Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΚλασική ΙατρικήΑυξήστε το πέος σας τουλάχιστον 3 εκατοστά

Αυξήστε το πέος σας τουλάχιστον 3 εκατοστά

Αυξήστε το πέος σας τουλάχιστον 3 εκατοστά. Για να αυξηθεί φυσικά το μέγεθος του πέους σας κάντε διάφορα τεντώματα και ασκήσεις Kegel

Άσκηση για μεγέθυνση του πέους

Η μέθοδος βασίζεται σε επιμήκυνση και μεγέθυνση των σπογγωδών ιστών που ορίζουν απευθείας το μέγεθος και την περιφέρεια του πέους.

Το πέος αποτελείται από τρία βασικά μέρη. Υπάρχουν δύο μεγάλα μέρη που βρίσκονται στην εξωτερική μοίρα που ονομάζονται σηρραγώδη σώματα και ένα μικρότερο μέρος στην βάση του πέους που ονομάζεται σπογγώδες σώμα.

Η στύση δημιουργείται όταν το πέος γεμίζει με αίμα. Μικρή σχετικά ποσότητα αίματος διοχετεύεται στο σπογγγώδες σώμα, που είναι ουσιαστικά η περιοχή μέσω της οποίας εκτελούνται η ροή των ούρων και η εκσπερμάτιση. Το υπόλοιπο αίμα διοχετεύεται στα σηραγγώδη σώματα, που είναι το σώμα της εξωτερικής μοίρας του πέους που περιέχει σπογγώδεις ιστούς που διατηρούν στο εσωτερικό τους 91% περίπου του αίματος στην στύση.

Το μήκος και η περιφέρεια του πέους εξαρτώνται από την ποσότητα αίματος που οι σπογγώδεις ιστοί μπορούν να συγκρατήσουν στην περιοχή του σηραγγώδους σώματος. Ως εκ τούτου, δεν υφίσταται περίπτωση το πέος να μεγαλώσει από μόνο του δεδομένου ότι όταν προκαλείται πλήρης στύση το αίμα που ρέει στην εξωτερική μοίρα του πέους πληρώνει μέχρι τέλους τους σπογγώδεις ιστούς.

Για το λόγο αυτό, όπως ισχυρίζονται οι ειδικοί ο μοναδικός τρόπος μεγέθυνσης του ανδρικού μορίου είναι μέσω ανάπτυξης εξωτερικής μοίρας του πέους και διεύρυνση των σπογγωδών ιστών, ώστε να επιτρέψουν στο σηραγγώδες σώμα να συγκρατεί μεγαλύτερη ποσότητα αίματος κατά τη διάρκεια της στύσης. Στο αποτέλεσμα αυτό μπορεί να φθάσει κανείς αποκλειστικά με την εκτέλεση με συνέχεια και συνέπεια συγκεκριμένων ασκήσεων που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.

Οι ασκήσεις που προτείνονται βοηθούν στην διαστολή των τοιχωμάτων της εξωτερικής μοίρας του πέους με την πρόκληση ροής αίματος στους υπό στύση ιστούς. Κάθε φορά που προκαλείται παρόμοιο φαινόμενο τα κύτταρα διευρύνονται πέρα από την φυσιολογική τους δυνατότητα. Στο επόμενο στάδιο ο οργανισμός διορθώνει τα κύτταρα και τα δομεί μεγαλύτερα, ώστε να μπορούν να συγκρατήσουν την ποσότητα του αίματος που ρέει σε αυτά λόγω της εκτέλεσης των ασκήσεων.

Το γεγονός αυτό επιτρέπει στο πέος να συγκρατεί μεγαλύτερη ποσότητα αίματος από ότι μπορούσε προηγουμένως και μετά την πάροδο μερικών εβδομάδων το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο και πιο ανεπτυγμένο πέος. Το κλειδί για την ουσιαστική μεγέθυνση του πέους είναι η μόνιμη άσκηση της εξωτερικής μοίρας με σειρά ασκήσεων και τεχνικών που αναπτύχθηκαν ειδικά για αυτές τις ανάγκες.

Το πρόγραμμα των ασκήσεων αναφέρεται στην μεγέθυνση του πέους με φυσικό τρόπο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις ασκήσεις και τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για τις ανάγκες μεγέθυνσης του πέους, τον έλεγχο της πρόωρης εκσπερμάτισης και την ενδυνάμωση του σεξουαλικής ικανότητας.

Γεγονός: Άνδρας που χρησιμοποιεί την μέθοδο για περίοδο 3 – 4 μηνών μπορεί να φθάσει σε μεγέθυνση 3.5 – 5.6 εκ.

Για να αυξηθεί φυσικά το μέγεθος του πέους σας, κάντε διάφορα τεντώματα, ασκήσεις Kegel ή χρησιμοποιήστε μια αντλία πέους. Επίσης, το μασάζ στο πέος περιλαμβάνει μασάζ και στην περιοχή του άξονα του πέους κατ’ επανάληψη, προκειμένου να τεντωθεί ο μυς και το αίμα να δώσει δύναμη στον στυτικό ιστό.

Τα βήματα για τη μεγέθυνση του πέους:

•        Αρχίστε από το τέντωμα του κεφαλιού προς τα έξω και κρατήστε το εκεί για πέντε δευτερόλεπτα.

•        Ρυθμίστε το κεφάλι σε ευθεία θέση, τραβώντας το προς τα πάνω και στη συνέχεια, κρατήστε το για πέντε δευτερόλεπτα.

•        Μετά από αυτό, αρχίστε να περιστρέφετε το κεφάλι προς τα αριστερά και επαναλάβετε το τέντωμα είκοσι και περισσότερες φορές.

Αυτή η κυκλική τεχνική τεντώματος μπορεί να αυξήσει φυσικά το μέγεθος του πέους. 

Και οι ασκήσεις Kegel είναι καλές για μεγένθυνση του πέους

Πώς γίνονται;

Το καλό με τις συγκεκριμένες ασκήσεις είναι πως δε χρειάζεται να σταματήσετε τη εργασία σας, να φορέσετε την φόρμα γυμναστικής σας και να πάτε στο γυμναστήριο. Μπορείτε να τις κάνετε παντού, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Στο γραφείο, στο λεωφορείο, καθώς, περιμένετε στην ουρά του supermarket και μπροστά στον υπολογιστή σας 

1. Ξεκινήστε προσδιορίζοντας τον μυ.

2. Κατόπιν «ρουφήξτε» την πυελική σας περιοχή και την περιοχή του πρωκτού προς τα μέσα και προς τα πάνω και παράλληλα σφίξτε τον πρωκτό σας. Μείνετε εκεί λίγο. Χαλαρώστε και ελευθερώστε την περιοχή.

3. Έπειτα ξανατραβήξτε τους μυς της περιοχής και του πρωκτού προς τα πάνω όσο πιο γρήγορα μπορείτε, μείνετε για λίγο και χαλαρώστε.

Πόσο συχνά πρέπει να το κάνετε;

Ξεκινήστε κάνοντας τις ασκήσεις σας μετά από κάθε ενούρηση. Μόλις, συνηθίσετε την άσκηση ξεκινήστε κάνοντας 5 φορές την ημέρα από 10 επαναλήψεις. Σταδιακά αυξήστε τις επαναλήψεις στις 20 κάθε φορά. Μόλις η εκγύμναση σας γίνει συνήθεια μπορείτε να τις κάνετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε, αν και πολύ βοηθητικό είναι να βάλετε μία συνθήκη, όπως «θα τις κάνω όποτε η τηλεόραση δείχνει διαφημίσεις» ή «κάθε φορά που στέκομαι σε μια ουρά».  

Υψηλής Ποιότητας κρέμα περιγεννητικής φροντίδας για άνδρες, για επιμήκυνση και αύξηση πλάτους του πέους και σκληρή στύση

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε την Υψηλής Ποιότητας κρέμα περιγεννητικής φροντίδας για άνδρες, για επιμήκυνση και αύξηση πλάτους του πέους και σκληρή στύση

Strict Extender Cream EMEDI® 100 ml

Τα κατάλληλα προϊόντα για τη σεξουαλική υγεία

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα προϊόντα για τη σεξουαλική υγεία

Διαβάστε, επίσης,

Ασκήσεις για καλύτερο σεξ

Κάντε συχνά σεξ

Αυνανισμός

Κάνει καλό ο αυνανισμός στις γυναίκες;

Κρουστικά κύματα για να αποκαταστήσετε τη στύση σας

Βότανο για βελτίωση της σεξουαλικής υγείας των ανδρών

Χρήσιμες συμβουλές για το γρήγορο σεξ

Πρόωρη εκσπερμάτιση

Η αναλογία δείκτη και παράμεσου αποκαλύπτει πολλά μυστικά

Μυστικά για πρόστυχο σεξ

Εσείς πόσους πόντους τον έχετε;

Κόλπο για σεξουαλική ανανέωση

Επιμήκυνση πέους με ασκήσεις Kegel

BodyWork για καλύτερο σεξ

Κόλπα για να αυξήσετε την τεστοστερόνη σας φυσικά

Αυξήστε την τεστοστερόνη σας με φυσικούς τρόπους

Φάε λάδι κι έλα βράδυ

Ερωτικό ποτό για άνδρες

Ελέγξτε τις ορμόνες της σεξουαλικής ορμής

Κρέμα για να μεγαλώσετε το πέος σας

Σεξ μέχρι θανάτου

Πώς να κάνετε σεξ αν έχετε αρθρίτιδα

Γιατί οι άντρες κοιμούνται μετά το σεξ

Είναι ακίνδυνα τα φυτικά βιάγκρα;

Κόλπο για να πετύχετε ταυτόχρονο οργασμό

Άνδρες, μήπως το ηθικό είναι πεσμένο;

Βιολογικές αλλαγές των ανδρών στα 50

Κούραση και σεξ

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το ChatGPT σα σύμβουλος Υγείας

Το ChatGPT σα σύμβουλος Υγείας. Η τεχνητή νοημοσύνη βοηθά τους ασθενείς να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις για τα προβλήματα υγείας τους Το Chat GPT σημαίνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ