Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 22:31

Ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής για όλες τις ασθένειες

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής

Η νέα γενιά συμπληρωμάτων διατροφής είναι κατασκευασμένη με ορθομοριακή τεχνολογία.

Γιατί τα ορθομοριακά σκευάσματα διατροφής είναι τα καλύτερα

Τα ορθομοριακά σκευάσματα έχουν τις εξής ιδιότητες:

-Υψηλή βιοδιαθεσιμότητα

Με την ορθομοριακή τεχνολογία επιτυγχάνεται η πλήρης απορρόφησή τους και χρησιμοποίησή τους από το οργανισμό. Έχει πολύ μεγάλη σημασία όταν εφοδιάζουμε τον οργανισμό μας με θρεπτικά στοιχεία, αυτά να είναι σε ενεργή και απορροφήσιμη μορφή και να μην αποβάλλονται αχρησιμοποίητα.

-Συνέργεια

Τα συστατικά που περιέχονται σε κάθε ορθομοριακό συμπλήρωμα διατροφής είναι επιστημονικά επιλεγμένα, ώστε να δρουν συνεργικά μεταξύ τους, δηλαδή το ένα ενισχύει τη δράση του άλλου και επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό όφελος

-Καλύπτουν όλες τις ασθένειες και όλα τα συμπτώματα

Όλα τα ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής προσφέρουν λύση για τις περισσότερες ασθένειες

-Υψηλή ποιότητα

  • Για την παρασκευή των ορθομοριακών συμπληρωμάτων χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες αυστηρά ελεγμένες, οι οποίες δεν είναι γενετικά τροποποιημένες.
  • Παρασκευάζονται σύμφωνα με την Ορθή Πρακτική cGMP, όπως ορίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
  • Δεν γίνεται χρήση αλλεργιογόνων συστατικών.
  • Δεν χρησιμοποιούνται τεχνητές χρωστικές, γλυκαντικές ή αρωματικές ύλες.
  • Συσκευάζονται σε κενό αέρος για να διατηρηθεί η ποιότητα και η σταθερότητά τους.
  • Παρασκευάζονται σε εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας.
  • Παρασκευάζονται, σύμφωνα με τα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας HACCP & BRC.

Τι είναι η Ορθομοριακή Διατροφή

Είναι γνωστό, ότι σχεδόν όλες οι παθήσεις έχουν κοινό αίτιο την έλλειψη θρεπτικών συστατικών σε κυτταρικό επίπεδο.

Οι τροφές που καταναλώνουμε σήμερα δεν περιέχουν την απαραίτητη ποσότητα και ποιότητα αυτών, όπως συνέβαινε άλλοτε... Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να εφοδιάζουμε καθημερινά και προληπτικά τον οργανισμό μας με θρεπτικά στοιχεία από ορθά μόρια, για τη σωστή λειτουργία των κυττάρων και των οργάνων.

Πολύ σημαντικό, για να επιτελέσει ο οργανισμός μας όλες τις λειτουργίες του, είναι να του παρέχουμε ορθομοριακό νερό. 

Ένα ακόμη πρόβλημα που αντιμετωπίζει πάνω από το 50% του πληθυσμού είναι η δυσανεξία στις τροφές, δηλαδή οι υποκλινικές αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένες τροφές ή στα συστατικά τους. που φθείρουν σταδιακά ιστούς και όργανα και συμβάλλουν στην εμφάνιση διαφόρων παθήσεων, από πονοκεφάλους και ημικρανίες μέχρι νόσο του Crohn. Mην διστάσετε να κάνετε το τεστ δυσανεξίας.


Η Ορθομοριακή Τεχνολογία των Συμπληρωμάτων Διατροφής

-Microcell® Mια μοναδική τεχνολογία κατά την οποία μικροσκοπικές σταγόνες λιπαρών οξέων “κλειδώνονται” (μικκυλιοποίηση) σε ένα σύνολο από επιφανειοδραστικά μόρια (νανοσφαιρίδια), διάσπαρτα σε κολλοειδές υγρό (μικκύλιο), για μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα.

-Dricelle® Mια τεχνολογία που δίνει τη δυνατότητα μετατροπής των ουσιωδών λιπαρών οξέων σε μορφή σκόνης, ώστε να είναι δυνατή η λήψη τους σε μεγαλύτερες δόσεις όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο για ενισχυμένη απορροφησιμότητα και βιοδιαθέσιμότητα.

-BioMulsion® Eίναι μία μοναδική τεχνολογία κατά την οποία λιποδιαλυτές βιταμίνες και ουσιώδη λιπαρά προ-γαλακτωματοποιούνται διασπείροντάς τα σε υγρό με βάση το νερό. Με τον τρόπο αυτό γίνεται προ-αφομοίωση των θρεπτικών στοιχείων και αυξάνεται στο διπλάσιο η απορροφησιμότητά τους, φθάνοντας το 100%.

Σύγκριση της απορρόφησης στην κυκλοφορία του αίματος των EPA & DHA μετά τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με και χωρίς της BioMulsion® τεχνολογία.

-Vitasorb® Η τεχνολογία  αυτή δίνει τη δυνατότητα το τελικό προϊόν να είναι Βιταμίνες και Μέταλλα σε υγρή μορφή για τα άτομα που έχουν πρόβλημα δυσαπορρόφησης ή κατάποσης

 -PureMax® Με την τεχνολογία αυτή εξασφαλίζεται υψηλή καθαρότητα και συγκέντρωση των λιπαρών οξέων. Παράγονται ιχθυέλαια με υψηλά πρότυπα καθαρότητας και ποιότητας, απαλλαγμένα από PCBs (πολυχλωριωμένα διφαινύλια), ρύπους, διοξίνες και βαρέα μέταλλα.

-NEO-3® Μια μοναδική τεχνολογία κατά την οποία το ένζυμο λιπάση διασπά και απομονώνει τα έλαια μικρής αλυσίδας από τα μόρια του ιχθυελαίου, με αποτέλεσμα να παράγονται ιχθυέλαια φυσικά εμπλουτισμένα σε EPA και DHA, εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής δραστικότητας, τα οποία διατηρούν τη φυσική μορφή των τριγλυκεριδίων και την σωστή αναλογία EPA : DHA.

NEO-3®

-Multox Antioxidant System Technology® Μία μοναδική τεχνολογία κατά την οποία χρησιμοποιείται αυξημένη ποσότητα αντιοξειδωτικών στοιχείων – πενταπλάσια από ότι συνήθως ποσότητα τοκοφερόλης και Βιταμίνη C – για την προστασία των ελαίων από την οξείδωση και για αύξηση της σταθερότητάς τους.

Πώς με την τεχνολογία Multox – αντιοξειδωτική προστασία – διατηρείται η σταθερότητα των ιχθυελαίων για διάστημα άνω των 90 ημερών με καθημερινό άνοιγμα της συσκευασίας.

-DuoCap® Κάψουλα μέσα σε κάψουλα. Μία μοναδική τεχνολογία κατά την οποία επιτυγχάνεται ο συνδυασμός ανταγωνιστικών μεταξύ τους στοιχείων μέσα σε μία μόνο κάψουλα, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να διαχωρίζονται, όπως για παράδειγμα ο συνδυασμός οριγανελαίου και κανέλας με προβιοτικά.

Η EMEDI πιστοποιεί την ποιότητα των ορθομοριακών συμπληρωμάτων. 

Διαβάστε, επίσης,

Που κάνει καλό ο χυμός αλόης

Όταν έχετε λειτουργική δυσπεψία

Πώς το έντερό σας επηρεάζει τη λειτουργία του εγκεφάλου σας

Το ορθομοριακό νερό είναι το καλύτερο νερό

Τα επεξεργασμένα τρόφιμα υπεύθυνα για πολλές ασθένειες

Όλες οι ασθένειες ξεκινούν από το έντερο

Προστατέψτε τον οργανισμό σας ορθομοριακά

Μοριακή διατροφή

Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για τη θεραπεία του καρκίνου

Ορθομοριακή διατροφή για όσους κάνουν άσκηση

Ορθομοριακή αποτοξίνωση του γαστρεντερικού συστήματος

Σταματήστε να κάνετε χημειοθεραπεία

Θεραπεύστε τον καρκίνο σας με φυσικά μέσα

Το ορθομοριακό νερό είναι το καλύτερο νερό

www.emedi.gr

 

Διαβάστηκε 3875 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016 23:29
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσει τσούχτρα Σύρος »