Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΣταματήστε να ροχαλίζετε με τη βοήθεια του κινητού

Σταματήστε να ροχαλίζετε με τη βοήθεια του κινητού

Print Friendly, PDF & Email

Μήπως ροχαλίζετε;

 

Το SnoreLab και τα κινητά τηλέφωνα νέας τεχνολογίας προσφέρουν κλινική υποστήριξη στο ροχαλητό.

Η εφαρμογή SnoreLab προσφέρει διορθωτικά μέτρα για το ροχαλητό.

Από την εφαρμογή SnoreLab θα επωφεληθούν

✓ Οι άνθρωποι που είναι υπέρβαροι

✓ Οι άνθρωποι που ροχαλίζουν περισσότερο όταν κοιμούνται ανάσκελα

✓ Οι άνθρωποι με άπνοιες κατά τον ύπνο

✓ Τα άτομα με ήπια ή μέτρια αποφρακτική άπνοια ύπνου

✓ Οι άνθρωποι που ροχαλίζουν περισσότερο κατά την αναπνοή με το στόμα


SnoreRx επιστόμια

Το SnoreRx επιστόμιο είναι ένα FDA εγκεκριμένο ενέκρινο επιστόμιο που λειτουργεί με την ρύθμιση της θέσης της κάτω γνάθου για να μειωθεί η απόφραξη των αεραγωγών.

Αν ροχαλίζετε ή νομίζετε ότι ροχαλίζετε κατεβάστε την εφαρμογή για το iPhone, iPad  και τα άλλα κινητά νέας τεχνολογίας θα σας βοηθήσει να μάθετε αν ροχαλίζετε.

Στη συνέχεια το ερώτημα είναι  πώς μπορεί να διορθωθεί. Οι ρινικές ταινίες και τα ρινικά σπρέι χρησιμοποιούνται σε πρώτη φάση. Η εφαρμογή SnoreLab  μπορεί να αποδείξει αν αυτά τα διορθωτικά μέτρα έχουν κάποια  επίδραση.

Αν όχι, το SnoreRx επιστόμιο μπορεί σε συνεργασία SnoreLab να καταγράφει όλη τη νύχτα, τα επεισόδια ροχαλητού και σας δίνει ένα σκορ ροχαλητού. Με τη συσκευή SnoreRx  το σκορ ροχαλητού μπορεί από 15-45 να κατέβει στο  1 – 3!

Θα αρχίσετε να αισθάνεστε ανανεωμένοι το πρωί.


Το Good MPowRx είναι μια συσκευή προεξοχής της γλώσσας που λειτουργεί κρατώντας τη γλώσσα προς τα εμπρός με μια βεντούζα, ενώ κοιμάστε. Αυτό αποτρέπει το μπλοκάρισμα των αεραγωγών με το πίσω μέρος της γλώσσας που είναι μια κοινή αιτία του ροχαλητού και της άπνοιας ύπνου.

Η συσκευή αυτή έχει ένα πλεονέκτημα έναντι της συσκευής της κάτω γνάθου ότι δεν ασκεί πίεση στα δόντια ή το σαγόνι. Η κλινική έρευνα δείχνει, επίσης, ότι το άνοιγμα των ανώτερων αεραγωγών μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα του ροχαλητού και της άπνοιας ύπνου.

Κατεβάστε την εφαρμογή του SnoreLab

Διαβάστε, επίσης,

Κόλπα για να κοιμηθείτε εύκολα

Κρεατάκια

Σκολίωση ρινικού διαφράγματος

www.emedi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σαλάτα ζυμαρικών με κοτομπουκιές

Νόστιμη σαλάτα ζυμαρικών με κοτομπουκιές Σπιτική σαλάτα ζυμαρικών με κοτομπουκιές ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ: Το κοτόπουλο, το οποίο ανήκει στην κατηγορία του «άσπρου κρέατος» θεωρείται ως μια από τις καλύτερες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ