Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣεξ και υγείαΙέρειες του σεξ

Ιέρειες του σεξ

Ιέρειες του σεξ. Κάντε του ένα αισθησιακό μασάζ κατά μήκος του σώματός του ξεκινώντας από το κεφάλι και τον αυχένα.

Αποκλειστικά για γυναίκες

Τips για γίνετε ιέρειες του sex

1. Κάντε του κόλπα: Φιλήστε τον σε όλο του το πρόσωπο, πίσω από τα αυτιά, στον αυχένα, στον λαιμό και σε όλες τις ερωτογενείς του ζώνες. Πάνω, λοιπόν, στη στιγμή που θα είστε έτοιμες να του δοθείτε άνευ όρων, απομακρυνθείτε και επιδοθείτε σε ένα αργό και αισθησιακό στριπτίζ. Δε χρειάζεται να είστε στριπτιτζούδες ούτε χρειάζεστε και μουσική!  Απλά κοιτάξτε τον λάγνα, πιείτε και ένα ποτάκι πριν και να είστε σίγουρες ότι η εμπειρία θα του μείνει αξέχαστη!

2. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα: Με τα δάχτυλά σας μπορείτε να κάνετε θαύματα στο sex. Κάντε του ένα αισθησιακό μασάζ κατά μήκος του σώματός του ξεκινώντας από το κεφάλι και τον αυχένα, συνεχίστε στην πλάτη και στους ώμους πιέζοντας με κυκλικές κινήσεις τα δάχτυλά σας και μετά κατεβείτε προς τα κάτω. Μόλις φτάσετε στο κατάλληλο σημείο σημείο… δώστε περισσότερη έμφαση.

3. Χρησιμοποιήστε το στόμα: Μετά τα προκαταρκτικά και ενώ είναι έτοιμος για διείσδυση απαγορεύστε του την είσοδο και πάρτε το πέος του στο στόμα σας. Προσοχή, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να φτάσει σε οργασμό κι εσείς να μείνετε με τη χαρά. Γι΄αυτό κάντε λεπτούς με απαλές και αργές κινήσεις. Περάστε τη γλώσσα σας κατά μήκος του πέους του και επικεντρωθείτε στην κορυφή κάνοντας κυκλικές κινήσεις για ένα με δύο λεπτά, ώστε να φτάσει στα ουράνια της ηδονής και στην κορύφωση μαζί με εσάς.

4. Μιλήστε βρώμικα: Το sex χωρίς λόγια είναι βαρετό και αμήχανο. Δε χρειάζεται να έχετε κάνει διατριβή στη βωμολοχία για να μιλήσετε βρώμικα στον παρτενέρ σας. Απαιτείται χιούμορ και φαντασία. Ψιθυρίστε του στο αυτί τι θέλετε να σας κάνει και πώς, αλλά και πόσο σας αρέσει αυτό που σας κάνει, κάντε του και ένα κοπλιμέντο… για το …. του. Προσοχή!!! Χρησιμοποιήστε λέξεις που χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος και όχι ιατρικές επιστημονικές εκφράσεις, όπως πέος, αιδοίο, μαστοί και γλουτοί, γιατί θα τον ξενερώσετε.

5. Αυνανιστείτε μπροστά του: Ενώ αυτός κάνει την γνωστή χαρακτηριστική κίνηση μέσα-έξω, σπρώξτε τον μακριά και αυνανιστείτε μπροστά του… Ο άντρας, τρελαίνεται όταν η γυναίκα αγγίζει τον εαυτό της μπροστά του. Διατηρήστε απόσταση μεταξύ σας, ώστε να μην είστε σε θέση να έχετε επαφή. Έτσι  η λίμπιντός του θα ανέβει στα ύψη και η στύση του θα γίνει πολύ σκληρή… Αφού, εσείς ολοκληρώσετε, καλέστε τον και πάλι κοντά σας και βιώστε ξανά μαζί έναν τέλειο ταυτόχρονο οργασμό.

Βιβλιογραφία

E L James, Fifty Shades of Grey: Book One of the Fifty Shades Trilogy Εκδ. Kindle, Amazon books

Τα κατάλληλα προϊόντα για τη σεξουαλική υγεία

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα προϊόντα για τη σεξουαλική υγεία

Διαβάστε, επίσης,

Κάντε συχνά σεξ

Άγχος επίδοσης και στύση

Αν είσαστε γυναίκα και τελειομανής κινδυνεύετε

Πώς να κάνετε σεξ παρά τις τόσες υποχρεώσεις

Μήπως οι υποχρεώσεις που μαζέψατε είναι πολλές;

Ελληνικές οικογένειες

Ασκήσεις για καλύτερο σεξ

Χρήσιμες πληροφορίες για το σεξ

Αυνανισμός

Αφροδισιακή διατροφή

Κάνει καλό ο αυνανισμός στις γυναίκες;

Κρουστικά κύματα για να αποκαταστήσετε τη στύση σας

Βότανο για βελτίωση της σεξουαλικής υγείας των ανδρών

Τα μυστικά για ένα πετυχημένο γάμο

Κούραση και σεξ

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια

Αιθέριο έλαιο γωλθέρια. Το αιθέριο έλαιο γωλθερίας έχει ισχυρή αναλγητική και μυοχαλαρωτική δράση και χρησιμοποιείται και στον αθλητισμό. Το αιθέριο έλαιο γωλθέρια ή γωλθερία ή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ