Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνικά θέματαΚοινωνίαΟι άντρες μετά την οικονομική κρίση

Οι άντρες μετά την οικονομική κρίση

Οι άντρες μετά την οικονομική κρίση. Οι συνήθειες μετά την κρίση έχουν οδηγήσει τους άνδρες στο σωστό δρόμο, που προτιμούν οι γυναίκες
Το μέλλον φαίνεται δυσοίωνο, όπως και το παρόν.
Η οικονομική κρίση είναι εδώ και απαιτεί αλλαγές σε κάποιες παλιές κακές συνήθειες…
Αυξήθηκε η χρήση κερμάτων από τους άνδρες. Ενώ, πριν κυκλοφορούσαν με χάρτινα νομίσματα, τώρα οι τσέπες τους είναι γεμάτες με κέρματα. Και ο προϋπολογισμός αυστηρά καθορισμένος. 3 ευρώ για τον καφέ πέντε για το μεσημεριανό σάντουιτς και άλλα επτά για τη βραδινή σαλάτα. Τα πουρμπουάρ, βέβαια κομμένα…
Δεν πάνε σε κλαμπ. Προτιμούν τα πάρτι στο σπίτι. Απλή κουβέντα και 1 ποτήρι κρασί πια τους αρκεί.
Αντιδρούν στις κάρτες και στο πλαστικό χρήμα. Έτσι κι αλλιώς, αυτές ήταν μία αιτία για την κρίση.
Κάνουν μόνοι τους κάποιες μικροδουλειές στο σπίτι. Επιτέλους άρχισαν να πιάνουν τα χέρια τους.
Σταμάτησαν να πληρώνουν το λογαριασμό. Παλιά ήταν προσόν να είναι ανοιχτοχέρης ένας άντρας. Σήμερα, δεν ισχύει αυτό. Μισά μισά, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν το καλό ραντεβού.
Ήρθαν επιτέλους σε επαφή με τη φύση. Πάνε για πικ νικ, μαζεύουν βότανα από τη φύση, τα φυτεύουν στο μπαλκόνι τους και πάνε και καμιά φορά στην λαϊκή.
Ξεκίνησαν να μαγειρεύουν. Αντί να κάνουν στην λεγάμενη το τραπέζι σε ένα ακριβό εστιατόριο, προτιμούν να της μαγειρέψουν οι ίδιοι. Άλλωστε η κρεβατοκάμαρα είναι δίπλα στην τραπεζαρία.
Κατανόησαν το όλοι μαζί μπορούμε. Είναι αλήθεια ότι για να βγούμε από την οικονομική κρίση πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί. Να παίρνουμε και να προσφέρουμε.
Μιλούν λιγότερο στο κινητό και χρησιμοποιούν τα e-mail και το διαδίκτυο. Τα sms-Short Message Service πια στοιχίζουν πολύ.
Αντικατέστησαν τα ακριβά ρούχα με ρούχα πιο απλά, πιο ποιοτικά και σαφώς οικονομικά. Και φυσικά, πάντα, κυνηγούν τις προσφορές.
Αντικατέστησαν τα τζιπ και τα ακριβά αυτοκίνητα με μικρά, οικονομικά αυτοκίνητα.
Τώρα πια απέκτησαν προσωπικότητα κι έχουν άποψη για τα πάντα. Δεν αφήνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να τους επηρεάσουν για τις σημαντικές τους αποφάσεις.
Πάντως οι γυναίκες προτιμούν τις καινούριες τους συνήθειες…
Διαβάστε, επίσης,
Print Friendly, PDF & Email
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Smoothie με ποικιλία μούρων

Smoothie με ποικιλία μούρων. Αυτό το smoothie με μούρα είναι μια τέλεια καλοκαιρινή απόλαυση. Είναι δροσιστικό, υγιεινό και γευστικό Smoothie με ποικιλία μούρων ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 3 φλιτζάνια βιολογικά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ