Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 16:14

Εισπνεόμενα για παρατεταμένο οργασμό

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Είναι συχνή η χρήση εισπνεόμενων ουσιών από ορισμένους, που τους χαρίζει έντονο σεξουαλικό οργασμό
Ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται συχνά είναι το νιτρικό αμύλιο ή poopers. Το αγγειοδιασταλτικό αυτό φάρμακο χαλαρώνει τους λείους μυς στα μικρά αιμοφόρα αγγεία και προκαλεί διεύρυνσή τους κι έτσι πτώση της πίεσης του αίματος. Συνήθως χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της στηθάγχης.
Οι άλλοι χρήστες την εισπνέουν, επειδή προκαλεί μια έντονη και άμεση ευφορία και φαίνεται πως εντείνει τον σεξουαλικό οργασμό. Οι επιδράσεις είναι βραχυπρόθεσμες και διαρκούν μόλις λίγα λεπτά.
Το νιτρικό αμύλιο δεν είναι σωματικά εθιστικό, αλλά έχει παρενέργειες. Οι χρήστες υποφέρουν από πονοκεφάλους, ζαλάδα, ταχύ καρδιακό ρυθμό, ρινικούς ερεθισμούς και βήχα. Οι πονοκέφαλοι είναι η μοναδική παρενέργεια που επιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την χρήση.
Άλλες ουσίες που εισπνέονται περιλαμβάνουν μία κατηγορία πτητικών ουσιών που πωλούνται ως αποσμητικά χώρου. Αυτά περιέχουν, συνήθως, νιτρώδες βουτύλιο και νιτρώδες ισοβουτύλιο. Το νιτρώδες βουτύλιο θεωρείται ότι εντείνει τη σεξουαλική εμπειρία.
Άλλα εισπνεόμενα που χρησιμοποιούν ορισμένοι άνθρωποι περιλαμβάνουν:
-Διαλύτες
-Κόλλες
-Μπογιές
-Νιτρώδες οξείδιο
Οι κίνδυνοι από την εισπνοή αυτών των ουσιών ποικίλλουν από αρρυθμίες έως προβλήματα σε συκώτι και νεφρά.
Βιβλιογραφία
http://www.mayoclinic.com
Διαβάστηκε 3471 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 19:09
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.