Η κουζίνα του μέλλοντος. Ο κόσμος έχει αρχίσει να αναζητάει ποιοτικά τρόφιμα με τοπικό χαρακτήρα από μικρές μονάδες και παραγωγούς.
H γαστρονομία του μέλλοντος είναι μοριακή, τοπική και έθνικ
Η κουζίνα του μέλλοντος φαίνεται ότι θα είναι διαφορετική.
Η κουζίνα του μέλλοντος θα είναι μοριακή.
Και τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει όποιος μαγειρεύει να κατανοεί τα φαινόμενα που συμβαίνουν στην κουζίνα, να μαθαίνει διαρκώς και να εφαρμόζει τις γνώσεις του στη μαγειρική και να βελτιώνει το φαγητό.
Η κουζίνα του μέλλοντος θα είναι τοπική.
Ο κόσμος έχει αρχίσει να αναζητάει ποιοτικά τρόφιμα, όπως τυριά, αλλαντικά, ζυμαρικά, όσπρια, γλυκά κ.ά. με τοπικό χαρακτήρα από μικρές μονάδες και παραγωγούς.
Και τα τοπικά εστιατόρια πρέπει να μαγειρεύουν τοπικά φαγητά. Όποιος πηγαίνει διακοπές σε ένα μέρος επιθυμεί να τρώει το φαγητό της περιοχής που θα είναι διαφορετικό από αυτό που μαγειρεύει.
Η κουζίνα του μέλλοντος θα είναι έθνικ.
Όλοι θέλουν να δοκιμάσουν και το διαφορετικό. Κάποιος Μανιάτης που τρώει σύγκλινο, για παράδειγμα, θέλει να φάει και Jamón.
H γαστρονομία του μέλλοντος είναι εδώ και μας ανοίγει την όρεξη!
Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα βιολογικά τρόφιμα
Διαβάστε, επίσης,
Σαλάτα με λαχανίδες και ψητό κοτόπουλο