Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνικά θέματαΚοινωνίαΠοια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο;

Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο;

Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο; Οι άνδρες μέχρι τα 35 κοιτούν στις γυναίκες το περιτύλιγμα. Μετά τα 35, όμως, έχουν κουραστεί από το παιχνίδι.

Η καλύτερη ηλικία για γάμο

Η καλύτερη ηλικία για γάμο είναι όταν θα είσαστε έτοιμοι.

Οι γυναίκες αρχίζουν να σκέφτονται τον ”πρίγκιπα” από τα 7.

Στα 18 χρόνια τους η εικόνα του πρίγκιπα έχει τελειοποιηθεί. Είναι ένας κούκλος επαναστάτης, έξυπνος, με χιούμορ, φιλόδοξος, με αυτοκίνητο και πολύ σέξι. 

Στα 30 τους όμως έχουν αλλάξει τα standards  του πρίγκιπα. Ο κούκλος επαναστάτης δεν τις ελκύει καν. Άλλωστε αυτός έχει μεγαλώσει, έχει πάρει κιλά, είναι όμως τρυφερός, έχει πάθος για τη ζωή και συγκεκριμένους στόχους και αρχές. Θέλουν έναν άντρα να νιώθουν ασφάλεια. Άρα στην ηλικία των 30 ετών οι γυναίκες σκέφτονται πρώτα με τη λογική και μετά με το συναίσθημα κι έτσι αποκτούν την ωριμότητα να εκτιμήσουν αυτόν που τους ταιριάζει, γιατί σε αυτήν την ηλικία ξέρουν αυτές ποιες είναι. Στην ηλικία των 30 δεν έχουν στόχο να παντρευτούν, αλλά να αγαπηθούν και να αγαπήσουν.

Οι άνδρες μέχρι τα 35 κοιτούν στις γυναίκες το περιτύλιγμα. Μετά τα 35 όμως έχουν κουραστεί από το παιχνίδι, οι φίλοι τους έχουν παντρευτεί, έχουν κάνει παιδιά και θέλουν κι αυτοί να κάνουν οικογένεια. Και σε αυτήν την ηλικία, επιτέλους, έχουν συνειδητοποιήσει  ότι πρέπει να βρουν μια ώριμη γυναίκα που να ξέρει τι θέλει και να τους αγαπάει πραγματικά.

emedi life coaching

Τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για την Υγεία σας

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής για την Υγεία σας

Διαβάστε, επίσης,

Ενισχύστε τις σχέσεις σας και βελτιώστε την υγεία σας

Πράξεις καλές για τον εαυτό σας και την κοινωνία σας

Ο κόσμος στον οποίο θέλουμε να ζούμε

Υπάρχω γιατί υπάρχουμε

Κοινωνική πολιτική και πολιτική υγείας στους Δήμους

Η Εκκλησία μας κάνει καλό

Εσείς παραμελείτε τον εαυτό σας;

Οι αναγκαιότητες της φιλίας

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Βιοανάδραση και Διαβήτης

Βιοανάδραση και Διαβήτης. Πώς η κβαντική ιατρική βιοανάδραση συμβάλλει στην πρόληψη και θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη. Η βιοανάδραση προσπαθεί να σας διδάξει να ελέγχετε τις...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ