Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΣεξ και υγείαΌσα δεν πρέπει να κάνετε μετά το σεξ

Όσα δεν πρέπει να κάνετε μετά το σεξ

Τι δεν πρέπει να κάνετε μετά το σεξ

Τα λάθη που διαπράττουν συχνά τα ζευγάρια αμέσως μετά το σεξ.

Ενώ και οι δύο έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους στο κρεβάτι, μόνο ένα μικρό λάθος μπορεί να χαλάσει όλη την ατμόσφαιρα.

Επαναλαμβανόμενα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια μετά το σεξ:

Με το που φτάνουν σε οργασμό ο ένας από τους δύο κοιμάται με τη μία: Τα περισσότερα ζευγάρια έχουν αυτό το πρόβλημα και ο ένας ή και οι δύο κοιμούνται αμέσως μετά το σεξ. Αυτό με ομοφωνία σκοτώνει την γοητεία του σεξ. Ο ύπνος με τίποτε δεν θα σας επιτρέψει να απολαύσετε όλα τα έντονα συναισθήματα και την καλή διάθεση που έχετε μετά από ένα έντονο πάθος. Ναι το sex καμιά φορά είναι εξαντλητικό και επίσης, εσείς δουλεύατε όλη μέρα και είστε πτώμα, αλλά δεν είναι ανάγκη με το που επέλθει η ολοκλήρωση, εσείς να βυθιστείτε στον ύπνο! Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε και μην καταστρέφετε την σέξι ατμόσφαιρα που υπήρχε λίγο πριν. Κάντε μία αγκαλιά στον ή στην σύντροφο, πείτε και δύο κουβέντες, και σταδιακά θα κοιμηθείτε…

Μετά το τέλος της ερωτικής πράξης ο ένας από τους δύο σπεύδει για ντους: Απολαμβάνοντας ένα ζεστό ντους μαζί μπορεί να είναι μέρος της σεξουαλικής πράξης, αλλά να τρέχει ο ένας από τους δύο στην τουαλέτα αμέσως μετά το σεξ για ένα ντους, δεν είναι σίγουρα καθόλου αισθησιακό! Ενώ τα ζευγάρια δεν θεωρούν βρώμικη την σεξουαλική τους πράξη, τη στιγμή που κάνουν έρωτα, μόλις ολοκληρώσουν σπεύδουν προς την τουαλέτα για να καθαρίσουν… Μπορεί να ακούγεται εντάξει, αλλά πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ότι ο άλλος σύντροφος μπορεί να εξακολουθεί να απολαμβάνει την καλή διάθεση και δεν θέλει με τίποτε κάτι να του τη διαταράξει το ντους. Όταν ο ένας σύντροφος τρέχει κατευθείαν στην τουαλέτα, ο άλλος αισθάνεται ότι κάτι είναι δυσάρεστο στην ερωτική πράξη, και σίγουρα αυτό χαλάει την ερωτική ατμόσφαιρα. Η κατηγορία εκείνη των ανθρώπων οι οποίοι κυριολεκτικά τρέχουν για να πάνε στο μπάνιο και να απολυμανθούν, αμέσως μετά το sex, είναι ενοχλητική και σπαστική. Το sex δεν είναι βρώμικο,  και αν καθίσετε και ένα μισάωρο να χαλαρώσετε αγκαλιά με τον ή την σύντροφό σας, ούτε αρρώστιες θα κολλήσετε, ούτε θα βρωμίσετε…

Μετά το τέλος της ερωτικής πράξης ο ένας από τους δύο σπεύδει να καλέσει ένα φίλο στο τηλέφωνο: Αυτό είναι ένα άλλο συχνό λάθος που κάνουν τα ζευγάρια μετά το σεξ. Το να καλέσει, έστω και τηλεφωνικά, ο ένας από τους δύο έναν φίλο σε περίεργες ώρες για να συζητήσουν επίσημα θέματα, μπορεί να σημαίνει μια μακρόσυρτη συνομιλία μέχρι το πρωί. Όταν ολοκληρώσετε τη σεξουαλική πράξη είναι πολύ κακό για την ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα στο ζευγάρι, ο ένας από τους δύο ή και πολλές φορές και οι δύο να κολλήσουν τα μάτια και τα αυτιά τους στο κινητό περιμένοντας ένα μήνυμα ή διαβάζοντας τις αναπάντητες κλήσεις. Αυτό δείχνει στον σύντροφό σας έλλειψη ερωτικού ενδιαφέροντος και χαλάει την ερωτική ατμόσφαιρα. Μηνύματα, τηλέφωνα και παιχνίδια απαγορεύονται, διαφορετικά σας αξίζει ο σύντροφος ή η σύντροφος να σας παρατήσει στα κρύα του λουτρού με μόνη συντροφιά το κινητό σας!

-Μετά το τέλος της ερωτικής πράξης ο ένας από τους δύο σπεύδει προς μελέτη ή εργασία: Τι τα ζευγάρια σκέφτονται κατά τη διάρκεια του σεξ παραμένει ένα αναπάντητο ερώτημα. Όσοι κατευθύνονται προς μελέτη ή εργασία, αμέσως μετά το σεξ δείχνουν ακριβώς τι σκεφτόντουσαν. Οι σεξουαλικές στιγμές, είναι εξίσου σημαντικές, όσο το διάβασμα και η εργασία. Αν αμέσως μετά το σεξ αφοσιωθείτε στη μελέτη σας, αφήνοντας πίσω τον ή την σύντροφό σας, δεν θα κάνει καλό στη σεξουαλική σας σχέση. Εάν προτιμάτε να διαβάζετε ένα βιβλίο, αντί να κρατάτε αγκαλιά τον ή τη σύντροφό σας δημιουργείται ένα μεγάλο πρόβλημα στον σεξουαλικό σας παράδεισο.

Μετά το τέλος της ερωτικής πράξης κοιμάστεξεχωριστά: Μπορεί να έχετε σα ζευγάρι μια συνήθεια να κοιμάστε σε χωριστές κρεβατοκάμαρες ή στο καναπέ ή αλλού, αλλά το συγκεκριμένο βράδυ όταν κάνετε σεξ κάντε μια εξαίρεση. Μετά από μια ερωτική συνεδρία, δεν είναι καλή ιδέα να εγκαταλείψετε το σύντροφό σας για να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο για να κάνετε έναν καλό ύπνο. Το μόνο που θα πετύχετε είναι να σκοτώσετε το πάθος σας εκείνο το βράδυ, και να αμαυρώσετε, επίσης, τις σεξουαλικές σας σχέσεις για τις υπόλοιπες νύχτες που θα ακολουθήσουν.

-Μετά το τέλος της ερωτικής πράξης φέρνετε τα παιδιά να κοιμηθούν μαζί σας: Όταν αφήνετε τα παιδιά να εισβάλλουν στην ιδιωτική σας ζωή είναι σίγουρο ότι θα χαλάσετε τη σεξουαλική σας ευχαρίστηση. Πολλές μητέρες έχουν την τάση να φέρνουν τα παιδιά να κοιμούνται μαζί στο ίδιο κρεβάτι και αν αυτό συμβεί μετά το σεξ, είναι το χειρότερο. Μια τέτοια κίνηση σίγουρα θα ενοχλήσει τον άλλο σύντροφο, ο οποίος θα μπορούσε να έχει προγραμματίσει κάτι πιο αισθησιακό για να απολαύσετε μετά…

-Μετά το τέλος της ερωτικής πράξης πηγαίνετε στο ψυγείο: Τρώγοντας ένα αφροδισιακό γεύμα μαζί με την αγαπημένη σας  ή τον αγαπημένο σας μπορεί να είναι μια καλή αρχή πριν από την ερωτική πράξη. Αλλά, τρέχοντας στην κουζίνα μετά το σεξ για να φάτε είναι αποκρουστικό. Καταστρέφει όλο το πάθος και θα κάνει το σύντροφό σας ή τη σύντροφό σας να αισθάνεται ότι δεν ευχαριστηθήκατε το σεξ μόνο και μόνο επειδή ήσασταν πεινασμένοι και είχατε το φαγητό στο μυαλό σας. Μία αλήθεια είναι, ότι αν υπάρχει μία απόλαυση πιο δυνατή και αναγκαία από το sex, αυτή είναι το φαγητό!  Αν τέλος πάντων πεινάτε τόσο πολύ, φάτε ένα καλό πρωινό την επόμενη.  

Υπάρχουν κανόνες, τους οποίους καλό θα ήταν να ακολουθούμε προκειμένου και πιο σωστοί εραστές να είμαστε, αλλά φυσικά και να το απολαμβάνουμε περισσότερο. Ενώ ένα ζευγάρι μπορεί να είναι ερωτευμένο και να έχει φοβερή χημεία στο κρεβάτι, έρχονται κάποιες κινήσεις και συνήθειες συγκεκριμένες που είναι ικανές να ακυρώσουν όλη την καυτή βραδιά που περάσατε λίγο πριν!

Γι΄αυτό να είστε προσεκτικοί!

Διαβάστε, επίσης,

Τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ

Τα λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ

Χρήσιμες πληροφορίες για το σεξ

Το άγχος στη δουλειά σκοτώνει το σεξ

Η στάση 69 με τις παραλλαγές της

Απολαυστικό σεξ με φωνές

Τα μηνύματα του έρωτα

Κάντε συχνά σεξ

www.emedi.gr

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πονοκέφαλος στα παιδιά

Ο πονοκέφαλος στα παιδιά μπορεί να είναι σύμπτωμα μιας ποικιλίας καταστάσεων υγείας. Η πιο συχνή αιτία είναι συνήθως η ημικρανία, ο πονοκέφαλος τάσης, το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ