Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνικά θέματαΚοινωνίαΠοιος έχει taboo στο σεξ;

Ποιος έχει taboo στο σεξ;

Ποιος έχει taboo στο σεξ; Οι περισσότερες γυναίκες έχουν ανασφάλειες είτε για την εξωτερική τους εμφάνιση, είτε για την συμπεριφορά τους στο κρεβάτι.

Σεξ με ένα ποτήρι παραπάνω.

Ποιος έχει taboo στο σεξ;

Δεν είναι τυχαίο ότι μία στις δύο γυναίκες επιλέγει να κάνει sex έχοντας πιει λιγάκι παραπάνω. 

Μία έρευνα που έγινε στην Αυστραλία σε γυναίκες ηλικίας από 18 έως 50, απέδειξε ότι οι μισές από αυτές προτιμούν το sex υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό όμως;

Με το ποτό ο άνθρωπος χαλαρώνει. Ξεχνάει οτιδήποτε τον αγχώνει και τον προβληματίζει. 

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν ανασφάλειες είτε για την εξωτερική τους εμφάνιση, είτε για την συμπεριφορά τους στο κρεβάτι. Φοβούνται μην “παρεξηγηθούν” από τους συντρόφους τους για τις απαιτήσεις που έχουν στο κρεβάτι. Δε θέλουν για κανένα λόγο ο άντρας, να σχηματίσει μία λανθασμένη άποψη για αυτές γιατί δυστυχώς ακόμα, υπάρχουν κάποια taboo στο θέμα του sex.

Όλες αυτές οι απόψεις φυσικά είναι λανθασμένες. Το θέμα ικανοποίησης της γυναίκας ή του άνδρα στο κρεβάτι είναι προσωπικό θέμα και ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τα δικά του γούστα. 

Επίσης, οι γυναίκες πρέπει να αγαπήσουν το σώμα τους με τα ελαττώματά του και να το αποδεχθούν. Ο σύντροφος, αντίστοιχα, πρέπει να γοητεύεται και από την ομορφιά και από το σώμα της κοπέλας του, οπότε οι γυναίκες δεν έχουν λόγο να κομπλάρουν να δείξουν το σώμα τους.

Το ποτό λοιπόν βοηθάει τις γυναίκες να ξεχάσουν όλα αυτά που τις κομπλάρουν. Εκφράζουν τις προτιμήσεις τους στο κρεβάτι, δείχνοντας στους συντρόφους τους τι πραγματικά τις ικανοποιεί. 

Ξεχνάνε taboo και διάφορες ανασφάλειες που έχουν με τον εαυτό τους. Έτσι το sex είναι πολύ καλύτερο και για τα δύο φύλα.

Όλα φυσικά πρέπει να γίνονται με όρια. Η κατανάλωση του αλκοόλ που φτάνει σε κατάσταση μέθης, είναι απαγορευτική. Όταν ο άνθρωπος είναι μεθυσμένος χάνει τον αυτοέλεγχο και κάνει πράγματα που δεν σκέφτεται. Είναι σίγουρο πως ό,τι κάνετε μεθυσμένοι, θα το μετανιώσετε όταν θα είστε νηφάλιοι.

Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για το σεξ

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για το σεξ

Διαβάστε, επίσης,

Κάντε συχνά σεξ

Άγχος επίδοσης και στύση

Αν είσαστε γυναίκα και τελειομανής κινδυνεύετε

Πώς να κάνετε σεξ παρά τις τόσες υποχρεώσεις

Μήπως οι υποχρεώσεις που μαζέψατε είναι πολλές;

Ελληνικές οικογένειες

Ασκήσεις για καλύτερο σεξ

Χρήσιμες πληροφορίες για το σεξ

Αυνανισμός

Αφροδισιακή διατροφή

Κάνει καλό ο αυνανισμός στις γυναίκες;

Κρουστικά κύματα για να αποκαταστήσετε τη στύση σας

Βότανο για βελτίωση της σεξουαλικής υγείας των ανδρών

Τα μυστικά για ένα πετυχημένο γάμο

Κούραση και σεξ

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Διατροφή για παιδιά

Διατροφή για παιδιά. Κάντε τη διατροφή των παιδιών υγιεινή μέσω της ψυχαγωγίας κι εξασφαλίστε τους μια καλή υγεία Fun Food για τα παιδιά με υγιεινές...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ