Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 10:45

Το γκι είναι πολύ καλή θεραπεία για τον καρκίνο

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στη Γερμανία το γκι χρησιμοποιείται στη θεραπεία του καρκίνου

 

Το γκι (Viscum album) είναι το ιερό φυτό στην κελτική παράδοση και είναι πανάκεια.

Υπάρχουν δυο βασικά είδη του γκι: η ευρωπαϊκή και η αμερικανική.

Στην Ευρώπη το γκι χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου και είναι πολύ αποτελεσματικό.

Το εκχύλισμα γκι χρησιμοποιείται υποδόρια σε ενέσιμη μορφή, όπως η ινσουλίνη.

Δεν πρέπει να τρώτε τμήματα του φυτού.

Υπάρχει και σε βάμμα: Το γκι είναι αντισπασμωδικό, κατευναστικό, ανοσοδιεγερτικό και ανοσοδιαμορφωτό, κυτταροστατικό, καθαρτικό, εξαιρετικό καρδιοτονωτικό, ισχυρό υποτασικό, ανθελμινθικό και διουρητικό φάρμακο. Λόγω των ιδιοτήτων του, συνιστάται για τη θεραπεία του βήχα (ιδιαίτερα του σπασμωδικού βήχα), του βρογχικού άσθματος, και των ασθματικών κρίσεων λόγω της ψυχολογικής έντασης. Ταυτόχρονα μπορεί να ηρεμεί σε περιπτώσεις επιληψίας, νευρικού κρίσεις, υστερία, νεύρωση, ζάλη, αρτηριακή υπέρταση, καρδιακή ισχαιμία, διαταραχές της μνήμης που σχετίζονται με την υπέρταση, λόξυγγας, κράμπες του πεπτικού και της μήτρας κράμπες, διαταραχές ανοσίας στα γηρατειά και είναι πολύ καλή θεραπεία για τον καρκίνο. Εξωτερικά είναι αποτελεσματικό σε λευκόρροια, ουρική αρθρίτιδα και ισχιαλγία.

Στην Γερμανία οι καρκινοπαθείς λαμβάνουν μόνο γκι για τη θεραπεία του καρκίνου τους (καλύτερα). Υπάρχουν και άλλοι που ακολουθούν συμβατικές θεραπείες με χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία, αλλά τότε μειώνεται η δραστικότητα του. Όταν συγχορηγείται με άλλες θεραπείες αυτό πρέπει να γίνεται εξατομικευμένα και σύμφωνα με το μοριακό προφίλ του όγκου και ο ασθενής να μην λαμβάνει φάρμακα που προκαλούν ανοσοκαταστολή.

Υπάρχουν πολλές μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του γκι στη θεραπεία του καρκίνου και πολλές μαρτυρίες για την αποτελεσματικότητά του.

Το εκχύλισμά του διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και κάνει πρόληψη του καρκίνου, αλλά έχει την ικανότητα να σκοτώνει και τα καρκινικά κύτταρα.

Η ανοσοδιέγερση είναι πολύ αποτελεσματική για την αυτοθεραπεία σας για τον καρκίνο.

Επικοινωνήστε με την EMEDI για να σας ενημερώσει για την ανοσοδιέγερση με Viscum album-Iscador

Διαβάστε, επίσης,

Κάντε αποτοξίνωση του λεμφικού σας συστήματος

Ιατρικές συνταγές με το γκι

Θεραπεία του καρκίνου με Iscador

Viscum album

www.emedi.gr

 

Διαβάστηκε 2516 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 11:42
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.