Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚλασική ΙατρικήΣε ποιους ασθενείς η αρθροπλαστική δεν έχει καλά αποτελέσματα

Σε ποιους ασθενείς η αρθροπλαστική δεν έχει καλά αποτελέσματα

Σε ποιους ασθενείς η αρθροπλαστική δεν έχει καλά αποτελέσματα. Ορισμένοι ασθενείς με αρθρίτιδα επιδεινώνονται μετά την αντικατάσταση της άρθρωσης
Σε ποιους ασθενείς η αρθροπλαστική δεν έχει καλά αποτελέσματα
-Σε σύγκριση με την οστεοαρθρίτιδα, τα άτομα με ρευματοειδή αρθρίτιδα έχουν υψηλότερο κίνδυνο μόλυνσης.
-Οι ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα είναι πιθανότερο να υποστούν εξάρθρωση ισχίου μετά από χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης ισχίου από ό,τι τα άτομα με οστεοαρθρίτιδα.
-Επιπλέον, ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα έχουν υψηλότερο κίνδυνο λοίμωξης μετά από ολική αρθροπλαστική γόνατος, από ότι οι ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα.
Η ρευματοειδής αρθρίτιδα που προσβάλλει όλο τον οργανισμό προκαλείται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου επιτίθεται στους δικούς του ιστούς.
Η οστεοαρθρίτιδα, η οποία προσβάλλει μόνο τις αρθρώσεις, προκαλείται από τη φθορά των αρθρώσεων.
Η κοινή αρθροπλαστική είναι επιτυχής στην ανακούφιση του πόνου και της αναπηρίας που προκαλείται από την αρθρίτιδα του ισχίου ή του γόνατος. 
Ενώ, τα ποσοστά επιπλοκών είναι χαμηλά, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις με σοβαρές συνέπειες που περιλαμβάνουν την μόλυνση, τις εξαρθρώσεις και τις θρομβώσεις.
Βιβλιογραφία
Arthritis & Rheumatism, news release, Nov. 28, 2012
Bioav Curcumin Plus Emedi® 60 caps
Διαβάστε, επίσης,
Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί είναι σε έξαρση οι καλοκαιρινές αλλεργίες

Γιατί είναι σε έξαρση οι καλοκαιρινές αλλεργίες. Γιατί οι καλοκαιρινές αλλεργίες είναι φέτος πιο βασανιστικές από ποτέ. Οι καλοκαιρινές αλλεργίες έχουν αυξηθεί σε συχνότητα. Όλοι...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ