Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΚοινωνικά θέματαΚοινωνίαΈχετε νωχελική διάθεση και έλλειψη ενέργειας;

Έχετε νωχελική διάθεση και έλλειψη ενέργειας;

Η οκνηρία, όμως, πρέπει να καταπολεμηθεί 

 

Έχετε νωχελική διάθεση και έλλειψη ενέργειας;

Μην ανησυχείτε, γιατί συμβαίνει συχνά σε περιόδους έντονου στρες, όπως είναι αυτή που διανύουμε τώρα.

Κύριο χαρακτηριστικό του οκνηρού είναι η αδιαφορία και η νωχελική διάθεση, απέναντι σε κάθε κίνητρο που του παρουσιάζεται. Τίποτε δεν καταφέρνει να τον δραστηριοποιήσει και να του χαρίσει ενέργεια.

Η οκνηρία όμως πρέπει να καταπολεμηθεί, γιατί η νωθρότητα είναι σύζυγος του ύπνου, και η οκνηρία μητέρα της πείνας.

Κάθε πρωί που ξυπνάτε βάλτε έναν στόχο που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε στη διάρκεια της ημέρας. Αυτός ο στόχος δεν χρειάζεται να είναι σπουδαίος, για παράδειγμα μπορεί να είναι η τακτοποίηση των εγγράφων που είναι στοιβαγμένα στο γραφείο σας.

Ζήλος αντί οκνηρίας: να μην μπορείτε ούτε στιγμή χωρίς να δημιουργείτε…

Κάντε check up, γιατί μπορεί να έχετε υποθυρεοειδισμό. Ο υποθυρεοειδισμός έχει σαν βασικό σύμπτωμα την υπερβολική κόπωση, την κακοδιαθεσία και την πνευματική νωθρότητα.

Πίνετε κάθε πρωί έναν φυσικό χυμό εσπεριδοειδών ή φάτε 2 ακτινίδια που είναι πλούσια σε βιταμίνη C και δίνουν επιπλέον στον οργανισμό την απαιτούμενη ενέργεια.

Αν πάλι θεωρείται ότι η οκνηρία σας είναι ένα δώρο στον οργανισμό σας για να ξαναγεμίσετε τις μπαταρίες σας, τότε απολαύστε το…

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συκιά

Συκιά. Τα οφέλη στην Υγεία από τη συκιά είναι πολλά και ποικίλα και πολύ σημαντικά. Η συκιά ή Συκή η καρική ή Συκή η κοινή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ