Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΔιατροφήΗ κουζίνα του μέλλοντος

Η κουζίνα του μέλλοντος

Η κουζίνα του μέλλοντος. Ο κόσμος έχει αρχίσει να αναζητάει ποιοτικά τρόφιμα με τοπικό χαρακτήρα από μικρές μονάδες και παραγωγούς.

H γαστρονομία του μέλλοντος είναι μοριακή, τοπική και έθνικ

Η κουζίνα του μέλλοντος φαίνεται ότι θα είναι διαφορετική.

Η κουζίνα του μέλλοντος θα είναι μοριακή.

Και τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει όποιος μαγειρεύει να κατανοεί τα φαινόμενα που συμβαίνουν στην κουζίνα, να μαθαίνει διαρκώς και να εφαρμόζει τις γνώσεις του στη μαγειρική και να βελτιώνει το φαγητό.

Η κουζίνα του μέλλοντος θα είναι τοπική.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να αναζητάει ποιοτικά τρόφιμα, όπως  τυριά, αλλαντικά, ζυμαρικά, όσπρια, γλυκά κ.ά. με τοπικό χαρακτήρα από μικρές μονάδες και παραγωγούς.

Και τα τοπικά εστιατόρια πρέπει να μαγειρεύουν τοπικά φαγητά. Όποιος πηγαίνει διακοπές σε ένα μέρος επιθυμεί να τρώει το φαγητό της περιοχής που θα είναι διαφορετικό από αυτό που μαγειρεύει.

Η κουζίνα του μέλλοντος θα είναι έθνικ.

Όλοι θέλουν να δοκιμάσουν και το διαφορετικό. Κάποιος Μανιάτης που τρώει σύγκλινο, για παράδειγμα, θέλει να φάει και Jamón.

H γαστρονομία του μέλλοντος είναι εδώ και μας ανοίγει την όρεξη!

Τα καλύτερα βιολογικά τρόφιμα

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα βιολογικά τρόφιμα

Διαβάστε, επίσης,

Σαλάτα με γλυκοπατάτες

Αντιοξειδωτική σαλάτα

Σαλάτα με λαχανάκια Βρυξελλών

Σαλάτα με αβοκάντο και κινόα

Σαλάτα με λαχανίδες και ψητό κοτόπουλο

Σαλάτα με ραντίτσιο και παρμεζάνα

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροΟι αρνητικές συνέπειες της κορτιζόλης
Επόμενο άρθροAnimal prints
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο Έλαιο Λευκόδεντρου ή Κατζεπούτ

Αιθέριο Έλαιο Λευκόδεντρου ή Κατζεπούτ. Είναι ανισηπτικό και ιδανικό για στομαχικά προβλήματα, δερματικές παθήσεις και για τις φλεγμονές. Αιθέριο έλαιο Melaleuca leucadendron cajeputii ή Cajeput Το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ