Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 10:21

Σεμινάρια πνευμονολογίας Κύριο

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

20-23 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

 

Στα πλαίσια του Πανελλήνιου Συνεδρίου Νοσημάτων Θώρακος που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 20-23 Νοεμβρίου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα διεξαχθούν 2 σεμινάρια (postgraduate course) της ERS με θέματα:

-"Τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπιση του καρκίνου" την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου στις 18.00-19.30 

-"Ερωτηματικά πάνω στο χειρισμό της Φυματίωσης" την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στις 10.30-12.00

Για τα παραπάνω σεμινάρια απαιτείται ξεχωριστή δήλωση εγγραφής (με e-mail στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μόνο για όσους επιθυμούν να λάβουν και το εκπαιδευτικό υλικό. Τα έξοδα συμμετοχής θα καλυφθούν από την εταιρεία μελέτης πνευμονοπαθειών και επαγγελματικών παθήσεων θώρακος.

Επίσης, θα διεξαχθεί κι ένα κλειστό σεμινάριο της ACCP για 30 άτομα με θέμα «GAIN: EnGAging an Interdisciplinary Team for NSCLC Diagnosis, Personalized Assessment, and Treatment», το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου από τις 08.30-15.15 και θα ληφθεί υπόψη η προτεραιότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής για την εγγραφή τους. Το παραπάνω σεμινάριο δεν αποτελεί επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

www.emedi.gr

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΟΜΟΦΩΝΙΕΣ – ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

3rd Hellenic – Serbian Workshop

2η Νοσηλευτική Ημερίδα στην Αντιμετώπιση των Παθήσεων του Πνεύμονα

Θεσσαλονίκη

20-23 Νοεμβρίου 2014

The Met Hotel

Διαβάστηκε 4719 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 11:08
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.