Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 00:42

Το τοπικό πάχος μπορεί να καταπολεμηθεί

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος

Οι ενέσεις ζωικών κυττάρων μπορεί να σας απαλλάξουν από το τοπικό πάχος. Οι ενέσεις αυτών των ζωικών κυττάρων παράγουν θερμότητα που μπορεί να κάψει το λίπος του σώματος.

Στα επίμαχα σημεία τοποθετούνται μικροσκοπικές κάψουλες που γεμίζουν με τα ζωικά καφέ λιποκύτταρα που παράγουν θερμότητα και που βρίσκονται σε αφθονία σε ζώα και μωρά. Τα κύτταρα αυτά απελευθερώνουν «σήματα» που αλλοιώνουν τον περιβάλλοντα λιπώδη ιστό, ώστε οι πλεονάζουσες θερμίδες γίνονται θερμότητα, αντί να αποθηκεύονται ως λίπος.

Η έγχυση των καψουλών βοηθά να χαθεί μέχρι και 10 τοις εκατό του σωματικού τους βάρους, ακόμη και χωρίς δίαιτα.

Η διάθεση για χρήση σε ανθρώπους είναι κοντά!

Οι κάψουλες, οι οποίες είναι περίπου τρεις φορές το πλάτος μιας ανθρώπινης τρίχας, μπορεί να ενεθούν μέσα σε ειδικές αποθήκες λίπους, όπως από τους μηρούς, τους γλουτούς, τα χέρια ή κάτω από το πηγούνι να και να μειώσουν την ποσότητα του λίπους που είναι αποθηκευμένο εκεί.

Στόχος ήταν να επιτευχθεί ένας τρόπος στόχευσης του ''κακού'' σπλαχνικού λίπους, που αυξάνει τον κίνδυνο για ασθένειες, όπως ο διαβήτης τύπου 2 και η καρδιαγγειακή νόσος.

Τα θερμοκύτταρα, γνωστά ως καφέ λίπος, είναι σε αφθονία σε μικρά ζώα και στα μωρά και βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος με την καύση του λίπους για θερμότητα. Οι άνθρωποι, όμως, χάνουν αυτά τα κύτταρα καθώς μεγαλώνουν.

Η μεταμόσχευση κυττάρων από ζώα σε ενήλικες ανθρώπους, είναι δυνατό να αυξήσει τον αριθμό των θερμοκυττάρων σε ενήλικες και έτσι να τους βοηθήσουν να μειώσουν την ποσότητα του λίπους του σώματος.

Οι μικροκάψουλες είναι οικονομικά αποδοτικές, και τα ίδια κύτταρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικούς ασθενείς. Οι κάψουλες είναι σαν μια πλαστική σακούλα, που έχει πόρους, ώστε τα θερμοκύτταρα να μπορούν να διαφύγουν.

Τα κύτταρα θα είναι αόρατα για το ανοσοποιητικό σύστημα και έτσι μπορούν και δρουν.

Μια μικρή παρενέργεια είναι μόνο μια μικρή τοπική φλεγμονή που προκαλείται από τις κάψουλες στην περιοχή της εμφύτευσης.

Αν τα εμφυτευμένα κύτταρα από τα ζώα δεν μπορούν να λειτουργούν στον άνθρωπο, θα μπορούσαν να τροποποιηθούν τα ανθρώπινα κύτταρα, έτσι ώστε να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Φουτουριστικό...

Διαβάστε, επίσης,

Natural Bodysculpture

Οι χρήσεις της μεσοθεραπείας

Κάψτε το λίπος σας τρώγοντας

Μετατροπή του κακού λίπους σε καλό

Τα μυστικά για το τέλειο σώμα

Οι χρήσεις της μεσοθεραπείας

Λιποαναρρόφηση με ραδιοσυχνότητες

Κάθε χυμός βοηθά διαφορετικά τον οργανισμό μας

Επαναστατικό ποδήλατο γυμναστικής

Δίαιτα κατά της κυτταρίτιδας

Τα καλύτερα βότανα για το λεμφοίδημα και την κυτταρίτιδα

Μετατροπή του λίπους

www.emedi.gr

Διαβάστηκε 2258 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 01:35
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τι είναι τα αιμαγγειώματα Το υαλουρονικό οξύ »