοί για τους άλλους ανθρώπους. Όμως όλοι σας εμπιστεύονται.

- C: Εάν η γραμμή της καρδιάς σας αρχίζει κάτω από το δείκτη έχετε τον ίδιο χαρακτήρα με τους ανθρώπους που ανήκουν στην ομάδα Α.

- D: Εάν η γραμμή της καρδιάς σας βρίσκεται ανάμεσα στον αντίχειρα και το δείκτη, τότε είστε ένας συμπονετικός άνθρωπος που έχει πάντα καλές προθέσεις. Είστε, επίσης, υπομονετικός και σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους.

Διαβάστε, επίσης,

Τα ζώα σαν σύμβολα

Δύσκολες εποχές και για επιτυχία και για ευτυχία

Χειρομαντεία

www.emedi.gr

 

 

Διαβάστηκε 941 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 12:55
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.