Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΣεξ και υγείαΕπιμήκυνση πέους με ασκήσεις Kegel

Επιμήκυνση πέους με ασκήσεις Kegel

Σκληρότερο πέος και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις

Ο Δρ Arnold Kegel τη δεκαετία του 1940 για να βοηθήσει τις γυναίκες  να σφίξουν τον  κόλπο μετά τον τοκετό, επινόησε τις ασκήσεις Kegel.

Οι ασκήσεις Kegel αργότερα βρέθηκαν  να είναι εξίσου ευεργετικές για τους άνδρες που θέλουν να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Εδώ είναι μια γρήγορη λίστα με τα οφέλη από τις ασκήσεις Kegel:

  • Σκληρότερο πέος και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις
  • Βελτίωση της ροή αίματος στο πέος
  • Διατήρηση της υγείας προστάτη
  • Αύξηση της γωνίας της στύσης
  • Έμμεση διεύρυνση του πέους
  • Αύξηση του όγκου εκσπερμάτισης
  • Ισχυρότερους οργασμούς και πιο έντονες  εκσπερματίσεις
  • Καθυστέρηση εκσπερμάτισης
  • Διορθώνει την ακτίνα των ούρων
  • Μεγαλύτερη σεξουαλική αντοχή και πολλαπλούς οργασμούς

Οι ασκήσεις Kegel ενισχύουν τους μύες του πυελικού εδάφους.

Για να βρείτε τον μυ όταν είστε στην ούρηση, σταματάτε την ούρηση. Οι μύες που χρησιμοποιούνται για να σταματήσουν την ούρηση είναι οι μυς που θέλετε να τονώσετε.

Για ασκήσεις Kegel, και τόνωση των μυών του πυελικού εδάφους όταν δεν είστε σε ούρηση. Προσπαθήστε να κρατήσετε τη συστολή όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν απαιτεί να χρησιμοποιήσετε τα χέρια  και γίνεται οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή – είτε είναι σε ένα αυτοκίνητο, είτε μπροστά στον υπολογιστή, στο τρέξιμο, ή ακόμη και ενώ εργάζεστε.


Η τεχνική…

1. Ξεκινήστε προσδιορίζοντας τον μυ.

2. Κατόπιν «ρουφήξτε» την πυελική σας περιοχή και την περιοχή του πρωκτού προς τα μέσα και προς τα πάνω και παράλληλα σφίξτε τον πρωκτό σας. Μείνετε εκεί λίγο. Χαλαρώστε και ελευθερώστε την περιοχή.

3. Έπειτα ξανατραβήξτε τους μύες της περιοχής και του πρωκτού προς τα πάνω, όσο πιο γρήγορα μπορείτε, μείνετε για λίγο και χαλαρώστε.

Για τις πρώτες εβδομάδες κάνετε 50 Kegels κάθε δεύτερη μέρα. Κάθε Kegel θα πρέπει να διαρκεί για ένα έως πέντε δευτερόλεπτα, ανάλογα με τη δύναμη των μυών. Την πρώτη φορά το Kegel, πιθανώς δεν θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από ένα ή δύο δευτερόλεπτα. Με περισσότερη άσκηση και εμπειρία, οι πυελικοί μύες θα γίνουν πολύ ισχυρότεροι και τα Kegels θα διαρκούν πολύ περισσότερο.

Με την πάροδο του χρόνου θα φτάσετε να κάνετε ασκήσεις Kegels πέντε έως δέκα λεπτά την ημέρα, τέσσερις ημέρες την εβδομάδα.


Kegels οπουδήποτε, οποτεδήποτε
Η επόμενη άσκηση Kegel είναι να σταματήσει ένας άντρας την εκσπερμάτιση ακριβώς πριν το σπέρμα αρχίζει να κινείται μέσω του πέους.

Θέλει επιμονή και υπομονή.


Kegels και διεύρυνση πέους: Κάνοντας τεντώματα του πέους προάγεται περισσότερο η ροή του αίματος στο πέος.


Οι Kegels ασκήσεις δεν είναι μόνο για τους άνδρες: Οι Kegel ασκήσεις μπορεί να γίνουν από τους άνδρες και τις γυναίκες. Διδάξτε τη σύντροφό σας να κάνει Kegels και προσθέστε απόλαυση στη σεξουαλική εμπειρία σας. Αν μια γυναίκα σφίγγει τους πυελικούς μυς κατά τη συνουσία, το αιδοίο της σφίγγει αυξάνοντας την ευχαρίστηση και για τους δύο!


Ασκήσεις Kegel και πρόωρη εκσπερμάτιση: Στην αρχή των ασκήσεων Kegel μπορεί ένας άνδρας να έχει πρόωρη εκσπερμάτιση. Αυτό είναι προσωρινό και περνά συνήθως μέσα σε λίγες εβδομάδες.


Χρησιμοποιείται πολλές φορές  μια φορητή ηλεκτρονική συσκευή που μετρά με ακρίβεια τη σκληρότητα της στύσης του πέους.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συκιά

Συκιά. Τα οφέλη στην Υγεία από τη συκιά είναι πολλά και ποικίλα και πολύ σημαντικά. Η συκιά ή Συκή η καρική ή Συκή η κοινή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ