Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣεξ και υγείαΚόλπο για να πετύχετε ταυτόχρονο οργασμό

Κόλπο για να πετύχετε ταυτόχρονο οργασμό

Κόλπο για να πετύχετε ταυτόχρονο οργασμό. Αν και δύσκολος ο συγχρονισμός της κορύφωσης, όταν συμβεί στέλνει στα ουράνια.

Είναι πολύ δύσκολο να συμβεί ταυτόχρονος οργασμός.

Αν και δύσκολος ο συγχρονισμός της κορύφωσης, όταν συμβεί στέλνει στα ουράνια.

Πολύ σπάνια, μπορεί να συμβεί από την πρώτη σεξουαλική επαφή, όταν τα ζευγάρια ταιριάζουν εκ φύσεως απόλυτα. Τις περισσότερες φορές, όμως, χρειάζεται εξάσκηση.

Αν θέλετε να έχετε ταυτόχρονο οργασμό, πρέπει απλά να συγχρονίσετε τη λίμπιντό σας κάνοντας σεξ κάθε λίγες ημέρες.  Όσο πιο πολλές φορές κάνετε εξάσκηση, τόσο μεγαλύτερο συγχρονισμό θα πετύχετε. Ο ταυτόχρονος οργασμός μπορεί να έρθει  όταν το ζευγάρι βρει το δικό του ρυθμό.

Ο ταυτόχρονος οργασμός είναι πραγματικά μια όμορφη εμπειρία, η οποία δημιουργεί μια αίσθηση απόλυτης σεξουαλικής «ισορροπίας» και ηδονής.

Γιατί να μην τον ζήσετε κι εσείς;

Οι ταυτόχρονοι οργασμοί είναι όταν εσείς και ο ή η σύντροφος που κάνετε σεξ έρθετε σε οργασμό, ακριβώς, την ίδια στιγμή ή μέσα σε λίγα λεπτά ο ένας από τον άλλον. Μερικοί μπερδεύουν τους ταυτόχρονους οργασμούς με τους μεικτούς οργασμούς, δηλαδή όταν ο οργασμός από δύο ξεχωριστά καυτά σημεία εμφανίζεται ταυτόχρονα (οργασμός κλειτορίδας + πρωκτικός οργασμός ή οργασμός θηλών + οργασμός προστάτη).

Αλλά, ο μεικτός οργασμός είναι διαφορετικός από τον ταυτόχρονο οργασμό.

Ένας μεικτός οργασμός είναι κάτι που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Δε χρειάζεστε σύντροφο για να το ζήσετε.

Ένας ταυτόχρονος οργασμός απαιτεί τουλάχιστον έναν επιπλέον σύντροφο και είναι η κορύφωση ταυτόχρονα με τον σύντροφό σας.

Είναι πολύ θεαματικό να έχετε συγχρονισμό και να νιώθετε συνδεδεμένοι με το σύντροφό σας. Η διέγερση μπορεί να συμβεί φυσιολογικά, διανοητικά, σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά ταυτόχρονα.

Η έρευνα δείχνει ότι:

Το 89 τοις εκατό των ζευγαριών έχουν οργασμό την ίδια στιγμή
Το 37 τοις εκατό έχουν ταυτόχρονο οργασμό περισσότερες από τις μισές φορές
Το ποσοστό των ζευγαριών που ΜΠΟΡΟΥΝ να επιτύχουν ταυτόχρονο οργασμό είναι υψηλό, ανεξάρτητα από το φύλο.

Αυτές οι συμβουλές μπορούν να βοηθήσουν, για να καταφέρετε να έχετε ταυτόχρονο οργασμό:

Αυνανισμός: Ο αυνανισμός βοηθάει να μάθετε τον εαυτό σας και το σύντροφό σας για το πώς θα έρθετε ταυτόχρονα στην κορύφωση. Ενθαρρύνετε τον ή την σύντροφό σας να εξερευνήσει το σώμα του/της χωρίς εσάς. Μπορείτε να δοκιμάστε και τον αμοιβαίο αυνανισμό. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθετε τι χρειάζεται ο σύντροφός σας για να φτάσει σε οργασμό, επειδή «μπορείτε να παρακολουθήσετε και να μάθετε».

Μάθετε να μην επικεντρώνεστε στη διεισδυτική επαφή: Οι περισσότερες γυναίκες δε μπορούν να φτάσουν σε οργασμό με το διεισδυτικό σεξ. Άλλες σεξουαλικές πράξεις και παιχνίδια μπορούν να βοηθήσουν, όπως δονητές κ.ά.

Χρησιμοποιήστε λιπαντικό: Αν και μπορεί να παράγει το σώμα σας φυσικά κάποιο λιπαντικό, συνήθως, δεν είναι αρκετό για να μειώσει την ποσότητα της τριβής που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του σεξ. Και η τριβή, μπορεί πραγματικά να χαλάσει την ευχαρίστηση και να κάνει την επαφή επώδυνη και εκνευριστική.

Συγχρονίστε την αναπνοή σας: Ο συγχρονισμός της αναπνοής σας αλλάζει όλα όσα συμβαίνουν και κάνει την επαφή πιο πνευματική και πιο συνδεδεμένη. Μόλις το κάνετε αυτό, είστε περισσότερο στο ίδιο μήκος κύματος, κάτι που μπορεί να κάνει τον ταυτόχρονο οργασμό πιο εφικτό.

Μετρήστε αντίστροφα: Μερικές φορές για να έχετε ταυτόχρονο οργασμό θα πρέπει να μετρήσετε αντίστροφα, από μέσα σας.

Χρησιμοποιήστε ένα μαξιλάρι: Ένα μαξιλάρι από αφρό υποστηρίζει εσάς και το σώμα του συντρόφου σας κατά τη διάρκεια του σεξ και σας βοηθά να βρείτε τις πιο άνετες στάσεις.

Μη σταματάτε όταν όταν ο ένας από τους δύο έχει φτάσει σε οργασμό. Αυτός που θα φτάσει πρώτος σε οργασμό πρέπει να βοηθήσει και τον άλλο να φτάσει στην κορύφωση…

Είναι καλύτερος ο ταυτόχρονος οργασμός;

Ούτε ο οργασμός ούτε ο ταυτόχρονος οργασμός είναι απαραίτητοι για το σεξ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρίσκεστε σε αμοιβαία έκσταση και να απολαμβάνετε ο ένας το σώμα του άλλου χωρίς οργασμό ή ακόμη και χωρίς ταυτόχρονο οργασμό.

Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας για να περνάτε καλά όταν κάνετε σεξ

Τι είναι για μένα ο οργασμός;

Τι χρειάζομαι για να φτάσω σε οργασμό;

Μου φέρνει ευχαρίστηση αυτό το ταξίδι προς τον οργασμό;

Τι μου φέρνει ευχαρίστηση, αφού για μένα δεν είναι απαραίτητος ο οργασμός;

Αυτές οι ερωτήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε την πίεση που ασκείτε στον εαυτό σας για να έρθετε σε οργασμό.

Για τους σεξουαλικούς συντρόφους που γνωρίζουν ήδη τι χρειάζεται ο άλλος για να φτάσει σε οργασμό, οι ταυτόχρονοι οργασμοί μπορεί να είναι ιδανικοί.

Αλλά, για τους ερωτευμένους που εξακολουθούν να μαθαίνουν το σώμα τους ή το σώμα του άλλου, ας θέσουν στόχο την ταυτόχρονη και κοινή ευχαρίστηση και όχι τον ταυτόχρονο οργασμό.

Τα κατάλληλα προϊόντα για τη σεξουαλική υγεία

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα προϊόντα για τη σεξουαλική υγεία

Διαβάστε, επίσης,

Κάντε συχνά σεξ

Άγχος επίδοσης και στύση

Αν είσαστε γυναίκα και τελειομανής κινδυνεύετε

Πώς να κάνετε σεξ παρά τις τόσες υποχρεώσεις

Μήπως οι υποχρεώσεις που μαζέψατε είναι πολλές;

Ελληνικές οικογένειες

Ασκήσεις για καλύτερο σεξ

Χρήσιμες πληροφορίες για το σεξ

Αυνανισμός

Αφροδισιακή διατροφή

Κάνει καλό ο αυνανισμός στις γυναίκες;

Κρουστικά κύματα για να αποκαταστήσετε τη στύση σας

Βότανο για βελτίωση της σεξουαλικής υγείας των ανδρών

Τα μυστικά για ένα πετυχημένο γάμο

Κούραση και σεξ

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια. Το αιθέριο έλαιο γωλθερίας έχει ισχυρή αναλγητική και μυοχαλαρωτική δράση και χρησιμοποιείται και στον αθλητισμό. Το αιθέριο έλαιο γωλθέρια ή γωλθερία ή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ