Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΚόλπο για σεξουαλική ανανέωση

Κόλπο για σεξουαλική ανανέωση

Print Friendly, PDF & Email

Τα πρώτα σημάδια ρουτίνας έχουν κάνει την εμφάνιση τους στη σχέση σας;

Γίνονται όλα στο σεξ κάπως μηχανικά;

Η σεξουαλική σας ζωή έχει γίνει προβλέψιμη;

Απλά κλείστε ο ένας τα μάτια του άλλου με ό,τι βρείτε μπροστά σας, όπως τη γραβάτα, κάποιο φουλάρι ή οτιδήποτε άλλο σας κάνει κέφι και ξεκινήστε το παιχνίδι. Όχι δεν θα παίξετε την τυφλόμυγα. Θα παίξετε ένα παιχνίδι που περιέχει πολύ πειραματισμό και μεγάλες δόσεις απόλαυσης.

Ξεκινήστε να αγγίζετε ο ένας τον άλλον. Κι αφού δεν υπάρχουν αναστολές αφού δεν  βλέπετε, δοκιμάστε να κάνετε μασάζ σε όλα τα ερεθιστικά σημεία, ο ένας στον άλλο. Τα προκαταρκτικά δίχως την ικανότητα να βλέπετε οξύνουν κατά πολύ την αφή και την ακοή και γίνονται έτσι πολύ πιο απολαυστικά. Γδυθείτε αργά κι αισθησιακά κι αρχίστε ν’ αγγίζετε και να γεύεστε ο ένας τον άλλον και βάλτε την φαντασία σας να οργιάσει. Η εξερεύνηση του σώματος μπορεί να γίνει τρομερά ερεθιστική και για τους δυο σας όταν είσαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιείτε τις υπόλοιπες αισθήσεις σας πέρα από την όρασή σας.

Εάν σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο, τότε δέστε τα μάτια του ενός μόνο. Αφού δεν θα μπορεί να δει, θα ανυπομονεί για την επόμενή σας κίνηση. Όμως μην ακολουθείτε την συνηθισμένη πορεία, φροντίστε για εκπλήξεις και ξεχάστε τους πουριτανισμούς και τα κολλήματα. Όποιος θα έχει ανοιχτά τα μάτια πραγματικά θα απολαμβάνει το θέαμα.

Παραδοθείτε άνευ όρων και παρόλο που δεν θα βλέπετε θα  αισθανθείτε πιο έντονα, καθώς όλες οι υπόλοιπες αισθήσεις σας  θα βρίσκονται σε υπερδιέγερση.

Όταν δεν θα μπορείτε να δείτε τίποτα η ηδονή που θα νιώσετε θα πολλαπλασιαστεί…

Διαβάστε, επίσης,

Μέθοδος βελτίωσης της σεξουαλικής υγείας στους άνδρες

Πώς προτιμούν το πέος οι γυναίκες

Το φυτό που αυξάνει τη σεξουαλική διέγερση

Όταν κάποιος δεν ελέγχει τις σεξουαλικές του επιθυμίες

Σεξουαλικές παραδόσεις

Στάσεις στο σεξ για να φαίνεστε όμορφες και σέξι

Πώς οι άντρες μπορούν να ενισχύσουν την σεξουαλικότητά τους

Χρήσιμες συμβουλές για τις ανοργασμικές γυναίκες

Πώς να κάνετε κινέζικο σεξ

Κόλπα του σεξ αποκλειστικά για γυναίκες

Οι αγαπημένες στάσεις στο σεξ

Οι πιο σεξουαλικοί άνθρωποι είναι αυτοί

Πώς να κάνετε Ινδικό Σεξ

Αυνανισμός

www.emedi.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομίχλη εγκεφάλου

Η ομίχλη εγκεφάλου ή ο χήμειο-εγκέφαλος περιγράφεται ως μια ομιχλώδη σκέψη, που χαρακτηρίζεται από έλλειψη εστίασης και αδυναμία συγκέντρωσης. Γράφει η  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ