Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 19:55

Η στάση 69 με τις παραλλαγές της

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Σεξ αλά 69

Η στάση 69 δεν είναι καθόλου εύκολη!

Χρειάζεται ζέσταμα,  τεχνική, συντονισμό και συγκέντρωση.

Η στάση 69 με τις παραλλαγές της

  • 69 πλαγίως

Το ζευγάρι κάνει  στοματικό έρωτα ο ένας στον άλλο ενώ βρίσκονται και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι. Αν θέλουν  να έχουν ακόμα καλύτερη πρόσβαση, η γυναίκα σηκώνει  το πόδι, έτσι ώστε ο μηρός της να βρίσκεται πάνω από τον ώμο του συντρόφου της. Η συγκεκριμένη παραλλαγή φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά, είναι αισθησιακή και ιδανική αν δεν θέλουν να κουραστούν ιδιαίτερα ή αν θέλουν να την κάνουν πολλή ώρα. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι και οι δύο ξαπλωμένοι και κανένας δεν νιώθει το βάρος του άλλου πάνω στο σώμα του. Έτσι μπορούν να αφεθούν και να το απολαύσουν.

  • 69 με τον άντρα από πάνω

Όταν είναι η γυναίκα από πάνω στη στάση «69», έχει τον έλεγχο. Όταν ο άντρας είναι από πάνω παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θα αισθανθεί ότι έχει το πάνω χέρι, αφού θα βρίσκεσαι ακινητοποιημένη η γυναίκα από κάτω του, ενώ εκείνος θα ελέγχει το ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Και επειδή μπορεί να παρασυρθεί, καλό είναι η γυναίκα να ορίσει κάποια όρια...

  • 69 στο κρεβάτι με τη γυναίκα από πάνω

Σε περίπτωση που το κρεβάτι  βρίσκεται στο κατάλληλο ύψος, το ζευγάρι μπορεί να δοκιμάσει και μια άλλη παραλλαγή, με τη γυναίκα από πάνω αυτή τη φορά. Ο άντρας ξαπλώνει με τρόπο ώστε το κεφάλι του να περισσεύει ελαφρώς από το στρώμα. Ενώ η γυναίκα  βρίσκεται από πίσω του, σκύβει και τον φιλάει στο στόμα και προχωράει προς το λαιμό και το στήθος του. Καθώς κατεβαίνει προς τα κάτω, προχώραει έτσι ώστε το κεφάλι του άντρα να βρεθεί ανάμεσα στα πόδια της την ώρα που αυτή θα φτάνει στο πέος του. Άψογος συγχρονισμός.

  • 69 δύσκολο

Ο άντρας κάθεται στον καναπέ με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και λυγισμένα, ενώ οι πατούσες του  ακουμπούν σε κάποια σκληρή επιφάνεια, όπως το τραπεζάκι του σαλονιού. Η γυναίκα στέκεται  πίσω από την πλάτη του καναπέ και σκύβει μπροστά του ακουμπώντας τους αγκώνες της δίπλα στα οπίσθιά του (αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα) καθώς χαμηλώνει το κεφάλι της προς τους μηρούς του. Την ώρα που το βάρος της γυναίκας θα στηρίζεται κυρίως στους αγκώνες της, ακουμπάει τα γόνατα στην πλάτη του καναπέ, έτσι ώστε να «καβαλά» κατά κάποιον τρόπο το κεφάλι του.

emedi sex education

Διαβάστε, επίσης,

Στάσεις στο σεξ για να φαίνεστε όμορφες και σέξι

Χρήσιμες συμβουλές για τις ανοργασμικές γυναίκες

Οι αγαπημένες στάσεις στο σεξ

Πότε απαγορεύεται το σεξ στην εγκυμοσύνη

Οι επικίνδυνες στάσεις στο σεξ

Για πέη μικρότερα του φυσιολογικού

Κόλπα του σεξ αποκλειστικά για γυναίκες

Οι αγαπημένες στάσεις στο σεξ

Πώς θα πετύχετε καλό συντονισμό στο σεξ

Κόλπα για να ανανεώσετε τη σχέση σας

Ιέρειες του σεξ

Σεξ στο αυτοκίνητο

Απολαυστικό σεξ με φωνές

Κάντε συχνά σεξ

Τα είδη του σεξ

Γιατί όσοι έχουν ψηλή πίεση πρέπει να κάνουν πολύ σεξ

Πώς να απολαύσετε το σεξ;

Αυτό είναι το καλύτερο σεξ

Το σεξ γυμνάζει την καρδιά

More sex please

Οι πιο σεξουαλικές γυναίκες

Μυστικά για πρόστυχο σεξ

Κόλπο για σεξουαλική ανανέωση

Τα λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ

Τα μυστικά του στοματικού έρωτα

Ice sex

Σε μεγαλύτερες ηλικίες πιο κατάλληλος ο στοματικός έρωτας

Τι να προσέχετε όταν κάνετε σεξ

www.emedi.gr

 

Διαβάστηκε 9365 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 21:25
Emedi

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.