Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑισθητική και υγείαΠεριποίηση προσώπου ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας

Περιποίηση προσώπου ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας

Περιποίηση προσώπου για κάθε επιδερμίδα

Περιποίηση προσώπου ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας

  • Λιπαρή ή μεικτή επιδερμίδα

Η λιπαρή ή μεικτή επιδερμίδα χρειάζεται σχολαστικό καθαρισμό με προϊόντα που βοηθούν στην ρύθμιση της έκκρισης σμήγματος, στην προστασία από τον ήλιο και στην ενυδάτωση με κρέμες που αποτρέπουν την λιπαρότητα και έχουν αποτέλεσμα ματ.

  • Ξηρή επιδερμίδα

Η ξηρή επιδερμίδα έχει ανάγκη από περιποίηση με απαλά καθαριστικά προϊόντα που προσφέρουν ενυδάτωση και οπωσδήποτε ενυδατική κρέμα προσώπου και serum. Και βέβαια μην ξεχνάτε την κρέμα νύχτας. Τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα να χρησιμοποιείτε, ένα λάδι προσώπου πριν από την κρέμα προσώπου.

  • Κανονική επιδερμίδα

Η κανονική επιδερμίδα θέλει επιμελή καθαρισμό και προστασία από την πρόωρη γήρανση. Τα αντιρυτιδικά προϊόντα είναι κατάλληλα για τις γυναίκες με κανονική επιδερμίδα είτε πρόκειται για κρέμα προσώπου είτε για κρέμα ματιών είτε για serum.

  • Ευαίσθητη επιδερμίδα

Η ευαίσθητη επιδερμίδα εμφανίζει συχνά ερεθισμούς. Οι γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα πρέπει να χρησιμοποιούν καθαριστικά προϊόντα, μάσκες και κρέμες με την ένδειξη ”ευαίσθητες επιδερμίδες” και ”υποαλλεργικό”. Τα προϊόντα αυτά περιέχουν καταπραϋντικούς παράγοντες που ηρεμούν το δέρμα.

Διαβάστε, επίσης,

Οι τρόποι για να απαλλαγείτε από τις πανάδες

Ανδρική περιποίηση

Βιταμίνες για κρέμες προσώπου

Μυστικά ομορφιάς για να έχετε λαμπερό πρόσωπο

Κρέμες ματιών

Ειδικές κρέμες προσώπου

Εξαφανίστε τους μαύρους κύκλους

Όταν η διατροφή συναντά την ομορφιά

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια. Το αιθέριο έλαιο γωλθερίας έχει ισχυρή αναλγητική και μυοχαλαρωτική δράση και χρησιμοποιείται και στον αθλητισμό. Το αιθέριο έλαιο γωλθέρια ή γωλθερία ή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ