Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 23:56

Τι κοιτάνε οι γυναίκες σε έναν άνδρα;

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Τι κοιτάζουν περισσότερο τα μάτια των γυναικών σε ένα ανδρικό κορμί;
Οι ειδικοί λένε ότι το σημείο του σώματος του αντίθετου φύλου που γοητεύει το βλέμμα των γυναικών, αποκαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα τους.
Ποιο σημείο του ανδρικού σώματος προκαλεί περισσότερο την ερωτική πρόκληση και φαντασίωση των γυναικών;
Σε πρόσφατη έρευνα αποδείχθηκε ότι σε ποσοστό 16% οι γυναίκες κοιτάζουν ερωτικά τα οπίσθια του ανδρικού φύλου.
Οι πιο ρομαντικές με ποσοστό 14% γοητεύονται από τα μάτια και το βλέμμα τους.
Μεγάλο ποσοστό, το 13% στην έρευνα αποδεικνύει ότι το χαμόγελο διεγείρει ιδιαίτερα τις γυναικείες αισθήσεις.
Το μυώδες ανδρικό στήθος κατακτά με 9% τη γυναικεία καρδιά, ενώ με 8% ακολουθούν τα μακριά και μυώδη πόδια.
Οι γυναίκες παρατηρούν και τα ανδρικά χέρια, αφού τα κοιτάζουν σε ποσοστό 7%, ενώ οι δικέφαλοι μύες προκαλούν την προσοχή και τη φαντασία τους  σε ποσοστό 5%.
Οι ειδικοί εξηγούν ότι τα σημεία που γοητεύουν τα δυο φύλα από το κορμί του αντίθετου φύλου και αποτελούν ερωτικό κάλεσμα για τους ίδιους,  αποκαλύπτουν πτυχές της ψυχοσύνθεσής τους.
Όποια κοιτάζει και προκαλείται ερωτικά από τα οπίσθια του άλλου φύλου σημαίνει ότι είναι άτομο με μεγάλο ερωτικό ενδιαφέρον.
Οι γυναίκες που παρατηρούν το μυώδες ανδρικό σώμα και κυρίως τους δικέφαλους έλκονται από την περιπέτεια και θεωρούν τον γυμνασμένο άντρα έτοιμο για όλα και ιδανικό εραστή.
Η παρατήρηση των ποδιών στο αντίθετο φύλο σημαίνει ότι είναι άτομα με έντονη την επιθυμία της ικανοποίησης σε όλους τους τομείς και με ιδιαίτερη ανάγκη να γοητεύουν.
Όταν και τα δυο φύλα γοητεύονται και προκαλούνται ερωτικά από το χαμόγελο του αντίθετου φύλου ερμηνεύεται ότι πρόκειται για εγκεφαλικά άτομα με έντονο ρομαντισμό και ανάγκη να αγαπηθούν και να αγαπήσουν πραγματικά.
Βιβλιογραφία
nbmmedia.gr
Διαβάστηκε 4696 φορές
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.