Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΚλασική ΙατρικήΟγκολογίαΗ θεραπεία του καρκίνου με αντινεοπλαστόνια

Η θεραπεία του καρκίνου με αντινεοπλαστόνια

Δουλεύει η θεραπεία του καρκίνου με αντινεοπλαστόνια;

Γράφει η 

Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά 

Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD, PhD

Αντινεοπλαστόνια για τον καρκίνο

Η Κλινική Burzynski  μια κλινική στο Τέξας, στις Ηνωμένες Πολιτείες ιδρύθηκε το 1976 και προσφέρει μια θεραπεία για τον καρκίνο γνωστή ως αντινεοπλαστόνια  ”antineoplastons”.

Τα αντινεοπλαστόνια επινοήθηκαν από τον ιδρυτή της κλινικής Stanislaw Burzynski τη δεκαετία του 1970. Γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1943 στο Lublin της Πολωνίας.

Η κλινική αποτέλεσε το επίκεντρο πολλών επικρίσεων…

Από το 2011, η κλινική του, χαρακτηρίζει τη θεραπεία ως εξατομικευμένη γονιδιακή στοχευμένη θεραπεία για τον καρκίνο.

Ο Burzynski ισχυρίζεται ότι η χρήση των χημειοθεραπευτικών παραγόντων από τους ογκολόγους γίνεται τυχαία και η χρήση  συνδυασμών τους, χωρίς να είναι γνωστό ότι είναι κατάλληλοι για τον συγκεκριμένο ασθενή,  μπορεί να επιφέρει το θάνατο των ασθενών από τις παρενέργειές τους.

Antineoplaston είναι ένα όνομα που επινοήθηκε από Stanislaw Burzynski για μια ομάδα παράγωγων πεπτιδίων. Η λέξη προέρχεται από το νεόπλασμα.

Η θεραπεία Αντινεοπλαστόν υπάρχει στις ΗΠΑ από το 1984, αλλά δεν έχει εγκριθεί για γενική χρήση, λόγω, όπως αναφέρεται… της έλλειψης  κλινικών στοιχείων.

Οι ενώσεις δεν έχουν άδεια ως φάρμακα, αλλά, αντίθετα, πωλούνται και διαχειρίζονται στο πλαίσιο κλινικών δοκιμών στην Κλινική Burzynski και το Burzynski Research Institute.

Παρά το γεγονός ότι ο Burzynski και οι συνεργάτες του υποστηρίζουν ότι η θεραπεία είναι επιτυχημένη, η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) δεν έχει εγκρίνει τα antineoplastons για τη θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας.

Ο Burzynski δήλωσε ότι άρχισε να ερευνά τη χρήση των antineoplastons μετά την διαπίστωση ότι υπήρχαν σημαντικές διαφορές στα πεπτίδια μεταξύ του αίματος των ασθενών με καρκίνο και μίας ομάδας ελέγχου. Τα αντινεοπλαστόνια βρίσκονται στο ανθρώπινο αίμα, αλλά απομονώνονται και από τα ούρα και από το 1980 οι ενώσεις είναι συνθετικές.

Το πρώτο δραστικό κλάσμα πεπτιδίου που προσδιορίστηκε ονομάστηκε antineoplaston Α – 10 (3-φαινυλακετυλαμινο- 2, 6- πιπεριδινοδιόνη). Από το A – 10, antineoplaston AS2- 1, ένα μείγμα 4:1 από φαινυλοξεικό οξύ και φαινυλακετυλογλουταμίνη παρασκευάστηκε. Η ιστοσελίδα της κλινικής Burzynski αναφέρει ότι το δραστικό συστατικό του antineoplaston Α10 – Ι είναι η φαινυλακετυλογλουταμίνη.

Η ιστορία, μάλλον, θα δικαιώσει τον Burzynski, όπως έχει δικαιώσει και άλλους «πρωτοπόρους», όπως ο Louis Pasteur.

Στο μέλλον, η θεραπεία του καρκίνου θα σέβεται την ποιότητα ζωής…

Θα υπάρξει μια εποχή που οι άνθρωποι θα δουν το φως;


O Δρ Stanislaw Burzynski δικαιώθηκε

Το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας αναγκάστηκε να αποσύρει τις κατηγορίες του εναντίον του Δρ Stanislaw Burzynski.

Η βιομηχανία του καρκίνου, είχε εξαπολύσει έναν ανήθικο πόλεμο κατά του Δρ Stanislaw Burzynski για χρόνια, προσπαθώντας να τον σταματήσει από το να σώζει τις ζωές των καρκινοπαθών με το να χρησιμοποιεί την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θεραπεία του, η οποία χρησιμοποιεί μια φυσική και μη-τοξική ουσία που ονομάζεται αντινεοπλαστόνιο.

Το FDA και οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες συνεχώς και συστηματικά έχουν προσπαθήσει να δυσφημίσουν και να τιμωρήσουν έναν άνθρωπο ο οποίος με μοναδικό σκοπό στην ζωή του έχει αναπτύξει και τελειοποιήσει μια μη τοξική θεραπεία για την ασθένεια του 20ου αιώνα.

Ο Δρ Burzynski είναι πλέον ελεύθερος, και πάλι, για να συνεχίσει να ασκεί τις θεραπευτικές τεχνικές του για τον καρκίνο, που στην ουσία, αυτές ήταν ο στόχος, του ιατρικού κατεστημένου, αλλά μέσω αυτών των θεραπειών, πολλοί άνθρωποι γνώρισαν για τις εναλλακτικές επιτυχημένες τεχνικές του.

Υπάρχουν πολλοί ασθενείς που έχουν δηλώσει ανοιχτά στο διαδίκτυο ότι θεραπεύθηκαν με τα αντινεοπλαστόνια…


Τι είναι τα αντινεοπλαστόνια;
Τα αντινεοπλαστόνια είναι φυσικά πεπτίδια και παράγωγα αμινοξέων, που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα και τα ονόμασε αντινεοπλαστόνια. Ανακάλυψε ότι είναι τα συστατικά ενός βιοχημικού συστήματος άμυνας που ελέγχει την ανάπτυξη του καρκίνου, χωρίς να καταστρέφει τα φυσιολογικά κύτταρα, σε μεγάλο βαθμό ανεπαρκή σε ασθενείς με καρκίνο, σε σύγκριση με τα υγιή άτομα.
Το 1977, μετά τη σύνταξη και την δημοσίευση πολυάριθμων δημοσιεύσεων, μεταξύ των οποίων πέντε σχετικά με το θέμα της έρευνας των πεπτιδίων του, ο Δρ Μπουρζίνσκι ίδρυσε την κλινική του στο Χιούστον, του Τέξας, όπου άρχισε τη θεραπεία ασθενών χρησιμοποιώντας την αξιοσημείωτη ανακάλυψη του, με απίστευτη επιτυχία. Τέτοια επιτυχία, που σύντομα ασθενείς με καρκίνο από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να ταξιδεύουν για να χρησιμοποιήσουν αυτή τη θεραπεία θαύμα.
Παραδόξως, ούτε η αποτελεσματικότητα της θεραπείας του Δρ Burzynski, όπως αποδεικνύοταν από την ταχεία ανάρρωση των ασθενών του, ούτε η ασφάλεια των αντινεοπλαστονίων ως θεραπεία του καρκίνου, με σχεδόν καθόλου επικίνδυνες παρενέργειες, ήταν αρκετά για το ιατρικό κατεστημένο για να υποστηρίξει αυτή την πρωτοπόρο ιατρική, ή τουλάχιστον, να τον αφήσει μόνο του να συνεχίσει την επιτυχία του.
Αντ’ αυτού, το 1984 οι ιεροεξεταστές υγείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Τέξας, κάτω από την πίεση της, της ελεγχόμενης απο το ιατρικό κατεστημένο FDA, ξεκίνησε αυτό που κατέληξε να είναι μια δίωξη επί δέκα ολόκληρα χρόνια του Δρ Burzynski. Χρησιμοποίησαν τα πάντα, από την έναρξη, εκτεταμένες έρευνες, έστελναν ακόμα και πράκτορες για να πείσουν νυν και πρώην ασθενείς να υποβάλλουν αδικαιολόγητες καταγγελίες. Περιέργως, παρά τις απελπισμένες προσπάθειες των δυνάμεων που είναι, αφιερωμένες στη διατήρηση του ελέγχου, για το πώς και ποια θεραπεία θα χορηγείται, δε μπόρεσαν να βρούν έναν τρόπο για να κάνουν τον γιατρό να σιγήσει. Η προσπάθειά τους ήταν να τεθεί ο Δρ Burzynski σε δίκη για την παροχή θεραπείας σε ασθενείς στο τελευταίο στάδιο καρκίνου, με εξατομικευμένη γονιδιακή στοχευμένη θεραπεία του καρκίνου, προσαρμοσμένη στους γενετικούς δείκτες του κάθε ασθενούς που είναι το μέλλον της σύγχρονης ιατρικής στη θεραπεία του καρκίνου (μοριακό προφίλ όγκου)

Ευτυχώς για τους πολλούς ασθενείς, οι οποίοι στηρίζονται σε αυτή την ιατρική ανακάλυψη για την ίδια τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένης της γενικής ελευθερίας, η πιο πρόσφατη περίπτωση των κατηγοριών του Ιατρικού Συμβουλίου του Τέξας κατά του Δρ Burzynski στις 19 Νοεμβρίου, το 2012 απορρίφθηκαν.
Αλλά δεν είναι μόνο ο Δρ Burzynski που έχει αυτήν την ”τύχη” απο τους οργανισμούς που ”προστατεύουν” τους πολίτες.
Την ιδια ”τύχη” έχουν όλοι οι γιατροί και οι ερευνητές που πραγματικά, ανακαλύπτουν οτιδήποτε είναι θεραπευτικό. Οι φαρμακοβιομηχανίες είναι αυτές που ελέγχουν και νομοθετούν, στηρίζουν στο να συνεχιστούν με κάθε τρόπο οι ασθένειες.

Το 2012, η Δρ Antonella Carpenter, MD, PhD, εργαζόταν όπως ο Δρ Burzynski, χρησιμοποιώντας την προσωπικά κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, για πάνω από μια δεκαετία με στόχο την καταστολή των καρκινικών κυττάρων, με την χρήση, ενός ενέσιμου, έγχρωμου υγρού για να θερμάνει και να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα, αφήνοντας τους περιβάλλοντες ιστούς ανέπαφους σχεδόν εξ ολοκλήρου σώους και αβλαβείς.

Η θεραπεία, Light Induced Ενισχυμένη Επιλεκτική Υπερθερμία (LIESH), είναι βασισμένη στην χρήση μιας λέιζερ τεχνολογίας, την οποία η Δρ Carpenter είχε αποκτήσει νομίμως, ενώ εργαζόταν για τη NASA κατά τη διάρκεια ενός μυστικού σχεδίου της κυβέρνησης.
Σχεδόν ταυτόσημη με την ιστορία του Δρ Burzynski, ωστόσο, με πολύ πιο εξελιγμένες και συντονισμένες προσπάθειες που έγιναν από επαγγελματίες πράκτορες, οι οποίοι ζητούσαν από νυν και πρώην ασθενείς να ξεγελαστούν και να καταθέσουν εναντίον της, εκβιάζοντας και απειλώντας τους. Ανάγκασαν την Δρ Carpenter να πληρώσει εκατομμύρια σε πρόστιμα και κατασχέθηκε όλος ο εξοπλισμός της απο την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Η κλινική Burzynski κάνει εξατομικευμένη θεραπεία

Η EMEDI υποστηρίζει την εξατομικευμένη θεραπεία όχι μόνο στον καρκίνο, αλλά και σε όλες τις ασθένειες.

Εσείς θα μας υποστηρίξετε στην προσπάθειά μας να σώσουμε τις ζωές των καρκινοπαθών;

Απαιτούνται ριζικές αλλαγές στη θεραπεία του καρκίνου!!!

Να προτιμάτε τις φυσικές θεραπείες για τον καρκίνο, σύμφωνα με το Μοριακό Προφίλ του Όγκου

Η ζωή είναι πολύτιμη.

Η ζωή είναι δική σας. Πάρτε την στα χέρια σας!

Το μοριακό προφίλ του όγκου είναι απαραίτητο και χρήσιμο εργαλείο για τη θεραπευτική σας απόφαση.

Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για τον καρκίνο

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για τον καρκίνο

Η καθοδήγηση για την επιλογή των ποιων συμπληρωμάτων διατροφής, από τα ανωτέρω, είναι κατάλληλα  για την ασθένειά σας θα γίνει σε συνεννόηση με το θεράποντα ιατρό.

Διαβάστε, επίσης,

Μοριακή ανάλυση στον καρκίνο εντέρου

Κουκούτσια από βερίκοκα για τον καρκίνο

Νανοσωματίδια από τσάι κατά του καρκίνου του προστάτη

Η μεγάλη αλήθεια για τη θεραπεία του καρκίνου

Η στροφή στην Εναλλακτική Ιατρική

Εξατομικευμένη θεραπεία για τον καρκίνο μαστού

Που μπορεί να εφαρμοστεί το μοριακό προφίλ

Ελεύθερα κυκλοφορούντα καρκινικά κύτταρα

Είναι οι ακτίνες RIFE η θεραπεία του καρκίνου που δουλεύει;

Παγκοσμιοποίηση και καρκίνος

Είναι θαυματουργό το συμπλήρωμα MMS για τον καρκίνο;

Θεραπεία του καρκίνου με Iscador

Αλκαλική διατροφή για τη θεραπεία του καρκίνου

Εναλλακτικές θεραπείες για τον καρκίνο

Graviola

Διατροφή και καρκίνος

Η μεγάλη υπόθεση για τη θεραπεία του καρκίνου

Θεραπεία του καρκίνου εξατομικευμένα

Τα ελπιδοφόρα μηνύματα στην Ογκολογία

Οι θυμωμένοι επιζήσαντες από καρκίνο

Εξατομικευμένη θεραπεία στον παιδικό καρκίνο

Εξατομικευμένες θεραπείες για τους καρκινοπαθείς

Ο καρκίνος θεραπεύεται

Μπορεί η υπερθερμία να θεραπεύσει τον καρκίνο;

Υψηλές δόσεις βιταμινών για τη θεραπεία καρκίνου

Η ιατρική του EMEDI

www.emedi.gr

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ