Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΚόλπα για να μην φαίνονται οι άβαφες ρίζες των μαλλιών σας

Κόλπα για να μην φαίνονται οι άβαφες ρίζες των μαλλιών σας

Αν δεν θέλετε να βάφετε συχνά τα μαλλιά σας
Έχετε αρκετά λευκά μαλλιά, αλλά δεν θέλετε να πηγαίνετε κάθε δύο εβδομάδες στο κομμωτήριο, γιατί κοστίζει ή γιατί δεν προλαβαίνετε ή γιατί είσαστε διακοπές;
Έξυπνα κόλπα για να καθυστερήσετε την επίσκεψη στο κομμωτήριο…
-Αν συνηθίζετε να κάνετε χωρίστρα από μία συγκεκριμένη πλευρά, τότε τα μαλλιά σας έχουν πάρει τη συγκεκριμένη φορά με αποτέλεσμα σε εκείνο το σημείο να έχουν χάσει τον όγκο τους και τα λευκά να ξεχωρίζουν. Αλλάξτε χωρίστρα. Δοκιμάστε να αλλάξετε πλευρά και θα δείτε αμέσως, πόσο λιγότερο θα φαίνεται η διαφορά.
-Λούστε τα μαλλιά σας και δώστε τους όγκο τα με το πιστολάκι. Ο όγκος θα τραβήξει το βλέμμα από τη ρίζα. Διατηρήστε τον όγκο με ένα προϊόν φιξαρίσματος, για πιο σίγουρο αποτέλεσμα.
-Προτιμήστε όταν κάνετε βαφή να κάνετε και κάποιες πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες. Έτσι μετά από 2 εβδομάδες δεν θα φαίνεται τόσο πολύ η ρίζα σας και θα μπορείτε να πάρετε παράταση για το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.
– Χρησιμοποιήστε μία ειδική μάσκαρα για μαλλιά ή ένα ειδικό σπρέι ή ειδικό σαμπουάν που υπάρχουν στα καταστήματα καλλυντικών σε διάφορες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο, αλλά είναι αρκετά ικανοποιητικό εάν έχετε σε μισή ώρα ένα ραντεβού και δεν θέλετε να αφήσετε τις ρίζες σας να σας προδώσουν!
Διαβάστε, επίσης,
www.emedi.gr
Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πονοκέφαλος στα παιδιά

Ο πονοκέφαλος στα παιδιά μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας ποικιλίας καταστάσεων υγείας. Η πιο συχνή αιτία είναι συνήθως η ημικρανία, ο πονοκέφαλος τάσης, το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ