Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 00:47

BodyWork για καλύτερο σεξ

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Το BodyWork είναι μια εναλλακτική θεραπευτική τεχνική
Η θεραπευτικά αυτή αγωγή συμβάλει στην ψυχοσωματική εξισορρόπηση, στην πληρότητα και την ενεργειακή ενδυνάμωση.
Η τεχνική Body Work περιλαμβάνει τους παρακάτω χειρισμούς:
• Παλμικές δονήσεις που ασκούνται από τον θεραπευτή στο σώμα του δέκτη, οι οποίες τον προσκαλούν σωματικά και ενεργειακά με μη λεκτικό τρόπο, σε ασυνείδητο επίπεδο, να ξανασυντονιστεί με τον Ζωτικό Παλμό της Ζωής και το δικό του εσωτερικό ζωτικό παλμό και ρυθμό.
• Θεραπευτικοί χειρισμοί επικεντρωμένοι στο σκελετικό σύστημα, παράλληλα με μια Διαδικασία Αναδόμησης. Η χρήση της σωματικής αυτοεπίγνωσης (ιδιοαίσθηση) που διδάσκεται βοηθάει στην επίτευξη αυτού του σκοπού.
• Ειδικού τύπου παλμικοί ρυθμικοί χειρισμοί μάλαξης επιτυγχάνουν διπλό θεραπευτικό αποτέλεσμα: τη χαλάρωση του μυικού ιστού και κυρίως την αύξηση της «ενοποίησης» των ιστών, δηλαδή την επούλωση των «απενοποιητικών» επιδράσεων που υφίσταται, σαν αποτέλεσμα της σωματοποίησης των ψυχικών και ενεργειακών σχισμάτων.
Αποτελέσματα
Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω χειρισμών, αφυπνίζεται στον θεραπευόμενο η πολυπόθητη αίσθηση της εσωτερικής ψυχοσωματικής ενότητας και ευθυγραμμίζεται με την προσωπική του πηγή ζωτικότητας.
Φυσική απόρροια της διεργασίας αυτής είναι η βαθιά ψυχοσωματική εξισορρόπηση, η αίσθηση της πληρότητας, η ενεργειακή ενδυνάμωση, η ευκαμψία των αρθρώσεων, η “ενοποίηση” των ιστών, η καταπράυνση του νευρικού συστήματος και μια πρωτόγνωρα βαθιά σωματική χαλάρωση και ευεξία.
Πώς το BodyWork μπορεί να βοηθήσει στην σεξουαλική ζωή;
Η σωματική, ερωτική εκπαίδευση βοηθά τα άτομα, ζευγάρια και παρέες να εμβαθύνουν εμπειρία τους ενσωμάτωσης. Οι σωματοθεραπευτές είναι εκπαιδευμένοι στις τεχνικές αναπνοής, στις τεχνικές αφής, στο ερωτικό μασάζ, στην απελευθέρωση του σώματος, στην αποκατάστασης των ιστών, και στην οργασμική προπόνηση γιόγκα.
Σε ποιες περιπτώσεις βοηθά το BodyWork 
  • Πρόωρη εκσπερμάτωση
  • Στυτική Δυσλειτουργία
  • Αδυναμία Οργασμού
  • Απαλλαγή από τον πυελικό πόνο
  • Ζευγάρια που θέλουν να ενισχύσουν τη σεξουαλική τους ζωή
  • Άτομα που θέλουν να δώσουν  και να λάβουν ευχαρίστηση
  • Ανάκτηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης μετά τον τοκετό, μετά από επεμβάσεις των γεννητικών οργάνων, της πυέλου ή μετά από χειρουργική μαστού.
  • Ανάκτηση της σεξουαλικότητας μετά από ψυχολογικό τραύμα. 
  • Εκπαίδευση στη σεξουαλικότητα
Οι εμπειρίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν προπόνηση στην αναπνοή, την κυκλοφορία, επίγνωση του σώματος, ρύθμιση των ορίων αντοχής, εκπαίδευση στην επικοινωνία, την ανατομία, την εστίαση των αισθήσεων,  μασάζ, εκπαίδευση στην ερωτική έκσταση και διδασκαλία σχετικά με το σεξ. 
Γενικά μετά την εκμάθηση το σώμα γίνεται όλο και πιο ζωντανό.
Οι βιωματικές εμπειρίες εκμάθησης  μπορεί να βοηθήσουν στον έλεγχο του αυτόνομου νευρικού συστήματος, έτσι ώστε οι σωματικές και συναισθηματικές διαδικασίες που συνήθως συμβαίνουν να ευαισθητοποιούνται και να μεταβάλλονται. Η αγάπη και ο φόβος, ο ενθουσιασμός και η χαλάρωση, η διέγερση και η ευτυχία, με το BodyWork ρυθμίζονται βιοχημικά.
Η ποσότητα και η ποιότητα της ερωτικής απόλαυσης οριοθετούνται και η ευχαρίστηση είναι πανταχού παρούσα σε μια κουλτούρα ότι η σεξουαλικότητα δίνει ενέργεια. Η επέκταση στη σεξουαλικότητα μέσω του BodyWork έχει σωματική, συναισθηματική, ψυχική και πνευματική υπόσταση.
Το BodyWork κάνει θαύματα στην σεξουαλική υγεία
Παρακολουθήστε το βίντεο... Θα μάθετε πολλά!
Διαβάστηκε 3452 φορές
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πολυμέσα