Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 19:46

Ο κολλοειδής άργυρος στη θεραπεία του καρκίνου

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Κολλοειδής Άργυρος και Καρκίνος

Πρόσφατες κλινικές έρευνες  χρησιμοποιούν νανοσωματίδια αργύρου κατά των καρκινικών κυττάρων.

Δύο πρόσφατες κλινικές μελέτες έχουν εξετάσει την ιδέα της χρησιμοποίησης νανοσωματιδίων αργύρου ως μέθοδο για να συρρικνωθούν οι όγκοι.

Η μία μελέτη έδειξε  "δοσοεξαρτώμενη κυτταροτοξικότητα" εναντίον των καρκινικών κυττάρων, που σημαίνει ότι τα νανοσωματίδια αργύρου σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα, όταν χορηγηθούν υψηλά επίπεδα αργύρου. Επιπλέον, δεν υπάρχει οξεία ή χρόνια τοξικότητα, και παρενέργειες.

Η δεύτερη μελέτη αφορά τα καρκινικά κύτταρα του μαστού και ο κολλοειδής άργυρος έχει δοσοεξαρτώμενη κυτταροτοξική δράση στα MCF-7 κύτταρα του καρκίνου του μαστού μέσω της επαγωγής της απόπτωσης και όταν έρθει σε άμεση επαφή με τα καρκινικά κύτταρα του μαστού, τα σκοτώνει.


Η μέθοδος του Δρ Robert O. Becker για τον καρκίνο με τον κολλοειδή άργυρο

Στη δεκαετία του 1980, ο Δρ Becker χρησιμοποιούσε πολύ μικροσκοπικές ποσότητες αργύρου σε μια καλλιέργεια καρκινικών κυττάρων, χρησιμοποιώντας μικρά θετικά ρεύματα με μικροενισχυτή ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό προκαλεί τα καρκινικά κύτταρα να αποδιαφοροποιούνται και να ξαναγίνονται βλαστικά κύτταρα, που στη συνέχεια μέσω μιτωτικής κυτταρικής διαίρεσης επαναδιαφοροποιούνται σε υγιείς εξειδικευμένους τύπους κυττάρων. Η αντικαρκινική δράση είναι το αποτέλεσμα της συνδυασμένης δράσης της ηλεκτρικής τάσης και τα ηλεκτρικών ιόντων αργύρου. Είναι μια ηλεκτροχημική επεξεργασία και τα ιόντα αργύρου συνδέονται με κάποια ομάδα υποδοχέα στην επιφάνεια της μεμβράνης των καρκινικών κυττάρων. Μετά από αυτό γίνεται σύνδεση, με μια πρωτεϊνη μεταφορέα της ηλεκτρικής φόρτισης που στέλνει ένα σήμα στον πυρήνα του καρκινικού κυττάρου που ενεργοποιεί τα γονίδια αποδιαφοροποίησης των κυττάρων.

 


 

Οι νέες θεραπείες με κολλοειδή άργυρο

Ένα ειδικά προετοιμασμένο ισοτονικό διάλυμα αργύρου νανοσωματιδίων θα πρέπει να εγχέεται απ 'ευθείας σε βασικές περιοχές  του όγκου, ίσως επανειλημμένα, επί μεγάλο χρονικό διάστημα, έως ότου εξαλειφθούν τα καρκινικά κύτταρα. Η έγχυση θα μπορούσε να γίνει με αξονική τομογραφία ή μαγνητική τομογραφία ή άλλες απεικονιστικές τεχνικές, έτσι ώστε οι γιατροί να κάνουν την έγχυση με ακρίβεια. Η  ιατρική επιστήμη φαίνεται να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. 


Κολλοειδής Άργυρος από το στόμα

Μαρτυρίες αναφέρουν αυτόματες υφέσεις του καρκίνου τους με κολλοειδή άργυρο. Ο μόνος κίνδυνος είναι η χρώση του δέρματος.

Παράδειγμα θεραπείας καρκίνου με κολλοειδή άργυρο και άλλα συμπληρώματα

1. Πίνετε κολλοειδή άργυρο σε νερό αρκετές φορές την ημέρα μεταξύ των γευμάτων για τέσσερις εβδομάδες.

2. Πίνετε Flor Essence τσάι (Essiac) τέσσερις φορές την ημέρα - μια ώρα πριν από κάθε γεύμα και πριν τον ύπνο. 

3. 10 γραμμάρια βιταμίνης C λαμβάνονται από το στόμα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Η ενδοφλέβια βιταμίνη C είναι προτιμότερη.

4. Μια πολυβιταμίνη με επιπρόσθετα ανόργανα άλατα λαμβάνεται καθημερινά για να  ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Πρόσθετα χορηγείται βιταμίνη Ε, D, A, και σελήνιο.

5. Πολλά  ωμά λαχανικά και φρούτα πρέπει να καταναλώνονται καθημερινά.

Αντίθετα, η χημειοθεραπεία τσακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου και μετά είναι εξαιρετικά δύσκολο για το σώμα να καταπολεμήσει τον καρκίνο.

Ο κολλοειδής άργυρος χρησιμοποιείται και για τη θεραπεία και του καρκίνου των ζώων.


Καρκίνος του δέρματος και κολλοειδής άργυρος

Στην περίπτωση αυτή ο κολλοειδής άργυρος πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε μέρα  εσωτερικά, καθώς επίσης και εξωτερικά χρησιμοποιώντας ένα υγρό πανί εμποτισμένο με κολλοειδή άργυρο, απευθείας πάνω στον  καρκίνο και μετά πρέπει να αφήσετε την περιοχή να στεγνώσει στον αέρα.


Ο Κολλοειδής Άργυρος και το DMSO για τους Καρκινοπαθείς

Τα καρκινικά κύτταρα μπορούν να επιστρέψουν στην υγιή τους κατάσταση μέσα σε 24 ώρες όταν αντιμετωπιστούν με ένα ειδικό πρωτόκολλο που αποτελείται από Διμεθυλοσουλφοξείδιο (DMSO) και κολλώδη άργυρο, όπως ισχυρίζονται κάποιο ειδικοί.

Η θεωρία πίσω από το α είναι ότι ο καρκίνος προκαλείται από ένα ειδικό μικρόβιο που μπαίνει μέσα στα υγιή κύτταρα και τα κάνει καρκινογόνα. 

Διμεθυλοσουλφοξείδιο (DMSO) 

Το Διμεθυλοσουλφοξείδιο είναι ένα υποπροϊόν της βιομηχανίας ξύλου. Είναι τόσο δυνατό σα βιομηχανικό διαλυτικό, αλλά θεωρείται απολύτως ασφαλές για ανθρώπινη χρήση.

Το  DMSO κινείται γρήγορα μέσα από τις κυτταρικές μεμβράνες και μέσα στο κύτταρο το DMSO αλλάζει την δομή των μορίων του νερού και αυξάνει την κυτταρική διαπερατότητα και γίνεται πιο εύκολα διαπερατή για τον κολλοειδή άργυρο.

Κολλοειδής άργυρος

Ο κολλοειδής άργυρος μπορεί  να σκοτώνει τα μικρόβια και να τα κρατά έξω από το κυκλοφοριακό σας σύστημα. Εφόσον, αρκετοί τύποι καρκίνου εξαπλώνονται μέσω μικροβίων, η εξόντωση των μικροβίων είναι σημαντικά στην καταπολέμηση του καρκίνου, όπως σημαντική είναι και η υπερενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Το DMSO αυξάνει την διαπερατότητα του κυττάρου και μπαίνει μέσα ο κολλοειδής άργυρος στο εσωτερικό των κυττάρων, όπου διαμένουν τα μικρόβια του καρκίνου. Αφού μεταφερθεί μέσω της κυτταρικής μεμβράνης από το DMSO, ο κολλοειδής άργυρος μπορεί να καταστρέψει τα μικρόβια που υπάρχουν μέσα στα κύτταρα. 

Το πρωτόκολλο, επίσης, βοηθά στην μετατροπή των καρκινικών κυττάρων σε φυσιολογικά κύτταρα. Τα καρκινικά κύτταρα είναι πράγματι σε θέση, μέσα σε 2 ή 3 εβδομάδες, να αποκαταστήσουν τον Κύκλο του Krebs και την Αλυσίδα Μεταφοράς Ηλεκτρονίων, ώστε να γίνει φυσιολογικές και τα κύτταρα να γίνουν ξανά διαφοροποιημένα. 

Η αλλαγή του τρόπου ζωής με την κατάλληλη διατροφή, τη διαχείριση του άγχους, την υγεία του ήπατος, την αποτοξίνωση και την άσκηση, σίγουρα θα δράσουν συνεργικά με το προτεινόμενο πρωτόκολλο.

Η αυτοθεραπεία είναι το μυστικό για τη θεραπεία του καρκίνου.

Μόνοι σας θα αυτοθεραπευθείτε φθάνει να το πιστέψετε!

Διαβάστε, επίσης,

Απαλλαγείτε από τα κονδυλώματα

Άργυρος και υγεία

Γιατί πρέπει να προτιμούμε τις φυσικές ιατρικές θεραπείες

Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για τη θεραπεία του καρκίνου

Σταματήστε να κάνετε χημειοθεραπεία

Η πικρή αλήθεια για τις χημειοθεραπείες

Υγεία από το φαρμακείο της φύσης

Εσείς παραμελείτε τον εαυτό σας;

Οι ασθενείς που έχουν καρκίνο δεν έχουν όλοι καρκίνο

Γιατί οι χημειοθεραπείες δεν είναι αποτελεσματικές

Γιατί οι χημειοθεραπείες δεν είναι αποτελεσματικές

Η στροφή στην Εναλλακτική Ιατρική

Η Ιατρική του emedi

Υψηλές δόσεις βιταμινών για τη θεραπεία καρκίνου

Εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο

Μοριακή διατροφή

Τι μπορεί να πάθετε από την έλλειψη βιταμινών

Το ελληνικό φαρμακείο της φύσης σας προσφέρει μια υπερτροφή

Ποιες είναι οι αλκαλικές και ποιες οι όξινες τροφές

Οι κίνδυνοι από τα μεταλλαγμένα

Η ασθένεια δεν υπάρχει

Γνωστοί παράγοντες που προκαλούν καρκίνο

Βιοϊατρική μηχανική

Τι είναι η νανοϊατρική

Που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα νανοσωματίδια

 Είναι θαυματουργό το συμπλήρωμα MMS για τον καρκίνο;

www.emedi.gr

 

Διαβάστηκε 6581 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 21:29
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στάδιο II καρκίνος μαστού Στάδιο ΙΙΙ καρκίνος μαστού »