Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 19:57

Η θεραπεία του καρκίνου υπόθεση όλων μας

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

12 έως 14  Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη

 

Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα «Η θεραπεία του καρκίνου ... υπόθεση όλων μας» που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14  Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ογκολογική Κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαίδευσης  και την Επιστημονική Ένωση Υγειονομικών Προερχομένων εκ των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η εξέλιξη των διαγνωστικών μεθόδων, η βελτίωση των χειρουργικών τεχνικών και η ανάπτυξη νέων φαρμάκων και συνδυασμών, παράλληλα με τη ραγδαία πρόοδο στον τομέα της μοριακής βιολογίας και της γενετικής, καθιστούν επιτακτική την διαρκή επιμόρφωση όλων όσων αντιμετωπίζουν ασθενείς που πάσχουν από νεοπλασματικά νοσήματα.

Ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι υπόθεση που μας αφορά όλους. 

Ένας αγώνας που απαιτεί την κινητοποίηση και ενεργό συμμετοχή των γιατρών όλων των ειδικοτήτων, των νοσηλευτών, των ειδικών θεραπευτών που ασχολούνται με την ανακουφιστική και υποστηρικτική αγωγή, των εκπαιδευμένων εθελοντών και όλων εκείνων που καθημερινά αγωνίζονται για την επιβίωση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι Δωρεάν και θα χορηγηθούν 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην εκδήλωση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.globalevents.gr

www.emedi.gr

 

 

Διαβάστηκε 909 φορές
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.