Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΙατρικά ΝέαΦαγητό, ποτό, τσιγάρο και καφές

Φαγητό, ποτό, τσιγάρο και καφές

Φαγητό, ποτό, τσιγάρο και καφές. Η Ελλάδα παραμένει στις υψηλές θέσεις των χωρών που ξοδεύουν πολλά χρήματα για φαγητό, αλκοόλ, τσιγάρα και καφέ.

Τα in της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα

Μπορεί η οικονομική κρίση και η παρατεταμένη ύφεση να έχει γονατίσει τη χώρα και τα περισσότερα νοικοκυριά, ωστόσο, μια νέα ενδιαφέρουσα έρευνα καταγράφει πως η Ελλάδα παραμένει στις υψηλές θέσεις των χωρών που ξοδεύουν πολλά χρήματα για φαγητό, αλκοόλ, τσιγάρα και καφέ.

Η στατιστική μελέτη που δημοσιεύει η huffington post δείχνει ότι η χώρα μας εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στις 18 χώρες των οποίων οι κάτοικοι ξοδεύουν αρκετά χρήματα για φαγητό στο σπίτι ή σε εστιατόρια, ποτά, τσιγάρα και, φυσικά, καφέ.

Ειδικότερα η χώρα μας βρίσκεται στην 17η θέση της σχετικής λίστας, πάνω από τις ΗΠΑ και την Βρετανία, ενώ, μπροστά μας βρίσκονται και άλλες χώρες που βιώνουν έντονα την οικονομική κρίση, όπως η Ιρλανδία (16η) και η Ισπανία (9η).

Οι Έλληνες ξοδεύουν περίπου 2.100 ευρώ το χρόνο για φαγητό στο σπίτι, 865 για γεύματα εκτός και 550 ευρώ σε ποτά και τσιγάρα, κατά μέσο όρο.

Το ρεκόρ βέβαια της χώρας μας σε σχέση με τις υπόλοιπες είναι στο καφέ όπου ξοδεύουμε περίπου 450 ευρώ ετησίως.

Πρώτη στη λίστα είναι η Ελβετία με τους κατοίκους της να χαλάνε περίπου 4.300 ευρώ τον χρόνο για φαγητό κατ’ οίκον, 1.200 για εξόδους και άλλα τόσα για ποτά και τσιγάρα. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Νορβηγία, Αυστραλία, Ιαπωνία και Σουηδία.

Τα δεδομένα αυτά… σήμερα έχουν αλλάξει κατά πολύ… (2023)

Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για να έχετε την υγεία σας

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για να έχετε την υγεία σας

Η καθοδήγηση για την επιλογή των ποιων συμπληρωμάτων διατροφής, από τα ανωτέρω, είναι κατάλληλα για την ασθένειά σας θα γίνει σε συνεννόηση με το θεράποντα ιατρό.

Διαβάστε, επίσης,

Πρωταθλητές οι Έλληνες στα iGadgets

Είμαστε Έλληνες δεν είμαστε αριστεροί και δεξιοί

Όλοι οι Έλληνες έχουν ψυχικές διαταραχές

Έλληνες κουράγιο

Πόσο πίνουν οι Έλληνες

Γιατί βρίζουν οι Έλληνες

Οι Έλληνες είναι τσαντισμένοι

Γιατί όλοι οι Έλληνες παίρνουν αγχολυτικά

Εξάρτηση από τη νικοτίνη

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ριμεγκεπάντη για τις κρίσεις ημικρανίας

Ριμεγκεπάντη για τις κρίσεις ημικρανίας. Η ριμεγκεπάντη, σύμφωνα με τις μελέτες, βοηθάει στη μείωση του πόνου και των άλλων συμπτωμάτων. Η ριμεγκεπάντη (rimegepant) προσδένεται εκλεκτικά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ