Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 14:06

Το τέλος της μεταπολίτευσης είναι εδώ

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού

Ο ορισμός για την επανάσταση είναι «η βίαιη ανατροπή και αντικατάσταση μιας καθιερωμένης κυβέρνησης ή ενός πολιτικού συστήματος από τους ίδιους τους ανθρώπους που κυβερνούνται, δηλαδή το λαό».

O Ελληνικός Λαός έκανε την επανάστασή του...

Ο Λαός έδιωξε τα δυο μεγάλα κόμματα. 
Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι έσκασαν κι αυτοί.
Και παρ’ όλη την πρωτοφανή εθνική πίεση που δέχτηκε ο λαός μας από εγχώριες και ξένες εχθρικές δυνάμεις, δεν συνέβηκε κάτι το ανεπανόρθωτα κακό για την πατρίδα μας...
Ο κόσμος τους κυνηγάει και θα τους κυνηγάει. Ακόμη και ο πλέον ευνοημένος Έλληνας, από το «αρρωστημένο» σύστημα της Μεταπολίτευσης, νιώθει βαθιά μέσα του απύθμενη απέχθεια για το κατεστημένο αυτό, που κόντεψε να γκρεμίσει στην Ελλάδα τα πάντα! 
Είχαμε τόσα χρόνια κυβερνήσεις και ήταν σαν να μην είχαμε. Σιχαθήκαμε τους πολιτικούς, ενώ κάποτε τους θαυμάζαμε...
Τώρα ρεζιλεύτηκαν, γιατί τόσα χρόνια κατέστρεφαν συστηματικά τη χώρα μας και τολμούν τώρα με περίσσιο θράσος να ισχυρίζονται ότι θέλουν να την... σώσουν! Και φυσικά γίνονται ακόμη περισσότερο ρεζίλι των σκυλιών, αφού ούτε τα μικρά παιδιά πια δεν τους πιστεύουν και όλοι ελπίζουν σύντομα να υπάρξει δικαίωση και να τιμωρηθούν. Να τους πάρουμε πίσω αυτά που έκλεψαν από την Ελλάδα μας...
Ο πρωθυπουργός μας, Αλέξης Τσίπρας, έκοψε βίαια τον «γόρδιο δεσμό» που κρατούσε σκλαβωμένο το έθνος μας και σήμανε το μεγάλο ξημέρωμα της Αναγέννησης της Ελλάδας και η απαρχή της πορείας προς την επανασύσταση του πλανητικού ελληνισμού!... 

Πώς κατάφερε ο κόσμος να φέρει την αλλαγή

1. Μη συμμόρφωση με τα συμφέροντα των πολιτικών

Τα πρόσφατα πολιτικά γεγονότα  μας δίνουν μια γεύση από τις δραματικές πράξεις στις οποίες μπορούν να προβούν κάποιοι προκειμένου να μην χάσουν την εξουσία ή να μην αποκαλυφθούν οι άνομες πράξεις τους.

Τα ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ταγμένα να υπηρετούν τα συμφέροντα κάποιων και οπωσδήποτε των καλαναρχών τους. Όμως δεν υπολόγισαν σωστά. Η συλλογική συνείδηση ​​έχει τελικά διεισδύσει μέσα στο ψευδές πρότυπο της κοινωνίας μας. Η δύναμη των ανθρώπων και η θέλησή τους για μια κοινή πορεία τώρα υπαγορεύει το ρυθμό για να αποτραπεί η περαιτέρω καταπίεση και η καταστολή της αλήθειας. Οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι δεν χρειάζεται να συμμορφώνονται με οποιαδήποτε κυβέρνηση και κατανοούν πια τα εξωφρενικά ψέματα και την εξαπάτηση τους. Συνειδητοποιούν ότι ο μόνος τρόπος για ένα βιώσιμο μέλλον είναι να αυτοεξυπηρετούνται και να απελευθερωθούν από την παλιά συμβατική νοοτροπία της κυβέρνησης των ανθρώπων, δεδομένου ότι στην πραγματικότητα ποτέ καμιά κυβέρνηση μέχρι πριν από 6 μήνες δεν ενδιαφερόταν για το καλό του λαού. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απενεργοποίησαν τις τηλεοράσεις τους, και άρχισαν να σκέφτονται για τους εαυτούς τους, αμφισβήτησαν και απομυθοποίησαν την εξουσία, δεν θέλουν να ασχολούνται με το χρέος, άρχισαν να σκέπτονται, ξεκίνησαν να φτιάχνουν το δικό τους κήπο και προσπαθούν να μειώσουν το άγχος που τους δημιούργησε η κρίση.

Τα συλλαλητήρια για την ειρήνη και την ελευθερία και η σκληρή εργασία για τη βελτίωση των κοινοτήτων, των χωρών, του κόσμου γίνονται με τρόπο που δεν έχει σχέση με τα υπάρχοντα, με κανόνες και περιορισμούς, αλλά με την ενότητα, το πνεύμα, τη συμπόνια και τη φροντίδα.

2. Η Εποχή των ψεμάτων και της εξαπάτησης τελείωσε

Σήμερα, στις ανεπτυγμένες χώρες τουλάχιστον όλα τα παιδιά και οι ενήλικες  έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση, που αντικατοπτρίζει την καθολική αλήθεια. Όλοι πια γνωρίζουν!

Η γεωργία πρέπει να είναι σύμφωνη με τη φύση, το ίδιο και η κτηνοτροφία.

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η εκμετάλλευση των ορυκτών καυσίμων θα φέρουν ανάπτυξη.

Η κατάλληλη υγειονομική περίθαλψη θα είναι δικαίωμα όλων των λαών, απαλλαγμένη από την εξυπηρέτηση των μεγάλων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών.

Τα νομικά, δικαστικά και ποινικά συστήματα θα πρέπει να μεταρρυθμιστούν και οι αδικίες να διορθωθούν.

'Ολοι οι τύποι του δουλεμπορίου έληξαν, και οι γυναίκες σταμάτησαν να είναι υπό κατοχή.

Ο έλεγχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης θα σταματήσει.

Θα καταπολεμηθούν όλα τα είδη της ρύπανσης, και της καταστροφής του περιβάλλοντος.

Ο τρίτος κόσμος πρέπει να ελαττώσει την πυκνότητα και να αυξήσει την πνευματική ανανέωση του πολιτισμού του! 

Όλα αυτά δεν θα υλοποιηθούν από τις μεγάλες κυβερνήσεις, αλλά από τους ανθρώπους που εργάζονται στις κοινότητες, σε μεγαλύτερες πόλεις, σε πολιτείες και σε έθνη, ειρηνικά!!!

3. Η Χρυσή Εποχή που όλη η ανθρωπότητα περιμένει

Η Γη κινείται γρήγορα προς τη Χρυσή Εποχή της παγκόσμιας επούλωσης.

Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για πολλούς να το κατανοήσουν, αλλά ο κόσμος παλεύει να απελευθερωθεί από το παλιό και πολύ ελεγχόμενο κατεστημένο.

Κάθε άτομο που ζει στη γη έχει ένα ρόλο με μοναδικές ικανότητες, χαρίσματα και  δεξιότητες. Όλοι έχουμε ένα σκοπό και ο μόνος τρόπος για να τον ανακαλύψουμε είναι να ακολουθήσουμε το πάθος μας, την έμπνευσή μας και ότι μας κάνει χαρούμενους..

Ο κόσμος ξεπέρασε το φόβο του!

Το μυαλό του κινείται προς τα εμπρός, και προετοιμάζει το σώμα του.

Οι πράκτορες της ηρεμίας θα ενεργούν ως ηγέτες για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα.

Θα διαλύσουν την αρνητικότητα της απελπισίας στους ανθρώπους που είναι απληροφόρητοι.

Θα φέρουν την αλλαγή και θα συμβάλλουν στην συλλογική συνείδηση ​​που θα λάμπει σαν ένα φως που θα διαπερνά κάθε άνθρωπο στον πλανήτη.

Τα μέλη της οικογένειάς σας, οι φίλοι σας και οι συνάδελφοί σας που νομίζετε ότι είναι απρόθυμοι να το δεχτούν, γιατί δεν ταιριάζει στις ιδέες και τις πεποιθήσεις τους, σύντομα θα δείτε ότι θα αλλάξουν και αυτοί.

Αυτός ο νέος τρόπος σκέψης θα αλλάξει ολόκληρες κυβερνήσεις και τα διεθνή οικονομικά συστήματα.

Απαιτείται περισσότερο φως και αγάπη.

Η Χρυσή Εποχή επιβάλλει ότι όλοι θα λάβουν τη θέση τους ως μέλη της παγκόσμιας οικογένειας.

Και οι ατελείωτες βίαιες συγκρούσεις και επαναστάσεις είναι απλώς ανάγκη για την μετάβαση της ανθρωπότητας από την τρέχουσα κατάσταση της συνείδησης και την σταδιακή απελευθέρωση από τα παλιά μας πρότυπα.

Αυτή η φάση θα έρθει απότομα κατά τα επόμενα χρόνια και  η ανθρωπότητα θα επιτύχει την ολοκλήρωσή της.

Διαβάστε, επίσης,

Επικοινωνία και πολιτική ψυχολογία

Τι να κάνετε μετά το δημοψήφισμα

 

Σε περίπτωση που δεν πεθάνω

Εθνική πολιτική

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι

Αφιέρωμα στην Hμέρα της Ευτυχίας

Εθνική ισχύς

Μάθετε να επιμένετε

Κάντε μια καινούρια αρχή

Έτσι έρχεται η ανάπτυξη

Πώς να αποκτήσετε κύρος

Κερδίστε την εμπιστοσύνη των άλλων

H ασυμφωνία είναι εποικοδομητική

Μπορούν όλοι να κάνουν δημόσιες σχέσεις;

Υποταγή στο δόγμα

Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία

Όλοι οι Έλληνες έχουν ψυχικές διαταραχές

Tα 7 αμαρτήματα της κοινωνίας

Ο υπερπληθυσμός

Γενετικός μαρασμός

Αισθητηριακή εντροπία

www.emedi.gr

www.emedi.gr

 

Διαβάστηκε 1402 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 16:27
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.