Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΣεξ και υγείαΙέρειες του σεξ

Ιέρειες του σεξ

Αποκλειστικά για γυναίκες
Τips για  γίνετε ιέρειες του sex
1. Κάντε του κόλπα:  Φιλήστε τον σε όλο του το πρόσωπο, πίσω από τα αυτιά, στον αυχένα, στον λαιμό και σε όλες τις ερωτογενείς του ζώνες. Πάνω λοιπόν  στη στιγμή που θα είστε έτοιμες να του δοθείτε άνευ όρων, απομακρυνθείτε και επιδοθείτε σε ένα αργό και αισθησιακό στριπτίζ. Δεν χρειάζεται να είστε στριπτιτζούδες ούτε χρειάζεστε και μουσική!  Απλά κοιτάξτε τον λάγνα, πιείτε και ένα ποτάκι πριν  και να είστε σίγουρες ότι η εμπειρία θα του μείνει αξέχαστη!
2. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα: Με τα δάχτυλά σας μπορείτε να κάνετε θαύματα στο sex. Κάντε του  ένα αισθησιακό μασάζ κατά μήκος του σώματός του ξεκινώντας από το κεφάλι και τον αυχένα, συνεχίστε στην πλάτη και στους ώμους πιέζοντας με κυκλικές κινήσεις τα δάχτυλά σας και μετά κατεβείτε  προς τα κάτω. Μόλις φτάσετε στο κατάλληλο σημείο σημείο…δώστε περισσότερη έμφαση.
3. Χρησιμοποιήστε το στόμα: Μετά τα προκαταρκτικά και ενώ είναι έτοιμος για διείσδυση απαγορεύστε του την είσοδο και πάρτε το πέος του στο στόμα σας. Προσοχή, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να φτάσει σε οργασμό κι εσείς να μείνετε με τη χαρά. Γι΄αυτό κάντε λεπτούς με απαλές και αργές κινήσεις. Περάστε τη γλώσσα σας κατά μήκος του πέους του και επικεντρωθείτε στην κορυφή κάνοντας κυκλικές κινήσεις για ένα με δύο λεπτά, ώστε να φτάσει στα ουράνια της ηδονής και στην κορύφωση μαζί με εσάς.
4. Μιλήστε βρώμικα: Το sex χωρίς λόγια είναι βαρετό και αμήχανο. Δε χρειάζεται να έχετε κάνει διατριβή στη βωμολοχία για να μιλήσετε βρώμικα στον παρτενέρ σας. Απαιτείται χιούμορ και φαντασία. Ψιθυρίστε του στο αυτί τι θέλετε να σας κάνει και πώς, αλλά και πόσο σας αρέσει αυτό που σας κάνει, κάντε του και ένα κοπλιμέντο… για το …. του. Προσοχή χρησιμοποιήστε λέξεις που  χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος και όχι ιατρικές επιστημονικές εκφράσεις, όπως πέος, αιδοίο, μαστοί και γλουτοί, γιατί θα τον ξενερώσετε.
5. Αυνανιστείτε μπροστά του: Ενώ αυτός κάνει την γνωστή χαρακτηριστική κίνηση μέσα-έξω,  σπρώξτε τον μακριά και αυνανιστείτε μπροστά του…. Ο άντρας, τρελαίνεται όταν η γυναίκα αγγίζει τον εαυτό της μπροστά του.  Διατηρήστε απόσταση μεταξύ σας, ώστε να μην είστε σε θέση να έχετε επαφή. Έτσι  η λίμπιντός του θα ανέβει στα ύψη και η στύση του θα γίνει πολύ σκληρή… Αφού εσείς ολοκληρώσετε, καλέστε τον και πάλι κοντά σας και βιώστε ξανά μαζί έναν τέλειο ταυτόχρονο οργασμό.
Βιβλιογραφία

E L James, Fifty Shades of Grey: Book One of the Fifty Shades Trilogy Εκδ. Kindle, Amazon books

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/EUNT95jJHV4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Όλες οι χρήσεις του Botox

Όλες οι χρήσεις του Botox: Καλλυντικές και ιατρικές χρήσεις της τοξίνης Botulinum Γράφει η  Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαρά  Ειδικός Παθολόγος-Ογκολόγος, MD, PhD Το Botox ή Μπότοξ είναι ένα φάρμακο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ