Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΤέχνεςΤι είναι οργασμός

Τι είναι οργασμός

Πρόσεξε καλά να μη χαθείς μέσα στην προσωπικότητα ενός άλλου, ότι και να’ ναι αυτός, άντρας ή γυναίκα

 

”Απέναντι στην ομορφιά της αγαπημένης μου ένιωθα νοσηρά ταπεινός, θεωρούσα τον εαυτό μου σαν μέλος του άχαρου φύλου.”

”Λυπάμαι τους άντρες”, έλεγε αυτή. ”Είναι παρθένοι απ’ αυτές τις δυο μεθυστικές δυστυχίες: τη μητρότητα και την ηδονή.  Δε βλέπω πώς μπορούν να ισοφαρίσουν αυτά τα μειονεκτήματα»”.

-” Τι είναι ο οργασμός;  Ένας από τους πολλούς τρόπους που απαντά το σώμα μας στις ακραίες συγκινήσεις. Πρέπει να πιστέψουμε πως το αντρικό σώμα δεν ταράζεται εύκολα, γιατί οι δικοί μου οργασμοί ήταν πανομοιότυποι και φτωχοί σπασμοί, που το εύρος τους ελάχιστα διέφερε από τη μια φορά στην άλλη.  Ντρεπόμουν για τη μίζερη συμμετοχή μου στην οργιακή της αναζήτηση κι έκρυβα την εύκολη ικανοποίηση της επιθυμίας μου γιατί ήταν η στιγμή του χωρισμού των σωμάτων, της επιστροφής στη μοναξιά. Περιφρονούσα αυτά τα λευκά λουλούδια που εκτόξευα μέσα στην κοιλιά της, θλιβερό μπουκέτο που προσφέροντάς μου την ηδονή, μου στερούσαν το αντικείμενό της. Αυτό που προσπαθούσα να τιμήσω ήταν η ηδονή της, υπηρέτης της δικής της χαράς, αναγκασμένος να μιμούμαι το δικό της πλούτο, να αντιγράφω τη δική της εγκατάλειψη, μια και δεν την αισθανόμουν πραγματικά. Αλίμονο! Φτωχός οργωτής αυτής της ρόδινης και γόνιμης γης, ποτέ δεν έφθανα στο ύψος του δικού της παραληρήματος. Αυτή ήταν μια φύση πλούσια και γενναιόδωρη, ένα δέντρο γεμάτο καρπούς που έγερνε κάτω από το βάρος των επιθυμιών της. Βέβαια εμείς είμαστε  που δίνουμε τόση αξία στην ηδονή των γυναικών, που προβάλλουμε πάνω της την ανησυχία ή  τις αδυναμίες μας, γιατί αυτή η ηδονή αντλεί ένα μέρος της τρομερής της δύναμης απ’ το γεγονός πως είναι αόρατη.”

Απόσπασμα από

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

ΠΑΣΚΑΛ ΜΠΡΥΚΝΕΡ

Διαβάστε, επίσης,

Εισπνεόμενα για παρατεταμένο οργασμό

Κόλπο για να πετύχετε ταυτόχρονο οργασμό

Συγκλονιστικό το σεξ την πρώτη φορά

Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Καψικόν

Καψικόν. Τα οφέλη στην Υγεία από τις καυτερές πιπεριές που περιέχουν καψαϊκίνη είναι πολλά. Το καψικόν ή Capsicum annuum ή Καψικόν το ετήσιον ή πιπεριές...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ