Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑισθητική και υγείαΚόλπα για να μη φεύγει το κραγιόν σας εύκολα

Κόλπα για να μη φεύγει το κραγιόν σας εύκολα

Κόλπα για να μη φεύγει το κραγιόν σας εύκολα. Κρατήστε το κραγιόν σας αναλλοίωτο για πολλές ώρες με κάποιες απλές συμβουλές

Το κραγιόν, δυστυχώς, αλλοιώνεται εύκολα.

Συμβουλές και κόλπα για να διαρκεί το κραγιόν σας

  • Απολέπιση – Η απολέπιση αφαιρεί όλα το νεκρό δέρμα από τα χείλη σας, αφήνοντας τα νέα κύτταρα του δέρματος να αυξηθούν στη θέση τους. Αυτό θα βοηθήσει τα χείλη σας να είναι μαλακά. Η απολέπιση μπορεί να γίνει εύκολα με ίσα μέρη ζάχαρης και μελιού και με μια οδοντόβουρτσα θα τρίψετε απαλά τα χείλη σας. Κάντε το αυτό μία ή δύο φορές την εβδομάδα για για να έχετε μαλακά χείλη.
  • Lip Balm – Πριν από το κραγιόν βάλτε ένα λεπτό στρώμα lip balm της επιλογής σας. Αυτό θα κρατήσει τα χείλη σας ενυδατωμένα. Πριν πέσετε για ύπνο να βάζετε lip balm στα χείλη σας, επίσης, για να είναι διαρκώς ενυδατωμένα.
  • Concealer – Βάλτε στα χείλη σας Concealer (αυτό που χρησιμοποιείτε για τους μαύρους κύκλους) πριν βάλετε το κραγιόν. Θα μείνει αναλοίωτο το κραγιόν σας όλη μέρα.
  • Μολύβι για τα Χείλη – Κάντε το περίγραμμα των χειλιών με το αγαπημένο σας lipliner και μετά ζωγραφίστε και το εσωτερικό τους πριν τοποθετήσετε το κραγιόν σας.
  • Κραγιόν – Χρησιμοποιήσετε ένα πινελάκι για να βάλετε κραγιόν. Χρησιμοποιώντας το πινέλο το κραγιόν απλώνεται καλύτερα και παραμένει περισσότερο. Στο τέλος, με ένα χαρτομάντιλο στεγνώστε τα χείλη σας και πιέστε το χρώμα. Τέλος, εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση κραγιόν.
  • Πούδρα –  Ένα άλλο μυστικό για να το σταθεροποιήσετε, είναι να περάσετε από πάνω λίγη διάφανη πούδρα κι έτσι θα παραμείνει στη θέση του για περισσότερη ώρα! Αν δεν έχετε διάφανη πούδρα, ρίξτε λίγη ζάχαρη πάνω από το κραγιόν και αφήστε τη για λίγη ώρα και το χρώμα θα διαρκέσει περισσότερη ώρα.

Τα κατάλληλα βιολογικά καλλυντικά για την ομορφιά σας

Πατήστε, εδώ, για να παραγγείλετε τα κατάλληλα βιολογικά καλλυντικά για την ομορφιά σας

Διαβάστε, επίσης,

Επικίνδυνα κραγιόν

Οι καλές ιδιότητες της ζάχαρης

Υπάρχει κίνδυνος από το αλουμίνιο;

www.emedi.gr

Print Friendly, PDF & Email
Προηγούμενο άρθροΚόψτε τελείως τη ζάχαρη
Επόμενο άρθροΚρανιοσυνοστέωση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι

Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι. Κρέμα βρώμης με γάλα αμυγδάλου, καραμελωμένο αχλάδι, αμύγδαλο φιλέ, κανέλα και σιρόπι σφενδάμου Κρέμα βρώμης με καραμελωμένο αχλάδι ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ 1...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ