Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 13:57

Τα πιο χρήσιμα μυστικά για τους άντρες

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μυστικά για τους άντρες που πρέπει να ξέρουν όλες οι γυναίκες

Μάθετε τους άντρες...

-Οι άνδρες λένε «Σε αγαπώ», με πράξεις, όχι με λόγια:

Οι περισσότεροι άνδρες προτιμούν να δείξουν τα συναισθήματά τους μέσα από τις πράξεις και όχι με λόγια. Το "Σ' αγαπώ" είναι το καθάρισμα του σπιτιού, το νοικοκύρεμα της αυλής, ή ακόμα και να πετάξει τα σκουπίδια - κάτι που θα σας ξεκουράσει, τέλος πάντων.

-Οι άνδρες παίρνουν την δέσμευση σοβαρά:

Οι άνδρες φοβούνται να δεσμευτούν. Αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι οι άνδρες παίρνουν στα σοβαρά το γάμο. Μπορούν να θέλουν  περισσότερο χρόνο για να δεσμευτούν επειδή θέλουν να βεβαιωθούν, αλλά οι έγγαμοι άνδρες, κατά 90% λένε ότι θα παντρευόντουσαν ξανά την ίδια γυναίκα.

-Οι άνδρες ακούν, αλλά σιωπούν:

Όταν τους μιλάτε αυτοί ακούν και απλώς απαντούν με ένα "ναι". Είναι ο τρόπος τους να σας πουν, «ακούω». Επειδή  δεν λένε τίποτα, δεν σημαίνει ότι δεν ακούνε. Μπορεί να προτιμούν να ακούν ήσυχα και να σκέφτονται τι λέτε.

-Οι άντρες θέλουν να κάνετε πράγματα μαζί:

Οι άνδρες ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τους συντρόφους τους όταν κάνουν πράγματα μαζί, περισσότερο από ό, τι με την ανταλλαγή σκέψεων ή συναισθημάτων. Για πολλούς άνδρες, δραστηριότητες όπως ο αθλητισμός και το σεξ τους κάνουν να αισθάνονται πιο κοντά στο σύντροφό τους.

-Οι άνδρες χρειάζονται χρόνο για τον εαυτό τους:

Ενώ οι κοινές δραστηριότητες είναι σημαντικές, οι άνδρες χρειάζονται, επίσης, χρόνο για τον εαυτό τους. Είτε του αρέσει το γκολφ, η κηπουρική, ή το γυμναστήριο, οι γυναίκες πρέπει να σέβονται τα χόμπι του. Όταν και οι δύο σύντροφοι έχουν χώρο για την ατομικότητά τους, τόσα περισσότερα έχουν να δώσουν ο ένας στον άλλο.

-Οι άνδρες μαθαίνουν από τους πατεράδες τους

Αν θέλετε να ξέρετε πώς ένας άνθρωπος θα ενεργήσει σε μια σχέση, γνωρίστε  τον πατέρα του. Πώς είναι  ο πατέρας με τη δική σύντροφο είναι μια πρόβλεψη για το πώς ένας άντρας θα σχετίζεται με τη σύζυγό του.

-Οι άνδρες προχωρούν πιο γρήγορα από τις γυναίκες

Οι γυναίκες τείνουν να θυμούνται αρνητικές εμπειρίες περισσότερο και μπορεί να έχουν παρατεταμένα συναισθήματα  στρες, άγχος ή θλίψη. Αντίθετα, οι άνδρες είναι λιγότερο πιθανό να σταθούν σε δυσάρεστα γεγονότα και έχουν την τάση να προχωρούν πιο γρήγορα στη ζωή.

-Οι άνδρες δεν μπορούν να διαβάσουν εύκολα τη γλώσσα του σώματος:

Οι άνδρες είναι πιο πιθανό να χάσουν τα σήματα, όπως τον τόνο της φωνής ή τις εκφράσεις του προσώπου. Και είναι ιδιαίτερα πιθανό να χάσουν τη θλίψη στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο τύπος σας παίρνει το μήνυμα, μιλήστε του άμεσα.

-Δώστε στους άντρες αρμοδιότητες:

Οι μελέτες δείχνουν ότι οι πατέρες συμμετέχουν περισσότερο στην παροχή φροντίδας, όταν οι σύζυγοί τους τους το ζητούν. Μη διστάσετε!

-Οι άνδρες σκέφτονται συνέχεια το σεξ:

Οι περισσότεροι άνδρες ηλικίας κάτω των 60 σκέφτονται το σεξ τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, σε σύγκριση με μόνο το ένα τέταρτο των γυναικών. Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι άνδρες φαντασιώνονται το σεξ σχεδόν δύο φορές πιο συχνά από όσο οι γυναίκες, και οι  φαντασιώσεις τους έχουν πολύ μεγαλύτερη ποικιλία. Μπορούν επίσης να σκέφτονται το περιστασιακό σεξ πιο συχνά από ό, τι οι γυναίκες. Αλλά η σκέψη δεν είναι το ίδιο με την πράξη, τις περισσότερες φορές, τουλάχιστον.

-Οι άντρες παίρνουν πολύ σοβαρά το σεξ:

Για πολλούς άντρες, το σεξ είναι μια πολύ σημαντική πράξη μεταξύ δύο αφοσιωμένων ανθρώπων. Και ακριβώς όπως οι περισσότερες γυναίκες, οι άνδρες βρίσκουν τη σεξουαλική οικειότητα να είναι απαραίτητη σε μια σχέση. Όταν οι σύντροφοι γνωρίζουν πώς να ευχαριστήσουν ο ένας τον άλλο καλύτερα από αγνώστους, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να σας απατήσει.

-Στους άντρες αρέσει να κάνουν οι γυναίκες το πρώτο βήμα:

Οι άντρες επιθυμούν η σύντροφός τους να κάνει το πρώτο βήμα στο σεξ. Δεν τους αρέσουν οι ντροπαλές γυναίκες. Αν ανλάβετε εσείς, αυτό θα οδηγήσει υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης και για τους δυο σας.

-Οι άντρες δεν έχουν πάντα διάθεση για σεξ:

Οι άνδρες δεν έχουν πάντα στη διάθεση για σεξ. Ακριβώς όπως οι γυναίκες, οι άνδρες συχνά έχουν σρες από τις απαιτήσεις της εργασίας, της οικογένειας, και τους λογαριασμούς. Και το άγχος μειώνει την  λίμπιντο. Όταν ένας άντρας λέει, "όχι απόψε," αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον σε σας. Απλά σημαίνει ότι δεν θέλει να κάνει σεξ τότε.

-Οι άνδρες τους αρέσει να σας ικανοποιούν στο σεξ:

Η ευχαρίστησή σας είναι σημαντική γι' αυτό. Αλλά δεν θα ξέρει τι θέλετε, εκτός και αν του το πείτε. Πάρα πολλές γυναίκες αισθάνονται άβολα να λένε για το τι τους αρέσει και τι δεν τους αρέσει. Αν μπορείτε να του πείτε με σαφήνεια και με τρόπο που δεν θίγεται το εγώ του, αυτός θα ακούσει. Και αυτοί θα αισθάνονται καλά, αν αισθάνεστε καλά εσείς.

-Οι άντρες έχουν άγχος επίδοσης:

Οι περισσότεροι άνδρες έχουν άγχος επίδοσης, ιδιαίτερα, καθώς γερνούν. Οι άντρες μπορεί να ανησυχούν για το σώμα του, την τεχνική και την αντοχή τους. Αν μπορείτε να τον βοηθήσετε, μάθετε να χαλαρώνετε και να παραμένετε εστιασμένες στις απολαύσεις της στιγμής και το σεξ θα γίνει λιγότερο αγχωτικό.

-Οι άνδρες απατούν όταν ανάγκες τους δεν ικανοποιούνται:

Εάν ένας άντρας δεν αισθάνεται αγάπη και εκτίμηση στη σχέση του, μπορεί να στραφεί αλλού για  ικανοποίηση. Κάποιος άλλος μπορεί να αναπτύξει μια εμμονή σε αθλήματα ή τα video games. Οι περισσότεροι, βέβαια, απατούν. Για να αποφευχθεί αυτό, οι σύντροφοι πρέπει να συνεργαστούν για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

-Η σχέση σας είναι στα χέρια σας

Οι περισσότεροι άνδρες συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν πολλά να χάσουν αν μια μακροχρόνια σχέση διαλυθεί- όχι μόνο για την παρέα του άλλου, αλλά και για την ολόκληρη ζωή που έχετε χτίσει μαζί. Εάν είστε πρόθυμες να εργαστείτε για να ενισχύσετε το γάμο σας, οι πιθανότητες είναι μεγάλες...

Διαβάστε, επίσης,

Το χάσμα αυτοπεποίθησης

Σεξουαλικές φαντασιώσεις

Γιατί το καλοκαίρι η απιστία είναι στα ύψη

Πρέπει να είναι νοικοκύρης ο άντρας

Η κλιμακτήριος στους άντρες

Τι είναι ο άντρας

Ανδρικές σεξουαλικές σκέψεις

Οι νέες τάσεις στον έρωτα

Οι άντρες συνεννοούνται καλύτερα μεταξύ τους

Πώς να κάνετε σεξ παρά τις τόσες υποχρεώσεις

Το σχήμα του προσώπου δείχνει τον χαρακτήρα του άντρα

Η διαφορετικότητα του ανδρικού και γυναικείου φύλου

Οι γυναίκες που θέλουν σήμερα οι άνδρες

Γιατί είναι δύσκολο για έναν άντρα να εκφράσει τα συναισθήματά του;

Αυτά είναι γυναικεία προσόντα

Όταν οι άνδρες σκέφτονται με το κάτω κεφάλι

More sex please

Αν είσαστε γυναίκα και τελειομανής κινδυνεύετε

Ένας σύμβουλος μπορεί να σώσει το γάμο σας

Χρήσιμες συμβουλές για τη ζωή

Ο γάμος είναι μεγάλη απόφαση…

Τσακωμοί ζευγαριών

Οι άντρες πρέπει να συμμετέχουν στις δουλειές του σπιτιού

Αυτή είναι η ιδανική σύζυγος

Κόλπα για να ανανεώσετε τη σχέση σας

Η αγάπη είναι επιλογή

Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο;

Τα μυστικά για ένα πετυχημένο γάμο

Όταν οι γυναίκες γίνονται άντρες

www.emedi.gr

Διαβάστηκε 3332 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014 15:11
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.