Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 22:27

Γιατί οι άντρες αυνανίζονται;

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Όταν η αυτοϊκανοποίηση απομονώνει τους άνδρες

 

Οι άνδρες είναι περίεργα πλάσματα.

Η μοναχική σεξουαλική συμπεριφορά που έχουν οι άνδρες  σε μικρή ηλικία μερικές φορές εδραιώνεται μέσα στο χρόνο.

Η αποφυγή της σεξουαλικής πράξης από τον άντρα, η έλλειψη επιθυμίας και η αποφυγή συναισθηματικής προσέγγισης της γυναίκας, συνήθως δημιουργεί προβλήματα.

Αιτία της σεξουαλικής απομόνωσης  μπορεί να είναι η συστηματική έκθεση από μικρή ηλικία σε πορνογραφικό υλικό και η συνήθεια της διέγερσης αποκλειστικά με αυτόν τον τρόπο.

Αν στη συνέχεια ένας άνδρας έχει και δυσκολίες στην επαφή με το άλλο φύλλο τα πράγματα χειροτερεύουν.

Κλειδί για την διακοπή  της εξάρτησης από το πορνογραφικό υλικό και της αυτοϊκανοποίησης θα αποτελέσει ένα καλό κίνητρο. Το κίνητρο αυτό μπορεί να είναι μία όμορφη γυναίκα που θα πρέπει να κατακτήσουν ή μία γυναίκα που είναι πολύ καλή στο σεξ ή ένας ψυχοθεραπευτής που θα επεξεργαστεί τις συναισθηματικές διαστάσεις του σεξουαλικού τους προβλήματος.

Στόχος της θεραπείας είναι να αλλάξει την επιθυμία τους και να τους δώσει  την απαραίτητη ικανοποίηση στη συνεύρεση με μία γυναίκα.

Διαβάστε, επίσης,

Αυνανισμός

www.emedi.gr

Βιβλιογραφία

The Boy's Body Guide: A Health and Hygiene Book, by Frank C. Hawkins, M.D. Dr. Greta L. B. Laube and J. C. Hawkins (Jul 1, 2009), amazon books

 

Διαβάστηκε 3017 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 20:03
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.