Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013 07:45

ActionAid Hellas Κύριο

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ένα ευχάριστο παράδοξο συμβαίνει με την ActionAid παρά την κρίση.

Η ActionAid, παρά την κρίση δεν έχει αναγκαστεί να διακόψει κανένα από τα προγράμματά της για την καταπολέμηση της απόλυτης φτώχειας.
Βέβαια, λόγω της κρίσης υπάρχουν ανάδοχοι που αναγκάζονται να σταματήσουν τη στήριξή τους στο πρόγραμμα. Το κάνουν με μεγάλη δυσκολία και με μεγάλη στεναχώρια και παραμένουν υποστηρικτές. Όμως, συνεχίζουν να στηρίζουν με όποιον τρόπο μπορούν και ο εθελοντισμός είναι ένας τέτοιος τρόπος.
Σύμφωνα με την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAidHellas, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, οι περισσότεροι υποστηρικτές, ανήκουν στην μεσαία τάξη και στους λιγότερο προνομιούχους. Είναι άνθρωποι που από το υστέρημά τους προσφέρουν στην ActionAidHellas. Και επειδή τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, αυτό έχει μεγάλα αξία.
Η κ. Αλεξάνδρα Μητσοτάκη είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην Free Sunday. '' Είναι άνθρωποι που μοιράζονται μαζί μας την πεποίθηση ότι είναι καλύτερα να ανάψεις ένα κερί, παρά να κρατιέσαι στο σκοτάδι.''
Βιβλιογραφία
Free Sunday, 18/11/2012
Διαβάστηκε 8524 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 21:26
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εθνικό Κέντρο τεκμηρίωσης »