Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΓιατί οι άντρες αυνανίζονται;

Γιατί οι άντρες αυνανίζονται;

Print Friendly, PDF & Email

Όταν η αυτοϊκανοποίηση απομονώνει τους άνδρες

 

Οι άνδρες είναι περίεργα πλάσματα.

Η μοναχική σεξουαλική συμπεριφορά που έχουν οι άνδρες  σε μικρή ηλικία μερικές φορές εδραιώνεται μέσα στο χρόνο.

Η αποφυγή της σεξουαλικής πράξης από τον άντρα, η έλλειψη επιθυμίας και η αποφυγή συναισθηματικής προσέγγισης της γυναίκας, συνήθως δημιουργεί προβλήματα.

Αιτία της σεξουαλικής απομόνωσης  μπορεί να είναι η συστηματική έκθεση από μικρή ηλικία σε πορνογραφικό υλικό και η συνήθεια της διέγερσης αποκλειστικά με αυτόν τον τρόπο.

Αν στη συνέχεια ένας άνδρας έχει και δυσκολίες στην επαφή με το άλλο φύλλο τα πράγματα χειροτερεύουν.

Κλειδί για την διακοπή  της εξάρτησης από το πορνογραφικό υλικό και της αυτοϊκανοποίησης θα αποτελέσει ένα καλό κίνητρο. Το κίνητρο αυτό μπορεί να είναι μία όμορφη γυναίκα που θα πρέπει να κατακτήσουν ή μία γυναίκα που είναι πολύ καλή στο σεξ ή ένας ψυχοθεραπευτής που θα επεξεργαστεί τις συναισθηματικές διαστάσεις του σεξουαλικού τους προβλήματος.

Στόχος της θεραπείας είναι να αλλάξει την επιθυμία τους και να τους δώσει  την απαραίτητη ικανοποίηση στη συνεύρεση με μία γυναίκα.

Διαβάστε, επίσης,

Αυνανισμός

www.emedi.gr

Βιβλιογραφία

The Boy’s Body Guide: A Health and Hygiene Book, by Frank C. Hawkins, M.D. Dr. Greta L. B. Laube and J. C. Hawkins (Jul 1, 2009), amazon books

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομίχλη εγκεφάλου

Η ομίχλη εγκεφάλου ή ο χήμειο-εγκέφαλος περιγράφεται ως μια ομιχλώδη σκέψη, που χαρακτηρίζεται από έλλειψη εστίασης και αδυναμία συγκέντρωσης. Γράφει η  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ