Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 13:55

Είμαστε Έλληνες δεν είμαστε αριστεροί και δεξιοί Κύριο

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια απλή πολιτική ανάλυση του EMEDI για τις εκλογές  Ιανουαρίου 2015

Είμαστε Έλληνες και δεν πρέπει να χωριζόμαστε σε αριστερούς και δεξιούς

Αυτές τις κρίσιμες εκλογές για την πορεία της χώρας μας πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας σαν λαός και καλούμαστε και πάλι να ψηφίσουμε. Να επιλέξουμε πολιτικούς σχηματισμούς και πρόσωπα σε ένα σκηνικό που μετά τις εκλογές θα επιβάλλει την ανάγκη συναινέσεων και συνεργασιών, ακόμη και σε περίπτωση αυτοδυναμίας που είναι και το πιθανότερο σενάριο, για το καλό της χώρας μας.

Στην παρούσα αυτή κρίσιμη συγκυρία η επιλογή των προσώπων είναι ακόμη πιο σημαντική γιατί κριτήριο επιλογής πρέπει να είναι η ικανότητα και η εμπειρία και όχι η αναγνωρισιμότητα και η δημοσιότητα. Επιλέξτε τους ικανούς και όχι αυτούς που είναι γνωστούς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μάλιστα με τρόπους που δεν είναι συμβατοί με την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα.

Δεν είμαστε αριστεροί ή δεξιοί είμαστε Έλληνες και πρέπει να εξασφαλίσουμε το μέλλον της πατρίδας μας, το μέλλον το δικό μας, το μέλλον το παιδιών μας και εμμέσως το μέλλον της ανθρωπότητας σε μια κοινή πορεία όχι μόνο με την Ευρώπη αλλά και με όλο τον κόσμο.

Οι πολιτικοί που θα ψηφίσετε θα πρέπει να λένε την αλήθεια, να δουλεύουν σκληρά, να έχουν θέσεις που θα βελτιώνουν την ζωή των πολλών, να βάζουν το καλό της χώρας πάνω από όλα, να παλεύουν για την Ελλάδα με λόγο, να ξέρουν να δίνουν μάχες, να οδηγούν την χώρα μπροστά και να μην νοιάζονται μόνο για την καρέκλα τους.

Τα λάθη που έχουν γίνει είναι πολλά και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα. Ο ελληνικός λαός λεηλατήθηκε, η πατρίδα μας εξαθλιώθηκε, αλλά η εξαθλίωση του ελληνικού λαού προς όφελος των λίγων δεν μπορεί να φέρει την ανάπτυξη. Τα τεχνητά πλεονάσματα και οι αβάστακτοι φόροι, η ισοπέδωση της παιδείας και της υγείας, ο εξαναγκασμός της φυγής από την χώρα μας τόσο λαμπρών νέων μυαλών και το ξεπούλημα της πατρίδας μας δεν μπορούν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο.

Μην κλωτσήσετε την ευκαιρία και την ελπίδα! Εκμεταλλευτείτε την!

Γιατί μετά δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία πια!

Τώρα ήρθε η στιγμή, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι οι Έλληνες και να βάλουμε μπροστά όχι μόνο έναν εκπρόσωπο της αριστεράς ή της δεξιάς, αλλά έναν εκπρόσωπο των Ελλήνων από όποιον χώρο και αν προέρχεται αυτός...

Ο λαός βοηθός και ο Θεός θα βοηθήσει τον ελληνικό λαό... όπως κάνει πάντα!

www.emedi.gr

 

Διαβάστηκε 853 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 14:40
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία άρθρα από τον/την Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά