Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 12:33

Τσακωμοί ζευγαριών

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε;

Αγαπιόσαστε, αλλά τσακωνόσαστε συνεχώς; Μην ανησυχείτε δεν είστε οι μόνοι.

Οι άνθρωποι συχνά, μέσα στο τρέξιμο και τα άγχη της καθημερινότητας, δεν έχουν  αντοχές και χρόνο για τα πιο σημαντικά πράγματα.

Και παρόλο που πολλά ζευγάρια  αγαπιούνται και δεν θέλουν να χωρίσουν, δεν καταφέρνουν να έχουν μία ήρεμη καθημερινότητα.

Η έλλειψη επικοινωνίας, η μη αποδοχή του άλλου, οι μη ρεαλιστικοί στόχοι, οι τρίτοι που πολλές φορές εμπλέκονται στην καθημερινότητα του ζευγαριού είναι λίγοι από τους λόγους που δημιουργούν αυτά τα προβλήματα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα ζευγάρια καλούνται να κατανοήσουν την πηγή των προβλημάτων τους και  να μάθουν καινούργιους τρόπους αντιμετώπισης και διαχείρισης.

Όταν μιλάμε για δυσκολίες στις σχέσεις μας δεν αναφερόμαστε μόνο στις ερωτικές μας σχέσεις. Πολλές φορές συναντάμε προβλήματα ανάμεσα σε παιδιά και γονείς, στο εργασιακό μας περιβάλλον, στις φιλικές μας σχέσεις κλπ.

Συχνά οι ρίζες των δυσκολιών βρίσκονται στον τρόπο που μάθαμε να σχετιζόμαστε με τους άλλους από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας και αξίζουν την προσοχή και την προσπάθεια μας για επίλυση.

Διαβάστε, επίσης,

Το πολύ αλκοόλ είναι αιτία διαζυγίου

Η αγάπη είναι επιλογή

Τα μυστικά για ένα πετυχημένο γάμο

www.emedi.gr

Διαβάστηκε 1446 φορές
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.