Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 10:39

Πώς ο θάνατος μπορεί να γίνει χαρούμενο γεγονός

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Ο καλύτερος τρόπος για να πεθαίνει κανείς

Όλα πεθαίνουν ή αφήνουν μια μορφή έτσι ώστε να ξαναγεννηθούν και να πάρουν μια άλλη μορφή, και αυτό είναι απλά ένα μέρος της κοσμικής διαδικασίας;

Ο θάνατος αφήνει το φυσικό σώμα να ελευθερώσει τη συνειδητότητα σε ένα υψηλότερο επίπεδο, το Πνεύμα. Όλες τις ζωές που έχει ζήσει κάποιος, καλές ή κακές... Αιώνια όντα του φωτός.

Ο θάνατος έτσι γίνεται η πιο καταπληκτική εμπειρία και το πιο χαρούμενο γεγονός.

Το πρόσωπο αυτό που πέθανε είχε μια δύσκολη ζωή και υπέφερε από κάποια αρρώστια που τον βασάνιζε για αρκετά χρόνια... Λυτρώθηκε...

Το φυσικό σώμα, το φυσικό όχημα χάθηκε... Τα συναισθήματα όμως είναι εκεί, η ταυτότητά είναι εκεί στην 4η Διάσταση.

Και γι' αυτό σημασία έχει να μην πεθάνει κάποιος με άσχημο τρόπο...Να μην πεθάνει σε μια κατάσταση θυμού, φόβου, αγανάκτησης ή μοναξιάς... σε ένα νοσοκομείο...

Ο καλύτερος τρόπος είναι να πεθάνει κανείς μέσα στο σπίτι του κοντά στους ανθρώπους που τον αγαπούν...

Θεραπεία πρέπει να δοθεί σε ένα άτομο που πεθαίνει... Η θεραπεία θα καθαρίσει το φόβο, το θυμό, τη ζήλια, την αγανάκτηση... Για να είναι πιο ισορροπημένο όταν περάσει μέσα από αυτόν τον ηλεκτρομαγνητικό φραγμό μεταξύ των διαστάσεων. Πραγματικά ένα άτομο πρέπει να πεθάνει καλά!

Πολλοί άνθρωποι αντιστέκονται στη διαδικασία του θανάτου διότι έχουν αφήσει εκκρεμότητες. Να κάνετε ότι περνά από το χέρι σας να βοηθήσετε αυτό το άτομο να κλείσει όποιες υποθέσεις εκκρεμούν που μπορεί να έχει εδώ στην τρίτη διάσταση, έτσι ώστε όταν πάρει την τελευταία πνοή να μην αφήσει κάποια εκκρεμότητα πίσω. Δεν θα υπάρχει φόβος, θυμός, ανησυχία. Θα έχουν πει αντίο σε αυτούς που χρειαζόταν να πουν.

Ο θάνατος δεν είναι το τέλος, είναι απλά μια αλλαγή στην αντίληψη. Η διαδικασία του θανάτου είναι η μετάβαση σε ένα υψηλότερο επίπεδο ύπαρξης. Οτιδήποτε και αν είναι αυτό που κάνει τη μετάβαση, περνά μέσα από μια ομάδα αντιδράσεων, αντιδράσεων στο γεγονός.

  • Η μετάβαση στον θάνατο...
  • Η ανακούφιση.
  • Η άρνηση.
  • Η κατηγορία.
  • Η απόγνωση, ο θυμός και η σύγχυση.
  • Η θλίψη.

Όλα αυτά τα συναισθήματα εμφανίζονται στιγμιαία, μερικές φορές αρκετά γρήγορα.

Ο διαλογισμός μπορεί να βοηθήσει στη μετάβαση...

Η διαδικασία του θανάτου χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο λέγεται ο μακρύς θάνατος και το δεύτερο λέγεται ο σύντομος θάνατος.

Ο μακρύς θάνατος ξεκινά όταν ένα θέμα από τη ψυχή του ατόμου το καλεί να εγκαταλείψει το φυσικό του όχημα και να επιστρέψει σπίτι. Αυτό αμέσως σχεδιάζει μια εσωτερική διαδικασία και αντίδραση όπου διάφορες χημικές ενώσεις συμβαίνουν, και συγκεκριμένες μετατοπίσεις στη συνειδητότητα ενεργοποιούνται για να προετοιμάσουν το άτομο να αποσυρθεί. Η χρονική κλίμακα σε αυτό μπορεί να είναι μερικά χρόνια, μερικοί μήνες ή ακόμη και μερικές εβδομάδες.

Ο σύντομος θάνατος περιλαμβάνει επτά μέρες. Οι πρώτες τρεις μέρες οδηγούν στην μέρα όπου το άτομο θα πάρει την τελευταία του πνοή εκείνη την ημέρα. Στην τέταρτη μέρα το άτομο παίρνει την τελευταία του πνοή. Για τις υπόλοιπες τρεις μέρες το άτομο αποσύρεται από το φυσικό/ αιθερικό σώμα και ταξιδεύει στο μονοπάτι της επιστροφής. Γιατί επτά μέρες; Ο λόγος είναι πως οι επτά μέρες είναι ένα αρχέτυπο της δημιουργίας. Στη Βίβλο ο κόσμος δημιουργήθηκε σε επτά μέρες.

Μετά τον θάνατο...

Ο χώρος και ο χρόνος όπως τον γνωρίζουμε δεν υπάρχει.

Δεν πρέπει να υπάρχουν περισσότερα από επτά άτομα για να κρατούν το πεδίο γύρω από το άτομο που ετοιμάζεται να φύγει. Ένα πνευματικό άτομο μπορεί να παίζει μουσική, που θα αυξήσει τη συνειδητότητά του για να συνδεθεί με το Θείο. Ο φωτισμός στο δωμάτιο θα πρέπει να είναι κυρίως πορτοκαλί, καθώς αυτό αυξάνει πολύ το διαχωρισμό του αιθερικού σώματος από το φυσικό κέλυφος. Θα πρέπει να υπάρχει κάποιο κερί αναμμένο, έτσι οτιδήποτε θα απελευθερωθεί στη διαδικασία μέχρι την τελευταία αναπνοή να πηδήξει μέσα στη φλόγα και να καταστραφεί.

Καλό ταξίδι ...

Διαβάστε για τον εγκεφαλικό θάνατο

Διαβάστηκε 1962 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 10:54
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.