Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Βlindfolded pilates

Πιλάτες με κλειστά μάτια για ταχύτερη γράμμωση

Το blindfolded pilates είναι μια σειρά ασκήσεων που εκτελούνται στο απόλυτο σκοτάδι, αφού πρώτα καλύπτονται τα μάτια με μάσκες.
Το blind folded pilates βοηθά στην τελειοποίηση της τεχνικής, αφού κόβονται οι  εξωτερικές παρεμβολές.
Μέσα από εξάσκηση και αφού χαλαρώσει κάποιος το πνεύμα του, μαθαίνει να ελέγχει απόλυτα τις μυϊκές ομάδες που δουλεύει και να εκτελεί πιο σωστά τις αναπνοές, που ως γνωστόν είναι πολύ σημαντικές για το πιλάτες!
Τι κερδίζει κάποιος από το blindfolded pilates;
Με τον τρόπο αυτό το σώμα δεν “κλέβει” στις ασκήσεις, το μάθημα γίνεται πιο απαιτητικό και οι μαθητές κατακτούν τη σωστή τεχνική και την πολυπόθητη γράμμωση γρηγορότερα. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο ένα πρόγραμμα με μεγάλη έμφαση στην τεχνική του pilates, αλλά και ταυτόχρονα ιδιαίτερα χαλαρωτικό.
Μυστικά για το blindfolded pilates
-το πιλάτες με τα μάτια κλειστά, προϋποθέτει πως έχετε ξανακάνει παραδοσιακό πιλάτες και είστε εξοικειωμένοι με τις βασικές ασκήσεις.
-αν είστε σε στάδιο αρχαρίου, μπορείτε να ξεκινήσετε σιγά σιγά, με τις πιο απλές ασκήσεις και να βγάζετε την μάσκα σας, όποτε δεν νιώθετε εντελώς σίγουροι.
Βιβλιογραφία
modusvivendipilates.wordpress.com
Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροΆγχος επίδοσης και στύση
Επόμενο άρθροΥπάρχω γιατί υπάρχουμε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συκιά

Συκιά. Τα οφέλη στην Υγεία από τη συκιά είναι πολλά και ποικίλα και πολύ σημαντικά. Η συκιά ή Συκή η καρική ή Συκή η κοινή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ