Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΚοινωνικά θέματαΚοινωνίαΠοια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο;

Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο;

Η καλύτερη ηλικία για γάμο

 

Η καλύτερη ηλικία για γάμο  είναι όταν θα είσαστε έτοιμοι.

Οι γυναίκες αρχίζουν να σκέφτονται τον ”πρίγκιπα” από τα 7.

Στα 18 χρόνια τους η εικόνα του πρίγκιπα έχει τελειοποιηθεί. Είναι ένας κούκλος επαναστάτης, έξυπνος, με χιούμορ, φιλόδοξος, με αυτοκίνητο και πολύ σέξι. 

Στα 30 τους όμως έχουν αλλάξει τα standards  του πρίγκιπα. Ο κούκλος επαναστάτης δεν τις ελκύει καν. Άλλωστε αυτός έχει μεγαλώσει, έχει πάρει κιλά, είναι όμως τρυφερός, έχει πάθος για τη ζωή και συγκεκριμένους στόχους και αρχές. Θέλουν έναν άντρα να νιώθουν ασφάλεια. Άρα στην ηλικία των 30 ετών οι γυναίκες σκέφτονται πρώτα με τη λογική και μετά με το συναίσθημα κι έτσι αποκτούν την ωριμότητα να εκτιμήσουν αυτόν που τους ταιριάζει, γιατί σε αυτήν την ηλικία ξέρουν αυτές ποιές είναι. Στην ηλικία των 30 δεν έχουν στόχο να παντρευτούν, αλλά να αγαπηθούν και να αγαπήσουν.

Οι άνδρες μέχρι τα 35 κοιτούν στις γυναίκες το περιτύλιγμα. Μετά τα 35 όμως έχουν κουραστεί από το παιχνίδι, οι φίλοι τους έχουν παντρευτεί, έχουν κάνει παιδιά και θέλουν κι αυτοί να κάνουν οικογένεια. Και σε αυτήν την ηλικία επιτέλους έχουν συνειδητοποιήσει  ότι πρέπει να βρουν μια γυναίκα ώριμη που να ξέρει τι θέλει και να τους θέλει πραγματικά.

emedi life coaching

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Όλες οι χρήσεις του Botox

Όλες οι χρήσεις του Botox: Καλλυντικές και ιατρικές χρήσεις της τοξίνης Botulinum Γράφει η  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD, PhD Το Botox ή Μπότοξ είναι ένα φάρμακο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ