Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 20:05

Κόλπο για την υστερία

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πώς μπορείτε να διακρίνετε αν κάποιος έχει υστερία;

Ο όρος υστεροεπιληψία, συχνά χρησιμοποιείται, γιατί δεν μπορεί εύκολα να διακρίνει ένας γιατρός την επιληψία από την υστερία.

Ο υστερικός κάνει κρίση, συνήθως, υπό την επήρεια ενός ειδικού ψυχοπιεστικού ή αγχογόνου ερεθίσματος και έχει σαν στόχο το δευτερογενές όφελος, δηλαδή τι θα ωφεληθεί από την κρίση του, όπως π.χ. να τον προσέξουν, να μην δουλέψει ή να ξεφύγει από μια δύσκολη κατάσταση.

Αν και συνήθως οι άρρωστοι με υστερία διατηρούν την επαφή με το περιβάλλον αυτό, συχνά δεν είναι εμφανές στους παρευρισκόμενους.

Το δάγκωμα της γλώσσας, οι τραυματισμοί κατά την πτώση ή η μετακριτική θόλωση που παρατηρούνται στους επιληπτικούς, στην υστερική κρίση απουσιάζουν. Το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα είναι φυσιολογικό.

Συνήθως, υστερία κάνουν οι γυναίκες... Γυναίκες με υστερία μπορεί και να πεθάνουν λόγω έντονου υπερεαρισμού.

Μυστικό... Πάρτε καλό ιστορικό, από το περιβάλλον και αν το υποψιαστείτε, δώστε της να εισπνεύσει μέσα από μια σακούλα. Αυτό θα μειώσει το οξυγόνο και θα αυξήσει το διοξείδιο του άνθρακα και θα λυθεί ο οποιοσδήποτε σπασμός...

Το κόλπο λειτουργεί και σώζει ζωές...

hysteria 3

Διαβάστε, επίσης,

Υπνοβασία 

Το βότανο του Αγίου Ιωάννη 

Πορτοκάλια ή Νεράντζια; 

Πασιφλόρα 

Aναπνευστική αλκάλωση 

Θεραπεία με δονητή 

Aνθοϊάματα Μπαχ 

Διώξτε την κατάθλιψη με βαλσαμόχορτο 

Αυνανισμός 

Ατελοφοβία 

www.emedi.gr

Διαβάστηκε 1166 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 20:40
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.