Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 18:11

Έρχονται Χριστούγεννα, χρειάζεστε βοήθεια

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Επωφεληθείτε από την κοινωνική πολιτική και ευαισθησία των Δήμων

 

Όταν η καθημερινότητα έρχεται με προβλήματα που μοιάζουν να μην έχουν λύση...

Ανακουφιστείτε από τις κοινωνικές δράσεις και υπηρεσίες των Δήμων της Ελλάδας...

Οι περισσότεροι Δήμοι στην Ελλάδα πιστεύουν ότι η κοινωνική αλληλεγγύη αν και είναι έντονη τις ημέρες των γιορτών, πρέπει να ισχύει όλο τον χρόνο.

Πολλοί Δήμοι, εκτός από τις χριστουγεννιάτικες γιορτές που ετοιμάζουν για μικρούς και μεγάλους έχουν οργανώσει ένα σύστημα παροχών για τους δημότες όλο τον χρόνο.

Οι παροχές αυτές περιλαμβάνουν κοινωνικά παντοπωλεία, ιματιοθήκες, συσσίτια, κοινωνικά φαρμακεία, κοινωνικά ιατρεία, τράπεζες αίματος, σχολικά είδη, συμβουλευτική γονέων, κατασκηνώσεις, βοήθεια στο σπίτι, προμήθεια αγαθών χωρίς μασάζοντες, έλεγχο διαβίωσης ανηλίκων, διαδικτυακές υπηρεσίες, ψυχολογική υποστήριξη, προϊόντα ελληνικά σε πολύ χαμηλές τιμές, κοινωνικά φροντιστήρια και ανοιχτά πανεπιστήμια, αθλητικά και άλλα προγράμματα άσκησης, προγράμματα οικιακής οικονομίας και προγράμματα κομποστοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αναζητήστε τα και ανακουφιστείτε...

www.emedi.gr

Διαβάστηκε 771 φορές
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.