Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚλασική ΙατρικήΓυναικολογίαΗ πιο ερωτογενής ζώνη στη γυναίκα

Η πιο ερωτογενής ζώνη στη γυναίκα

Ποια είναι η πιο ερωτογενής ζώνη στη γυναίκα; Ερεθίζοντας την πιο ερωτογενή ζώνη στη γυναίκα αντιμετωπίζεται και η κατάθλιψη.

Ποια είναι η πιο ερωτογενής ζώνη στην γυναίκα;

Στο γυναικείο σώμα υπάρχουν πολλές ερωτογενείς ζώνες, αλλά η πιο ερωτογενής ζώνη στη γυναικά είναι η περιοχή του στήθους και συγκεκριμένα η θηλή. Αυτή είναι η περιοχή που δημιουργεί τον πιο έντονο ερεθισμό.

Οι θηλές είναι η πιο ερωτογενής ζώνη στις γυναίκες.

Οι θηλές περιέχουν εκατοντάδες νεύρα, γεγονός που τις καθιστά ευαίσθητες. Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι αυτά τα νεύρα παίζουν ρόλο στη διέγερση και τον οργασμό για τις γυναίκες. Όμως, κατά πόσον ένα άτομο μπορεί να φτάσει σε οργασμό μόνο μέσω της διέγερσης των θηλών μπορεί να εξαρτάται από το μοναδικό του σώμα και μια σειρά συγκεκριμένων παραγόντων. Έρευνα αποδεικνύει ότι οι μη γεννητικοί οργασμοί είναι δυνατοί. Και τα επιστημονικά στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η διέγερση του στήθους, του θώρακα και των θηλών, ειδικά, μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλική ευχαρίστηση και οργασμό.

Ο οργασμός είναι μια σύνθετη εμπειρία που περιλαμβάνει πολλούς παράγοντες, όπως είναι η νευρική διέγερση, οι ρυθμικές σεξουαλικές πράξεις και η συναισθηματική σύνδεση.

Σε απεικονίσεις των γυναικείων εγκεφάλων όταν αυτές βρίσκονταν σε διέγερση, έδειξαν ότι οι θηλές απασχολούσαν το ίδιο σημείο του εγκεφάλου, με αυτά των γεννητικών τους οργάνων.
Πιο συγκεκριμένα κατά την διέγερση των θηλών, απελευθερώνεται η ορμόνη, ωκυτοκίνη, που φυσιολογικά εκκρίνεται κατά τη γέννα και προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα.
Οι ερευνητές ψάχνουν να καταλάβουν τον γυναικείο οργασμό και τις γενικότερες εγκεφαλικές λειτουργίες. Με σκοπό να καταφέρουν να αποκρυπτογραφήσουν το τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την πρόκληση της ευχαρίστησης, έτσι, ώστε να καταπολεμήσουν το άγχος, την κατάθλιψη και τους εθισμούς.

Τα καλύτερα προϊόντα για της σεξουαλική ευχαρίστηση

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα προϊόντα για τη σεξουαλική ευχαρίστηση

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι nippleandbrainconnection-1024x614.jpg

Διαβάστε, επίσης,

Ερωτογενείς ζώνες

Τα οφέλη του σεξ στην υγεία

Δίκτυο αγάπης

Σεξουαλική δυσλειτουργία στις γυναίκες

Τα γονίδια καθορίζουν τις σχέσεις σας με τους άλλους

Αφροδισιακά τρόφιμα και βότανα

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροΤο πιο υγιεινό γάλα
Επόμενο άρθροΘυμός και αγάπη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αιθέριο έλαιο βενζόη

Αιθέριο έλαιο βενζόη. Τα οφέλη από το αιθέριο έλαιο βενζόης ή μοσχολίβανου στην υγεία και οι εφαρμογές της στην ιατρική Αιθέριο έλαιο βενζόη ή μοσχολίβανο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ