Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 23:58

Βελτιώστε τις σεξουαλικές σας επιδόσεις με τη γιόγκα

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η γιόγκα βοηθάει στην βελτίωση σεξουαλικών επιδόσεων

 

 

Η γιόγκα βοηθά στη διέγερση, στην  ερωτική επιθυμία και συμβάλλει στην καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτισης στον άνδρα.

Η περισυλλογή είναι μία πρακτική που αποκαλείται και ενσυνειδητότητα ή mindfulness και αποτελεί βασική συνιστώσα της γιόγκα. Κατ’ αυτήν, μαθαίνει κανείς να αποκτά πλήρη επίγνωση της εκάστοτε στιγμής. Στην καρδιά της πρακτικής αυτής βρίσκεται ο διαλογισμός.

Με τη γιόγκα στις γυναίκες η περισυλλογή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς επιτρέπει σε γυναίκες που αδυνατούν να συγκεντρώσουν την προσοχή τους, να την εστιάσουν τελικά στον υπερθετικό βαθμό. Γνωρίζουν καλύτερα το σώμα τους – και τελικά απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ, αφού αυξάνεται η διέγερση, η επιθυμία και οι οργασμοί τους.

Στους άντρες, το όφελος της γιόγκα αφορά την εκσπερμάτωση: όσοι κάνουν γιόγκα μία ώρα την ημέρα, αναφέρουν ότι αυξάνεται σημαντικά ο χρόνος από την ερωτική διέγερση έως την εκσπερμάτωση – ένα όφελος παραπλήσιο με αυτό που άλλοι άντρες πετυχαίνουν λαμβάνοντας αντικαταθλιπτικά φάρμακα, που χορηγούνται για την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Κι ας μην ξεχνάμε ότι η γιόγκα αυξάνει και την ευλυγισία – και το σεξ σαφώς μπορεί να ωφεληθεί περαιτέρω από αυτήν!

by PREDICT

Διαβάστηκε 1497 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 07:31
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.