Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣεξ και υγείαΟι επικίνδυνες στάσεις στο σεξ

Οι επικίνδυνες στάσεις στο σεξ

Οι επικίνδυνες στάσεις στο σεξ. Δεν λέμε καλό είναι να δοκιμάζετε καινούριες στάσεις στο σεξ, αλλά προσέξτε μερικές είναι επικίνδυνες.

Kama Sutra: Επικίνδυνες στάσεις…

Kama Sutra

«Η τέχνη των περιπτύξεων διαθέτει τόση δύναμη υποβολής, ώστε και μόνο να ασχολείται κανείς μ’ αυτήν, να ακούει να μιλούν ή να μιλά ο ίδιος γι’ αυτήν, παρακινεί στην ακολασία». 

Στο δεύτερο κεφάλαιο αποτυπώνονται ερωτικές στάσεις εύκολες και περίπλοκες, μικρές και μεγάλες διαστροφές, επιδέξιες πεολειξίες και σαδομαζοχιστικές τεχνικές, αλλά ο συντάκτης του εγχειριδίου υπενθυμίζει πως «στη φλόγα του έρωτα μόνον το πάθος εμπνέει τις πράξεις»

Κι ακόμα, ότι οι ερωτικές πρακτικές ούτε σ’ όλον τον κόσμο ταιριάζουν, ούτε εφαρμόζονται σε κάθε στιγμή. 

Δεν λέμε καλό είναι να δοκιμάζετε καινούριες στάσεις στο σεξ, αλλά προσέξτε μερικές είναι επικίνδυνες:

  • Η τραμπάλα: Στηρίζεται στην ισορροπία. Ο άντρας πρέπει να είναι δυνατός και η γυναίκα πρέπει να κρατάει κόντρα και συγχρόνως να είναι μικροκαμωμένη. Αν έχετε δουλέψει και οι δύο σε τσίρκο τα πράγματα είναι εύκολα. Το σημείο της ισορροπίας είναι το πέος και αν κάτι δεν πάει καλά αυτό θα την πληρώσει και θα τραυματιστεί και δεν θα μπορέσει να ξανασηκωθεί…
  • Σταυρωτές γλωσσίτσες: Ο άνδρας στέκεται όρθιος κι εκείνη είναι στο πλάι και στηρίζεται στο ένα της χέρι, ενώ τα πόδια σας διασταυρώνονται για να βρείτε το σημείο επαφής. Σ’ αυτή τη στάση πάλι παίζει ρόλο η δύναμη της γυναίκας. Προσοχή, όμως, γιατί αν κουραστεί το χέρι της, θα πέσει κάτω με τα μούτρα και θα τραβήξει και το πέος. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό και για τους δύο.
  • Το γεφυράκι: Ο άνδρας ξαπλώνει ανάσκελα κάνει μια γέφυρα και η γυναίκα ανεβαίνει για να δει τη θέα. Η δύναμη απαιτείται από τον άνδρα. Αν τα  χέρια του αρχίζουν να κουράζονται, σκάει στο πάτωμα με την πλάτη, χτυπάει τον σπόνδυλο κι εκείνη νιώθοντας  ότι πέφτει, αρπάζει ότι βρει εύκαιρο για να κρατηθεί. Σίγουρα στη συνέχεια πρέπει να συμβουλευτείτε ορθοπεδικό… 
  • Στα όρθια: Ο άνδρας στέκεται όρθιος, τη σηκώνει στα χέρια του και την κρατά “αγκαλίτσα” για όσο χρειαστεί. Απαιτεί μεγάλη δύναμη από τον άνδρα.  Αργά ή γρήγορα ο άνδρας κουράζεται και ψάχνει τοίχο να στηρίξει την πλάτη της γυναίκας. Αν ο τοίχος είναι ανώμαλος η πλάτη της θα γίνει κομμάτια. Αν πάλι είναι λείος, από τα λιπαντικά ή τον ιδρώτα σύντομα θα κάνει ελεύθερη πτώση προς το πάτωμα, παίρνοντας μαζί της και το πέος του.
  • Ξαπλωτή τραμπάλα: Από τις πιο δύσκολες… Αυτός ξαπλώνει στο πάτωμα, σηκώνει τα γόνατά του προς το στήθος του και η καλή του κάθεται πάνω του. Αυτός, λοιπόν, κάνει πέρα δώθε κι εκείνη πάνω κάτω στηριζόμενη στις μύτες τον ποδιών της. Μαντέψτε το σενάριο… Ξαφνικά… τα πέλματα και οι γάμπες της αρχίζουν να κουράζονται και το κάθισμά της θα γίνει πιο βαθύ για να ξεκουραστεί. Και τα γεννητικά του όργανα, έτσι όπως είναι εγκλωβισμένα θα πιεστούν πάρα πολύ.
Ελπίζουμε να πειστήκατε ότι οι παραπάνω ερωτικές πρακτικές ούτε σ’ όλον τον κόσμο ταιριάζουν, ούτε εφαρμόζονται σε κάθε στιγμή…
Προσοχή…

Τα κατάλληλα προϊόντα για τη σεξουαλική υγεία

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα προϊόντα για τη σεξουαλική υγεία

Διαβάστε, επίσης,

Κάντε συχνά σεξ

Άγχος επίδοσης και στύση

Αν είσαστε γυναίκα και τελειομανής κινδυνεύετε

Πώς να κάνετε σεξ παρά τις τόσες υποχρεώσεις

Μήπως οι υποχρεώσεις που μαζέψατε είναι πολλές;

Ελληνικές οικογένειες

Ασκήσεις για καλύτερο σεξ

Χρήσιμες πληροφορίες για το σεξ

Αυνανισμός

Αφροδισιακή διατροφή

Κάνει καλό ο αυνανισμός στις γυναίκες;

Κρουστικά κύματα για να αποκαταστήσετε τη στύση σας

Βότανο για βελτίωση της σεξουαλικής υγείας των ανδρών

Τα μυστικά για ένα πετυχημένο γάμο

Κούραση και σεξ

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Παθήσεις προστάτη και κατώτερου ουροποιητικού συστήματος

Παθήσεις προστάτη και κατώτερου ουροποιητικού συστήματος. Οι πιο συχνές είναι η υπερπλασία προστάτη, η προστατίτιδα και ο καρκίνος προστάτη Γράφει η  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ