Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Ταυτότητα

Print Friendly, PDF & Email

Το emedi.gr είναι ένα  portal στον Τομέα της υγείας.

-Παρέχει πληροφορίες και κάνει αναρτήσεις με  ενημερωτικά δελτία αναφορικά με τις παθήσεις, την πρόληψη αυτών και την αντιμετώπισή τους.

-Ενημερώνει το κοινό σχετικά με τις νέες θεραπείες και την πρόοδο και την εξέλιξη στην αντιμετώπιση χρόνιων ή μη παθήσεων.

-Υποβάλει προτάσεις και σχήματα για ορθή διατροφή, προγράμματα αδυνατίσματος ή σχήματα κάλυψης διατροφικών αναγκών ανάλογα με την πάθηση.

Το περιεχόμενο του emedi.gr συντάσσεται από μεγάλο αριθμό διακεκριμένων επιστημόνων (ιατροί, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, φυσιοθεραπευτές και άλλοι επαγγελματίες υγείας), αλλά και δημοσιογράφους υγείας, που προσφέρουν τις γνώσεις και την άποψή τους ανάλογα με το γνωστικό τους αντικείμενο. Ο κάθε ένας από τους Συνεργάτες αρθρογραφεί βάσει του τομέα του και η Συντακτική Ομάδα του emedi.gr, με επικεφαλή την επιστημονική συνεργάτιδα Δρ. Σάββη Μάλλιου Ειδική παθολόγο-Ογκολόγο, φροντίζει για την παρουσίαση των θεμάτων στην αντίστοιχη κατηγορία.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το περιεχόμενο αρκεί να πληρούνται οι Όροι Χρήσης.

Προηγούμενο άρθροΌροι Χρήσης
Επόμενο άρθροΧολοκυστίτιδα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρυσός

Όροι Χρήσης

Ταυτότητα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ομίχλη εγκεφάλου

Η ομίχλη εγκεφάλου ή ο χήμειο-εγκέφαλος περιγράφεται ως μια ομιχλώδη σκέψη, που χαρακτηρίζεται από έλλειψη εστίασης και αδυναμία συγκέντρωσης. Γράφει η  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ